Babytalk Bungalow – een eenvoudige kleine blog die begon met onze eerste huis – eerste baby

Babytalk Bungalow - een eenvoudige kleine blog die begon met onze eerste huis - eerste babyHoofdmenu

Sinds Lillian was een jaar oud, hebben we een lopende familietraditie waar we een bezoek aan een pompoen patch in de herfst gehad. Vorig jaar bezochten we County Line Orchard (details in dit bericht), en het jaar voordat we bezochten Stade’s Farm Market (details in dit bericht). En dit jaar, zetten we de traditie met een bezoek aan Pumpkin Farm Bengtson in Homer Glen, IL (iets minder dan een uur ten zuidwesten van ons) met onze drie jaar oude en de nieuwe kleine baby op sleeptouw.

Ons bezoek was op 19 oktober, wat betekent dat Rosemarie was iets meer dan een maand oud op het moment. We zouden het kiezen van een andere pompoen boerderij elk jaar alleen maar om iets nieuws te proberen, hoewel Bengtson’s gebeurt er met de ene mijn familie gebruikt om elk jaar een bezoek toen ik opgroeide zijn. Ik had daar niet geweest in waarschijnlijk 15 of 20 jaar, en is er veel veranderd van wat ik herinner me in die wazige jeugdherinneringen.

Er was geen tekort aan pompoenen te zien bij aankomst, zoals pompoenen die geregeld was in leuke vormen zoals een totempaal met kalebassen te maken van de gezichten:

En die gigantische rotsblok uitziende dingen achter de totempaal in de foto hierboven zijn eigenlijk echte pompoenen – waarschijnlijk een van de grootste die ik ooit heb gezien! Hier is Joe en Lillian poseren met een van hen voor de schaal:

Voor iedereen die nieuwsgierig, is hier een beter beeld van het teken – 1,692.5 pond echte pompoen, gegroeid in Wisconsin en woog bij een Grote Pompoen Commonwealth wegen af. (Check out die website als je geïnteresseerd bent in het zien van een aantal werkelijk gigantische pompoenen bent – het record is blijkbaar meer dan 2.000 pond, waardoor dit een slechts bescheiden groot in vergelijking!)

Er waren verschillende Halloween-thema-displays, zoals deze animatronic skelet band:

. En de gigantische “Fun Slide Lillian wilden gaan op deze dia vanaf het moment dat zij het zag, want ze houdt van dia’s en dit heeft moet wel de grootste die ze ooit in haar kleine leven gezien:

Dus nam ik Lillian op de glijbaan, terwijl Joe bleef met de kinderwagen en Rosemarie. De lijn was vrij lang, en het kostte ons een volledige 30 minuten door te komen, die alle het geduld van een twee (going-on-drie) jaar oud kon opbrengen moet hebben genomen. (Hoewel ze opvallend rustig en geduldig tijdens het wachten was – moest hebben al de belofte van een rit naar beneden die gigantische snoep gekleurde dia wacht ons op het einde.)

De manier waarop het werkt is dat je rijden langs de dia op deze jute dekens, en de littler kinderen hadden de mogelijkheid om te rijden op schoot van hun ouders, dus ik en Lillian gingen samen. Joe in geslaagd om deze foto net zoals wij de bodem bereikten vast te leggen:

Niet te ver van de gigantische glijbaan was deze kleine speeltoestellen, met kleurrijke pompoen speelhuisjes, en een veel kleinere kikker slide:

Een ander ding dat ze in groot aanbod (maar niet afgebeeld in deze blog post) is port-a-potjes. Deze kunnen worden gevonden rond de boerderij in clusters van drie of vier, en terwijl enerzijds het handig om nooit te ver van een badkamer, aan de andere kant, als u bezoekt een nieuw zindelijk kleintje, kan de nieuwigheid te moeilijk voor hen om te weerstaan. (Of althans dat was onze ervaring – Lillian moet hebben aangedrongen op het gebruik 5 of 6 verschillende port-a-potjes tijdens de paar uur waren we bij de pompoen boerderij.)

Tegen het einde gingen we op de vereiste hayride, die houten stoelen in karren getrokken door een tractor (dus geen werkelijke hooi, waarvan ik weet nog wel bestaande tijdens bezoeken hier als een kind) die betrokken zijn:

Ik heb ook verschillende herinneringen aan een echte pompoen patch, maar ik denk dat met de voorsteden onderverdelingen in te drukken van alle kanten, mag er ruimte voor dat al niet meer. In plaats daarvan was er alleen dit veld met pompoenen die erin had gebracht:

In alle eerlijkheid, was er echt geen zin om met de tractor rijden, want de boerderij is echt niet groot genoeg om het nodig hebben. Loop 20 of 30 andere voet naar links in de bovenstaande foto en je begint te lopen in de speeltuin met de kikker glijbaan, en de gigantische Fun Slide verder dan dat – we eigenlijk liepen door de pompoen patch een paar keer alvorens de trekker rijden er weer voor de volledigheid.

Over het geheel genomen Bengtson’s Farm als het bestaat lijkt nu heel anders dan de plaats waar ik herinner me een bezoek aan als een kind (meestal in de zin van dat het kleiner en kunstmatige) te zijn … maar ik denk niet dat deze verschillen zijn te groot van een deal voor de volgende generatie van de bezoekers. Lillian hadden veel plezier.

En spreken van pompoenen, konden we het niet laten kleden Rosemarie in deze schattige pompoen kindje kostuum voor de gelegenheid:

Ik zou zeggen dat ze een beetje chagrijnig over het kostuum, maar Rosemarie heeft één van de grumpiest poutiest kleine baby gezichten ooit, vrij veel omdat ze geboren werd. (Ze doet lachen soms, dat beloof ik! Zelfs als het fotograferen is het zo moeilijk en ongrijpbaar als het fotograferen van Bigfoot.)

Maar goed, dat was onze pompoen patch reis dit jaar! En een langverwachte update voor deze blog, die helaas is steeds op een laag pitje te zetten de laatste tijd. Hoewel het misschien verleidelijk om deze schuld te geven van de tijd-eisen van het hebben van een nieuwe baby, de waarheid is dat Rosemarie vergelijkbaar is met haar grote zus in termen van een vrij gemakkelijke baby is geweest, en met Joe zijn een fantastische vader die deelt in de baby grootbrengen plichten 50/50, hebben we echt het nemen het allemaal in stride.

Nee, weliswaar de grote afleiding voor mij meer dan de laatste paar weken is job-gerelateerde: Ik heb geleerd uit de eerste hand hoe zwaar het kan zijn om te gaan op een (korte, zorgvuldig gepland) zwangerschapsverlof alleen te vinden dat je baan niet komt terug als je verwacht dat het zou doen, en plots merkt dat je klauteren om freelance werk te doen, terwijl het versturen van sollicitaties. Gelukkig bleek het slechts een vertraging in plaats van een regelrechte ontslag in mijn geval (klop op hout) en het is een opluchting om terug in zaken te regelen, zonder zich zorgen te maken over de mogelijkheid van de werkloosheid op een moment dat onze familie alleen groter door en wij hebben opgedaan alle bijkomende verantwoordelijkheden en kosten die meegaan met die.

Dus dat is een ander ding om dankbaar te zijn voor – en net op tijd voor Thanksgiving! Heeft u een happy-kalkoen eten vakantie, iedereen!

Het begon allemaal op 16 september, drie dagen voor de vervaldatum. Zoals vermeld in mijn laatste zwangerschap-update. Ik voelde me behoorlijk angstig om de baby eruit te komen – mede als gevolg van die vervelende zwangerschap-gerelateerde ongemakken, maar ook een zeurende gevoel van bezorgdheid hoe langer de zwangerschap ging. Lillian had woog precies 9 pond toen ze werd geboren op 38 weken, en ondanks tegenstrijdige en mogelijk onjuiste schattingen van de echo’s tijdens deze zwangerschap (ze werden gissen iets minder dan 8 pond vanaf een week voor de bevalling) Ik had de gut gevoel dat de baby # 2 was op de rails even groot of groter zijn.

Maar zelfs als de artsen die zorgen gedeeld, is een potentieel grote kindje niet beschouwd als een legitieme medische reden om weeën op te wekken – en met een volledig gesloten baarmoederhals, mijn dokter eigenlijk aanbevolen tegen, aan te dringen dat het beter zou zijn om te wachten op arbeid te beginnen natuurlijk om te voorkomen dat het verhogen van mijn risico op een keizersnede.

Zelfs zo, was ik overtuigd dat ik wilde arbeid toch te wekken. (Die ik besef is de grimmige tegenovergestelde van vele geboorte verhalen die ik heb gelezen, waar de arts wil opwekken, maar de patiënt zou de arbeid te beginnen op zijn eigen voorkeur.) Enigszins met tegenzin, de dokter is overeengekomen, maar het zou een louter worden beschouwd “electieve inductie, en dat is hoe ik op dat ik in mijn 39 weken zwangerschap updaten bericht genoemde wachtlijst. de manier waarop het werkt, het ziekenhuis heeft slechts een bepaald aantal slots beschikbaar voor inducties, en degenen die beschouwd medisch noodzakelijk (van natuurlijk) krijgen een hogere prioriteit dan de electieve degenen, dus ik zou niet weten tot de dag voor als er een slot voor mij of niet had geopend.

Dus op dinsdagochtend, belde ik de dokter om te zien of ik had af bewogen dat wachtlijst, om zo te worden op het schema voor een inductie voor de volgende dag (17 september). Het antwoord was nee. Ze zeiden dat ze me zouden terugbellen die middag als er iets veranderd, en ik hing uit het gesprek gefrustreerd en machteloos en allerlei emotionele (die ik waarschijnlijk de schuld kan geven over zwangerschap hormonen).

Ik had gehoord dat het lopen kan helpen arbeid te gaan, dus in plaats van zitten rond hulpeloos, ik besloot te gaan voor een wandeling. Een lange wandeling. Naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum, 3,5 mijl afstand. Mijn moeder had kom naar me gezelschap te houden, en dacht dat het gek was, maar ik heb beloofd om te bellen voor een rit als ik te moe of ging naar arbeid of wat dan ook. En met dat ik volgepropt mijn opgezwollen ham-achtige voeten in een paar sneakers, zet mijn favoriete angsty zelfmedelijden muziek op mijn koptelefoon, en begon te lopen.

Ongeveer twee uur later had ik het helemaal maakte er, en het was eigenlijk een vrij leuke wandeling – bijna volledig rustige straten in woonwijken met trottoirs, en ik kreeg door een park ik nooit eerder bezocht te snijden, en het weer was perfect omdat ze buiten. Het was weliswaar knap vermoeiend, maar ik denk dat het hebben van een concreet bestemming in gedachten motiveerde me om te blijven langer dan wanneer ik alleen maar zou gaan lopen doelloos rond onze buurt gaan.

Ik nodigde mijn moeder te ontmoeten voor de lunch in wat is waarschijnlijk de laatste overlevende overal Quizno’s in Chicago, en vervolgens reed terug naar huis met haar, omdat het een beetje gek tot 3,5 mijl tweemaal te lopen in een dag, terwijl 9 maanden zwanger zou zijn. We zwaaide naar haar plaats, zodat ze kon oppikken een paar dingen, omdat ze dan bij ons thuis zouden blijven om Lillian te kijken terwijl we in het ziekenhuis, en ik heb een goede brok van de rest van de dag een dutje .

Joe en ik gingen een beetje na middernacht, en stopte voor een zeer late “diner in Steak N Shake (eetkamer open 24 uur!), Omdat ik had gezegd dat ik niet zou worden toegestaan ​​om te eten na het inchecken in het ziekenhuis .. We waren de afwikkeling op de arbeidsmarkt en de levering kamer door 02:45, en kort daarna de verpleegsters had een IV met pitocin infuus gestart (Interessant genoeg, bij de eerste cervix check was ik al 3 centimeter ontsluiting – dus ofwel de pitocin begonnen werken heel snel, of al dat lopen deed iets te helpen na alles.)

Over het algemeen, het hele ding voelde zo veel meer ontspannen dan mijn eerste arbeid. Deels omdat het was allemaal gepland en gepland, in plaats van onverwacht haasten naar het ziekenhuis in het midden van de nacht, en deels omdat ik had er doorheen eerder geweest en had een beter idee van mijn eigen voorkeuren. (Bijvoorbeeld, wist ik 100% dat ik wilde de epidurale, in plaats van de “laten we proberen natuurlijk om te gaan indien mogelijk houding die ik ging met de eerste keer, die eindigde in een groot stuk van drug op smaak humble pie.) Tegen het middaguur ik was verdoofd vanaf de taille, comfortabel zou kunnen zijn, en bracht de rest van de dag chatten met Joe en tv-kijken en het spelen met mijn iPhone.

(Yay voor drugs! Ook ik ben een beetje een watje die niet willen kijken naar de IV, dus mijn onderarm is verpakt in een kleine handdoek hier.)

Het ging vlot op het eerste. Het duurde slechts een paar duwt, en minder dan 10 minuten van toen we begonnen, om haar hoofd eruit te komen (dat is vrij vergelijkbaar met hoe het duwen fase de vorige keer was gegaan). Het was een beetje zenuwslopend naar de dokter vermelding horen de verpleegkundige dat er een nuchal snoer. betekent de navelstreng werd in de nek van de baby. En toen liep het een beetje eng.

“We hebben een schouder, zei de dokter. Ze zei dit heel rustig, in haar typische warme smiley stem, maar iets wat direct veranderd in de kamer. Joe, die had gestaan ​​aan mijn linkerzijde, moest een stap opzij als een van de verpleegkundigen druk in om te helpen. iemand riep in een code, en het moet iets in het ziekenhuis geoefend voor uitgebreid geweest zijn, want binnen enkele seconden waren er net als acht mensen in de kamer. het is een beetje moeilijk te beschrijven, omdat ik niemand ooit herinner haasten in – het was meer als een stel extra artsen en verpleegkundigen net gematerialiseerd daar, als wilde Pokemon.

Alles gebeurde met zo’n air van rust en vertrouwen (en ik weet zeker dat het doet niemand enig goed om op een andere manier te handelen, het minst van alle betrokken ouders) maar helaas had ik genoeg gelezen over de hele bevalling ding om het te begrijpen ernst van wat er gaande was. Het was schouderdystocie. een complicatie waarbij het hoofdje van de baby wordt geleverd, maar een van de schouders vast komt te zitten, en het wordt beschouwd als een verloskundige noodgevallen als het gebeurt omdat de baby kan krijgen afgesneden van hun zuurstoftoevoer en te lijden schade aan de hersenen of zelfs de dood binnen een paar minuten als ze ‘re niet bezorgd.

In ons geval, gelukkig was het niet ernstig en vrij snel opgelost – de dokter was in staat om een ​​soort van rotatie manoeuvre uit te voeren, en ik duwde met al mijn kracht toen ze zeiden te duwen, en ze was binnen ongeveer 30 seconden. Het voelde als langer, maar in werkelijkheid is de hele zaak was vrij veel reeds opgelost door de tijd dat de back-up bemanning van extra artsen en verpleegkundigen kwamen om te helpen.

Binnen een paar seconden dat ze meegetroond haar weg aan de opwarming tafel voor het onderzoek, en in de chaos van dit alles Joe niet krijgen om het koord te snijden als hij met Lillian had. Maar ze begon te huilen van harte in korte tijd, en terwijl het team van kinderartsen die in de kamer had gematerialiseerd gezegd iets over haar rechterarm (ik denk dat er was aanvankelijk enige bezorgdheid dat de rechter schouder had kunnen hebben gewond tijdens die enigszins ingewikkeld levering) op verder onderzoek alles bleek A-OK te zijn. Phew!

Het was een enorme opluchting om haar te hebben buiten en veilig en gezond. En bij het horen dat ze woog 9 pond 5 ounces. Ik moet toegeven dat ik voelde me behoorlijk gelijk gesteld in die zorgen over haar grootte en algemene angstgevoelens te leveren … Als ze nu bijna vast kwam te zitten, ik huiver bij de gedachte wat er zou zijn gebeurd als ze een ander groter zou zijn geweest.

De artsen leken allemaal soort van verbaasd over hoe groot ze was, en legde uit dat grotere baby’s moeite met hun bloedsuiker kan hebben, dus ze wilde dat ze meteen te eten. Dit bleek eenvoudig omdat ons plan om de formule-feed vanaf het begin was geweest, dus ze kreeg haar eerste fles binnen 20 minuten na de geboorte. Bij de eerste glucose-test een half uur later, ze wilden om het te zien boven de 50, en het was 52 – dus gewoon nauwelijks in de veilige zone.

(Baby’s eerste fles.)

Ze hebben ons verplaatst naar de recovery room door middernacht of zo, en ik liep in de lucht – we hadden onze mooie gezonde pasgeboren, en ze gevoed mij enkele warme macaroni en kaas (cafetaria rang, maar het leek alsof de lekkerste ding ooit na het niet eten van bijna 24 uur). En ik kon niet geloven hoe goed ik voelde wandelen rond het ziekenhuis kamer, zelfs een paar uur later. Ik had geen scheuren helemaal niet, en nooit voelde geen behoefte aan een zak ijs te zitten of gebruik maken van een van die “het reinigen van flessen in plaats van wc-papier. Vreemd genoeg, de ergste pijn die ik had in de nasleep voelde als een blauwe plek, alsof iemand had me geschopt in de rechterbovenhoek van de romp – niet zeker waar dat vandaan kwam, en voorstellen dat het moet hebben iets te maken met de manier waarop ik in het bed was geplaatst tijdens de bevalling gehad.

Het ziekenhuis had echt mooi privé herstel kamers met uitschuifbare bedden, dat is waar Joe, die ontslapen zijn eerste nacht. Geen van ons had veel rust de avond voor gekregen, maar zelfs zo, Joe zoet als vrijwilliger om de neiging om Rosemarie tijdens de nacht, dus ik kon wat rust te krijgen. Hoewel dat niet de pan uit – de verpleegkundigen bleven komen in mijn vitale functies te controleren en te controleren Rosemarie bloedsuikerspiegel, en aangezien ik kreeg toch wakker, dacht ik dat ik net zo goed mee omgaan. Voor haar deel, Rosemarie sliepen tevreden meeste van de tijd, net wakker om de paar uur voor een fles.

De volgende dag, mijn moeder bracht Lillian naar het ziekenhuis om haar nieuwe zusje te ontmoeten. We waren niet zeker hoe ze zou reageren op de nieuwe baby – ze had altijd opgewonden leek bij het praten met haar over op voorhand, maar het was moeilijk te zeggen of ze echt begrepen, of dat ze jaloers, of iets anders zou zijn . Ze was erg rustig in het begin, nadat hij in de kamer en wordt ingevoerd om de baby. Dan, een van de eerste dingen die ze zei, zacht, was: ‘Ik wil haar vasthouden.

Dus we hebben haar geregeld in op de bank, en toonde haar hoe ze haar hoofd te steunen, en ik denk dat deze foto nauwkeurig vangt de vreugde van Big Sister trots bedrijf Little Sister voor de eerste keer:

Wat echt smolt mijn hart was de zorg en beschermend Lillian toonde de richting naar haar zusje, vanaf dat eerste bezoek. Bijvoorbeeld, toen het team van kinderartsen kwam in één van hun routine examens doen, Rosemarie was slapen rustig, maar (voorspelbaar) wakker en begon te huilen als ze begonnen porren haar met thermometers en stethoscopen en wat al niet. En zonder het missen van een beat, Lillian sprong op en pakte een half-afgewerkte zuigflessen en haastte zich naar de wieg, duidelijk willen aan te bieden aan die arme noodlijdende baby om haar te troosten. (Ze was eigenlijk niet in staat om, en in werkelijkheid de fles was waarschijnlijk zitten te lang geen goed te zijn, maar het gebaar was de zoetste ding.)

Terwijl ze op bezoek waren, de pasgeborene fotograaf kwam langs om de pasgeboren fotoshoot, iets dat eventueel werd aangeboden door het ziekenhuis te doen. We hadden geweigerd het krijgen van een pasgeboren foto’s wanneer Lillian werd geboren als gevolg van die we hadden op het moment over eventuele extra kosten, en soort van spijt van gehad, dus dit keer hebben we besloten om uit te geven en te kopen een van de foto pakketten. Ik denk dat ze bleek goed en waren absoluut de moeite waard, gezien het feit dat we in staat waren om een ​​aantal foto’s die we waarschijnlijk nooit zou anders hebben te krijgen. Hier zijn een paar van de foto’s:

(Schattige kleine baby de hand.)

(Schattige kleine baby voeten.)

(De eerste foto van alle vier van ons samen.)

Ik stuurde Joe thuis met mijn moeder en Lillian die middag. We hadden al zo lang weg geweest op dat moment en op die manier kon hij ten minste de vertrouwde bad tijd en verhaal tijd routine die avond, en in het algemeen houden het zo normaal mogelijk voor Lillian (en niet te vergeten een betere nachtrust slapen in onze huidige bed).

We werden ontslagen rond het middaguur de volgende dag. We wandelden uit het ziekenhuis elkaar en liepen het blok of zo naar de parkeergarage (loting van de staart, want ik denk dat lopen in de straat met een klein pasgeboren is niet zo vaak voor, zelfs in de buurt van een ziekenhuis) alleen om te beseffen dat we had een vergaarde een $ 150,00 parkeerplaats bill over de afgelopen paar dagen. Gelukkig waren we in staat om terug te gaan en de validering of moederschap korting of wat dan ook, dat zij aan ‘slechts $ 72,00 verlaagd. En dat is wat we krijgen voor het hebben van een baby in een ziekenhuis in het hart van het centrum van Chicago, waar parkeren is een gewaardeerde grondstof .

Rosemarie is drie weken oud nu, en tot nu toe het is al relatief leien dakje. Haar instellingen omvatten “content en alert,” in slaap, en ‘huilen als gevolg van honger en / of poopy luier – we houden onze vingers gekruist dat ze een relatief rustig, voorspelbaar baby zal blijven als haar grote zus was, maar we zullen zien hoe de dingen gaan (Als het enige aanmoediging, is ze al beginnen om te slapen voor vier, vijf, of soms bijna zes uur strekt zich ’s nachts -. misschien een dag zal ik leren om te profiteren van deze voor de slaap, in plaats van een verblijf op het lezen van TV Tropes of componeren buitensporig lange blog posts.)

En tot nu toe, Lillian is niets minder dan een geweldige grote zus geweest. Ze is altijd bereid om te helpen met Rosemarie in kleine manieren, zoals het geven van haar een fopspeen ( “paci-hogere terwijl ze uitspreekt is), of het uitdelen ons dingen als het tijd is voor voedingen of luier veranderingen. Ze praat eindeloos over alle dingen die Rosemarie zal zijn kunnen doen als ze krijgt “een beetje meer groter – gebruik het potje, eet chips, springen op springkussens, gaan in het zwembad. Door alle rekeningen ze lijkt zelfs te raden de Big Sister Experience aan anderen, zoals ik werd verteld over dit grappige kleine uitwisseling tussen Lillian en een ander meisje haar leeftijd door onze opvang leverancier:

Lillian: Je moet een zusje te krijgen!
Andere meisje: Ik denk dat ik wil een puppy.

Maar goed, dat is de lange en ietwat verlate verhaal over hoe we werden een gezin van vier, en onze overgang naar het leven met twee kinderen tot nu toe. (Two. Dat is twee keer zoveel als we gebruikt om te hebben!) Er is weliswaar een beetje een leercurve geweest, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het inpakken aan het hoofd de deur uit of gewoon in het algemeen voldoen aan de behoeften van beide tegelijk, maar we lijken te vestigen in goed genoeg – alleen de tijd zal het leren wat ons te wachten in deze volgende spannend hoofdstuk van onze ouderschap reis!

Me en Rosemarie na de bevalling.

Rosemarie arriveerde gezond en perfect, en scoorde 9/9 op haar Apgars ondanks een korte (maar eng) complicatie tijdens haar bevalling. En ik ben veel te doen en – op en rond, goedgekeurd door de arts om te rijden, en in het algemeen het gevoel beter dan wie ook heeft elk bedrijf het gevoel minder dan 48 uur na het duwen van een 9+ pond baby.

Hier is nog een foto, genomen vanuit dezelfde hoek als de foto van Lillian’s geboortekaartje post:

Kon het niet laten, en ik hou van het vergelijken van de twee baby’s – ik denk dat ze lijken veel op elkaar! Hoewel Rosemarie’s haar lijkt donkerder dan de blondish bosjes Lillian was geboren met (die uiteindelijk werd rood) dus het zal interessant zijn om te zien hoe dat verandert als ze groeit zijn.

Hoe dan ook, wilde alleen maar om deze snelle update te plaatsen. We zijn klaar om het ziekenhuis te verlaten in een beetje, dus meer details en foto’s volgen binnenkort!

Rond dit punt in mijn eerste zwangerschap, waren we al terug naar huis van het ziekenhuis met een week oude baby, dus dit is om naar onbekend terrein nu voor mij. Hier bij 39 weken zwanger, ik ben het verkrijgen van een nieuwe waardering voor het gevoel van willen gedaan te zijn “, en een hernieuwde sympathie voor die moeders die gaan tot en met 40, 41 of zelfs 42 weken in hun zwangerschap.

39 week babybuil foto – kijkt net zo groot als ik voel!

Ik heb met zwangerschapsverlof voor meer dan een week, die enige aanpassing heeft genomen – zelfs met het doen van wat werk op afstand, het is zeker wakker geschud de gebruikelijke routine, en er is al een heimelijk gevoel van Cabin Fever kruipen in dan in de richting van het einde. van vorige week was ik plat geslagen door een zware verkoudheid (geen koorts of wat dan ook, gewoon echt slecht congestie) die bemoeid met mijn vermogen om boven te slapen en dan de typische-zwangerschap gerelateerde ongemakken – maar gelukkig, dat is verzakt nu.

Ik heb ook vrij veel opgegeven op het dragen van andere dan wipschakelaarsschoenen, deels omdat mijn voeten zijn super gezwollen geweest de laatste tijd, maar zelfs als ze dat niet waren, het is ook geworden echt lastig te maken van de benodigde buigen op een andere te zetten soort schoen. En ach, het is niet alsof ik ga nergens heen. Het enige nadeel is dat de temperatuur hier in Chicago is die in de jaren ’60 en ’50, die wordt steeds te gaan over de bodem drempel van de flip-flop dragen weer. (Moeilijk te geloven dat de zomer is vrij veel meer dan al, en de val zal worden in volle gang voordat we het weten.)

Over de medische kant van de zaak, mijn dokter de benoeming afgelopen woensdag bleek geen extra vooruitgang, die vrij ontmoedigend was. Zelfs zo, een uitzetting inductie datum is voorlopig ingesteld voor deze woensdag 17 september (die ons op 39 weken + 5 dagen zou zetten), maar alleen als alle plannen uitwerkt. Dat is verre van zeker op dit punt, want blijkbaar ik alleen ben op een ‘wachtlijst in plaats van iets meer beton.

Ik moet toegeven dat – toen mijn dokter (herhaaldelijk) bracht de mogelijkheid van een 39-week inductie eerder in de zwangerschap, ik wist niet dat er zou zo veel onzekerheid en rompslomp die betrokken zijn bij het daadwerkelijk maken van het gebeuren zijn. Als ik had, zou ik in staat om dingen anders van plan zijn geweest als het ging om het regelen van mijn zwangerschapsverlof, of op zijn minst aangepast aan mijn verwachtingen van hoe (en of) de hele inductie zaak was waarschijnlijk naar beneden te gaan.

Maar het is wat het is, denk ik. Het is leuk om te hebben gekregen tot een punt waar alles is vrij veel klaar om te gaan – de kwekerij klaar is, de autostoel wordt geïnstalleerd, en ik heb zelfs gekregen een ziekenhuis tas meestal verpakt. (Het eerste ding om te gaan was als 10 pasgeboren-sized outfits, na die hele zaak van het brengen van Lillian thuis uit het ziekenhuis in een belachelijk oversized outfit, omdat we een of andere manier niet in geslaagd om iets kleiner als het gooien van dingen in de zak om 1:00 in te pakken de ochtend.)

En alleen maar om een ​​nog meer positieve draai aan dingen te zetten, helpt het om te proberen om zich te concentreren op de hoofdprijs op het einde. Als we eenmaal aan te houden en te knuffelen deze nieuwe baby meisje en haar aan haar nieuw-geslagen grote zus, zullen al deze zwangerschap-gerelateerde frustraties en ongemakken inconsequent dingen uit het verleden. (Of op zijn minst, vergeten in die prachtige waas van nieuwe ouder slaaptekort!)

We hebben de 39-week merk in deze zwangerschap bereikt, met geen enkel teken van de komst van de baby gewoon nog niet! Het leek zo als een goede tijd voor een andere kwekerij-update functie. Toen ik voor het laatst gebleven bloggen over de kwekerij vooruitgang, hadden we klaar met het schoonmaken van de kamer, gepatcht de verschillende scheuren en cosmetische onvolkomenheden, en schilderde de hele zaak een gelukkig pastel geel (meer op dat alles hier).

Dus de volgende stap was om te bewegen in de verschillende babymeubelen we nodig zou hebben voor inkomende nieuwe bewoner van de ruimte. De zoeklijst van items we wilden daar te zetten zag er ongeveer zo uit:

  • Een wieg
  • Een schommelstoel
  • Een commode
  • Een soort van tafel naast de schommelstoel (voor het neerzetten van babyflessen, etc.)
  • Een dressoir of laden voor de baby kleding opslag
  • Planken voor extra opslag en / of decoratieve artikelen

Dit alles lijkt misschien een vrij lange orde, gezien het feit dat de kamer die we waren met het werken was slechts 6 voet bij 10 voet. Maar we slaagden er niet proppen al die dingen in (plus een bonus voetenbank voor het ophangen van onze voeten).

Hier is het uitzicht op zoek naar de kamer op dit moment:

En hier is een (slecht kromgetrokken iPhone panorama) foto toont de andere kant van de kamer:

Er is niet te ontkennen dat het een beetje een krap fit, maar het is er allemaal, en verrassend genoeg het niet eens het gevoel dat alles claustrofobisch. Voor de duidelijkheid, hier is een plattegrond met de huidige meubilair arrangement:

Een paar van de meubels hierboven getoonde waren nieuwe aankopen, terwijl anderen die we al bij de hand gehad. Zo raakte de kribbe doorgegeven aan de baby nadat we Lillian een upgrade naar een grote meid bed. (Het zat gedemonteerd in de eetzaal voor een week of zo, en toen we eindelijk kregen het weer in elkaar gezet in de kinderkamer, Lillian zei: “U bouwde de wieg bed? Yay! Great job, mama! Terwijl klapte in haar handen. Een weinig erkenning is altijd leuk!)

De boekenkast was ook in onze “kantoor voor een jaar of twee, gewoon vol met verschillende opgepotte junk, dus was het relatief eenvoudig om het duidelijk af in voorbereiding voor het houden van de baby parafernalia.

De glider schommelstoel is nieuw. We hebben niet echt overwegen opnieuw met de grote cushy Lazy Boy fauteuil van kamer Lillian’s, deels omdat we nog steeds gebruiken tijdens het lezen verhaaltjes voor het slapengaan in er elke nacht, maar ook omdat het heeft een grote-ish footprint, en we hebben niet veel ruimte om te werken met de nieuwe kwekerij.

Dus betaalden we een bezoek aan Babies R Us om te controleren of hun selectie van glider schommelstoelen, en vond dat een van de minst dure modellen was eigenlijk heel comfortabel. Om een ​​of andere reden, hoewel, hadden ze het alleen maar beschikbaar in een donkere kersen / chocolade kleur – en hoewel dat was niet echt onze eerste keus kleur-wise (gezien de hele geel-wit wat we hadden er in de kwekerij) , waren we behoorlijk veel stellen om voor te gaan, omdat het niet echt zin om aanzienlijk meer voor een ander model te betalen alleen maar om een ​​andere kleur te krijgen.

Maar dan op het laatste moment dat we eruit zag online, en vond dat Amazon.com niet alleen had dezelfde Stork Craft Hoop Glider verkrijgbaar in een heleboel andere kleuren, maar ook voor ongeveer $ 50 goedkoper dan wat we op Babies R Us zou hebben betaald. Dus gingen we op voorhand en bestelden het in de “White / Gele Gingang kleur – en over het algemeen denk ik dat het bleek een prima geschikt voor de kamer, zowel qua grootte en kleur verstandig zijn.

Hier is een andere hoek met een beter zicht op de schommelstoel:

Het Ottomaanse kwam ook opgenomen, en is echt mooi en comfortabel om uw voeten rusten op en rock – maar als het begint te voelen als een struikelen of op andere wijze te veel voor dit kleine kamer, misschien moeten we het weg in de kelder gebracht of iets. Wat betreft de kleur van zowel de glider en poef, want het is een beetje moeilijk te zien van verder weg, hier is een close-up toont het patroon en de textuur van de stof:

De kleine ronde tafel naast het zweefvliegtuig was ook een nieuwe aankoop. We leerden onze les na het uitproberen van Ikea “Lindved bijzettafel in kinderdagverblijf Lillian’s vroeg op – dat was ook rond, en gelijk van vorm en grootte, maar gemaakt van metaal, dat het veranderd in iets als een knallende gong bij het instellen van dingen naar beneden op het. Deze, de Winsome Wood Sasha Accent Tafel. moet dat probleem niet, omdat het is gemaakt van hout. het heeft ook de leuke kleine bonus lade (die in alle eerlijkheid is niet groot genoeg om meer dan de kleinste dingen op te slaan, misschien gewoon een fopspeen en burp doek).

En tot slot, de commode, die ook nieuw was (in het bijzonder de DaVinci Jayden 3-lade wisselaar Dresser). Het was zo ongeveer de juiste maat te proppen in aan de andere kant van de kamer, en in aanvulling op het verstrekken van een speciaal oppervlak voor luier veranderingen, omvatte ook drie royale laden voor het wegmoffelen van al die baby kleding en aanverwante artikelen).

Commodes lijken een van de items die veel ouderschap forums en websites te overwegen optie zijn, maar op basis van onze ervaring met Lillian, hebben we vrijwel 100% van de luier veranderingen op haar luiertafel (technisch gezien een dressoir met een veranderende pad op ) als we thuis waren. Dus we wisten dat we zouden een goed gebruik van te maken, en door te kiezen voor een model dat is eigenlijk een dressoir met een verzonken top in plaats van alleen een tafel, hopelijk zullen we in staat zijn om enig nut uit te halen ook buiten de luiers dagen.

Al met al denk ik dat de dingen bij elkaar kwamen vrij goed in dit kleine kamer – het heeft vrijwel dezelfde hoeveelheid functionaliteit en opslag Lillian’s kwekerij deed, ondanks het feit dat nauwelijks meer dan de helft van de grootte. Dus, de overwinning! En de volgende stappen (die we nog niet gekregen gestart op) zijn de leuke degenen, tot op zekere decoraties en een persoonlijk tintje toe te voegen aan de kamer … Plus, natuurlijk, de baby. Gek om te denken dat ze nu elke dag kon komen!

Bericht navigatie
Over deze blog
archief
Klik Aan Stem Elke Dag!
Linky Things
Tickery Things
Laatste Pins
Net als op Facebook
Abonneer je via e-mail
blog Categorieën
Bron: babytalkbungalow.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =