Beste CPU Mining Software – Eenvoudige Alt-coin GUI Miner – Beoordeling Outlaw

Beste CPU Mining Software - Eenvoudige Alt-coin GUI Miner - Beoordeling OutlawBeste CPU Mining Software Eenvoudige Alt-coin GUI Miner

Welke Coin Moet ik Mine?

Ik heb al getest voor 24 uur en hier zijn de resultaten van de meest winstgevende CPU Coin.

Kies een Coin, elke Coin …

U kunt zelf bepalen op welke munt naar de mijne, want ze zijn allemaal met behulp van een CPU mijnwerker en niet een (grafische kaart) of GPU is er geen goede website zoals CoinWarz waarin u de meest winstgevende munt zal vertellen naar de mijne. Ik zou proberen een voor 24 uur te schakelen naar de volgende munt de mijn die men gedurende 24 uur en zo verder tot je hebt ze allemaal geprobeerd en vervolgens omzetten die munten tot USD en te zien wat het meest winstgevend. Na verloop van tijd dat u zult willen opnieuw proberen en te kijken of een andere munt is meer rendabel.

Hoe de CPU Mining Software installeren

1.)Schakel uw Antivirus.

Uitschakelen voor ten minste 15 minuten

en hier is de reden waarom …

Je zou kunnen zeggen – Dat lijkt Verdachte … Waarom zou ik uit te schakelen mijn antivirus is dit een virus? Het antwoord is Nee het is niet een virus, kunt u controleren dit mijn het lezen van de opmerkingen of mijn andere posts of mijn video’s of het downloaden van een software genaamd Sandboxie die zal u laten testen van software die u niet weten of het goed of slecht. Alle CPU Mijnwerkers zal verschijnen als Virus u kunt dit controleren door het verlaten van je antivirus op en het downloaden van een CPU Miner uit een andere site die u antivirus voordat het zelfs downloads te verwijderen. Ik beveel het voor ten minste 15 minuten uit te schakelen. Na het downloaden, installeren en dan zul je nodig hebt om Sluit de installatiemap C: \ Program Files (x86) \ Mijnwerkers \ Simple CPU Miner uit toekomstige Scans.

2.) Download

Google Chrome kan deze downloaden blokkeren, probeer dan uit het gebruik van Firefox of Internet Explorer als het niet te downloaden.

De juiste versie voor uw computer. Welke moet ik, 32bit of 64bit – hoe om te vertellen?

Eenvoudige CPU Miner 2.0.9 64bit / 32bit XP / Vista / 7/8 / Server Edition alle versies.

EXEVersie Dit zal installeren in C: \ Program Files (x86) \ Mijnwerkers \ Simple CPU Miner en Autostartup met Windows, en voeg Desktop Icon voor Instellingen wijzigen.

Mega Download -gt; CPU Miner Folder -gt; 32bit of 64bit -gt; Download

ritssluitingVersie U moet uitpakken en openen SetupD.exe. Sneltoets toevoegen aan ProcessD.exe aan map Opstarten als u wilt autostart met uw PC.

Download locaties

Mega Download -gt; CPU Miner Folder -gt; 32bit of 64bit -gt; Download

3.) Installeer

4.) Voer uw Wallet Adres

Voer uw portemonnee voor de Miner Type geselecteerd, Als je wilt naar een andere munt mijne vindt u een adres voor elke Coin gedolven nodig.

5.) Test de CPU Mining Software

Zorg ervoor Start Programma onzichtbaar wordt ongehinderd. Zorg ervoor dat IDLE & IDLE niet is geselecteerd en vervolgens op Uitvoeren, moet een Dos Screen pop-up en zeggen Yay. Na een minuut of twee. Als er niets opduikt controleert uw antivirussoftware en probeer een andere munt te zien of het werkt dan.

6.) Run-software op de pc IDLE

Controleer de Coin u wilt de mijne onder Miner Type, check Start Programma onzichtbaar, Run Program bij: PC IDLE, dan klikken Rennen.

7.) Kijk Donald doen al het werk!

Ga naar Algemeen moet je Donald Mining zien voor u! Verifieer Uw ontvangen Coin Adres en moet je munten in je portemonnee, zou Sommige munten geleverd met in 1-2 uur anderen zouden 2-3 dagen duren, afhankelijk van uw systeem de snelheid en de munt moeilijkheidsgraad. Succes!

8.) Uitsluiten Eenvoudige CPU Miner van uw Antivirus

Hoe maak je een map wilt uitsluiten Afhankelijk van uw antivirussoftware. (Uitsluiten Folder C: \ Program Files (x86) \ Mijnwerkers \ Simple CPU Miner )

Als u een andere AV, gewoon zoeken op google “een bestand of map uit scan (naam van Antivirus) uit te sluiten

Nu heb je mijn CPU Mining Software, gaan en die munten!

Laat me weten als je wilt naar een andere munten toegevoegd aan de software of als u een van onderstaande problemen te zien.

Als u wilt Tip of Donatie:

alle Tips & Donatie gaat naar het verbeteren van de software!

Kopieer doneren Adres:

Spreid het woord geef me een Like, Google +, Tweet of gewoon reactie geplaatst!

Als u problemen met MemoryCoin of Protoshare

Verwijderen X uit Instellingen en vervolgens op te slaan en uit te voeren

Idle Opt argument: yam -config yam-mmcX .CFG

Niet Idle Opt argument: yam -config yam-mmcX .CFG

Versnel Primecoin

voeg x aan einde van het programma, voorbeeld hieronder

Programma: Primecoin \ gpoolMiner-T17v8X .exe

The Duck natuurlijk! Nee, ik ben gewoon een grapje, Het grote verschil is hiermee kun je de mijne verschillende munten in plaats van alleen Quarks snel, ook een Cleaner layout ik probeerde minder verwarrend te maken. Ik hoop dat het werkte laat me weten hoe je het leuk vindt. Zou het toevoegen van meer CPU munten als de tijd vordert als mensen geïnteresseerd zijn.

Ik ben zo blij dat ik vond uw site Nick. Dus, om duidelijk te maken, kan ik alleen maar doen solo mining met de software op de 5 CPU munten die je hebt opgenomen? Ik probeerde een paar andere CPU munten die je niet hebt op deze site, zoals Megacoin en TagCoin en het maakt me niets geven. Niet het geval wanneer ik gebruik maken van uw 5 CPU’s op de site. Ik stem een ​​ENORME “YES op je doet andere CPU’s! Dank zo veel dat je voor het maken van het downloaden van Cryptocurrencies een stuk makkelijker. Ik heb geprobeerd om het uit te Figuer op mijn eigen en ik heb nergens gekregen met uitzondering van de valuta’s die u op uw site. 8GT 😉
Nogmaals, bedankt,
Damon

Bedankt voor de vriendelijke woorden, ik ben net als ik Ik probeerde een heleboel verschillende software zonder geluk dus maakte deze software super eenvoudig voor de gemiddelde gebruiker die alleen maar wil om te beginnen CPU Mining. Ik hoop dat je krijgt veel van munten van de software! Vertel het verder!

Programma zegt dat het is geïnstalleerd, maar het loopt niet, kan niet krijgen om te draaien, maar blijft vragen me om het over en voorbij te installeren.

Interessant, na het installeren niets opduiken? geen pictogrammen op het bureaublad? werd Antivirus inschakelen? Probeer om te verwijderen toevoegen verwijderen programma en opnieuw downloaden en opnieuw installeren met antivirus uit als het was op. wat OS heb je?

Miguel Angel Fernández

Hallo. Goed programma, maar ik heb een vraag. Waarom begin 2 minerd.exe proces? Ik zie dat, omdat ik zie dat de mijnbouw snelheid zijn zeer laag. Ik sluit één proces minerd.exe en nu loop ik op normale snelheid Khs. Maar toen ik het programma reestart, minerd.exe de 2 proces opnieuw te starten.
Miguel Angel

Net kwam met de software nog steeds werken aan het bedankt voor de Bug ik zal werken aan dat voor de volgende versie bedankt voor de heads-up!

es doen sistema doen seu computador, se você precisa de uma versão x86 (32-bits) ou
x64 (64-bits) do programa e contacte o fornecedor software te doen.

Miguel Angel Fernández

Verwijderen en opnieuw downloaden van de software. Het lijkt corrupt bestand op uw download.

Ik denk dat ik de eenvoudige mijnwerker zijn verbeterd door het downloaden van een C ++ redistributable die blijkbaar ontbreekt in Microsoft Vista. Toen ik probeerde te gebruiken zonder deze te downloaden, zou ik geen pop-up van DOS-venster, en er geen feedback over de vraag of het programma niet werkte of te krijgen. Met het downloaden, krijg ik de pop-up venster, maar nu vinden dat alles wat ik krijg is foutmeldingen en constant berichten die 0 heeft gevraagd herstart bundelen. Eventuele suggesties over alles wat ik kan doen met Vista om dit functioneren naar behoren te krijgen? Op mijn andere computer, tijdens het uitvoeren van een proef exemplaar van Win 7, krijg ik nogal een lijst van hashes en zelfs één of twee “Yay, maar niets van de soort met Vista. Is een volledig systeem te updaten mijn enige antwoord?

een paar dingen eerst. is er 64bit Vista of 32bit? heb je de juiste videokaart driver is geïnstalleerd met de gids aan de onderkant en heb je je Antivirus uitgeschakeld? kunt u een screenshot van de fout te nemen en post hier

Ik heb ook nu op dat cgminer logt in met uw dogecoin adres. Mocht dit worden veranderd in mijn portemonnee adres, of is dit iets ingebouwd in de versie van mijnwerker die u gebruikt om andere opties te controleren? En nog een vraag hoe kan ik voorkomen dat het raam dos opduiken voortdurend en bemoeien met ander gebruik van mijn computer. Ik kan helemaal niets doen zonder dat het blokkeren van mijn scherm en maakt het noodzakelijk om het venster te sturen naar taakbalk. Echter, het zal gewoon niet ingaan op de stille modus en houdt popping up met eindeloze berichten die stratum werk herstart heeft gevraagd.

standaard is mijn adres dit moet worden vervangen door uw adres portemonnee zal laten zien anders zal je niet de munten te krijgen, heb je afvinken start programma onzichtbaar op stap 6? je loopt de hele tijd of gewoon wanneer ledig?

Hey iedereen Laatste Verison, Faster Mining! Met ProtoShares en MemoryCoins, eveneens vervangen dogecoin met DataCoin sinds Datacoin Is CPU mijnbouw alleen mag Mine sneller!

bedankt voor de screenshot, Maxcoin. had veel hype Ik was zelfs het controleren van het uit de Release datum. ze deden een vreselijke baan, geen ramen GUI Wallet. Ik weet niet wat ze dachten en ze hebben nog steeds geen zwembaden setup. Ook het feit dat je kunt van mij GPU meteen echt niet maken het een CPU munt helemaal niet, ga ik in de gaten te houden, maar hebben niet veel hoop voor het.

dank, dat is geweldig, ja, ze echt verpest de lancering, GPU’s klaar van het woord gaan, hoewel ze zei dat zou er niet zijn. was niet eerlijk at all. brachten ze een windows gui portemonnee vandaag. Ik cpu gedolven voor een beetje en kreeg bijna 3 maxcoins, zwembaden waren uit elkaar valt, de ene ik was op dubbel op een gegeven moment betaald door fout, & Vervolgens moesten de gebruikers vragen om vriendelijk terug te geven de dubbele betaling of zou er niet ‘genoeg zijn om anderen te betalen wat ze hadden gewonnen, ik heb nog niets uitbetaald, maar ik krijg steeds minder na verloop van tijd toch, twijfel ik zal het te maken tot en met 3 in dit tempo.

Bedankt voor de informatie Ik ben blij dat je me verteld over de Windows Wallet Ik heb zojuist gedownload Probeer de nieuwe Maxcoin CPU Mining software laat me weten hoe het werkt voor jou. Ik ben het eens dat ze echt verpest de lancering prob gewoon ruilen de Maxcoins voor iets anders

Hier wilde alleen maar om u te laten weten dat ik heb MaxCoin om de laatste Verison toevoegen als u wilt om het eens te proberen een portemonnee borg adres coins-e.com

Hallo Nick, de links voor de MaxCoin portemonnee & QubitCoin portemonnee opent securecoin.org voor beide. een manier waarop ik googled zowel de munten vond de portemonnee en beide Max & Qubit portemonnee niet synchroon lopen en geen verbinding is, ontvangt geen blokken. alle hulp plz. Dank je.

thanks moet nu worden opgelost! de out of sync proberen om meer knooppunten te downloaden

Hallo, Ik heb dit spul geïnstalleerd, maar ik zie niet in “Bitcoin mijnbouw op de lijst. Gelieve kan iemand mij helpen hoe u alleen Bitcoins? Dankzij Emmanuel mijne.

Het probleem met de mijnbouw Bitcoin is http://www.butterflylabs.com/ dit soort dingen zal je SOOO Slow bij mijnbouw Bitcoin het is gewoon niet de moeite waard te maken. Ik adviseer Mining MemoryCoin / Primecoin dan Trading dat Bitcoin op Bter.com verdien je 10x zoveel als de mijnbouw direct voor bitcoin, gewoon te moeilijk.

En alsjeblieft hoeveel munt kan het mijne en voor hoeveel uren kan gebeuren Nick?

Hoi, elke kans die je zou kunnen koppelen 2.0.8, AVG had een beetje een hissy fit te beweren dat het een virus en Vervloekt het op me. Heeft u problemen te verwijderen en moet origineel installeert msi. Geweldige app tho, is door te geven aan een aantal collega’s, bedankt &# 128578;

Zo dom noob vraag, en ik geef grif toe dat ik ben niet erg technisch goed, maar ik heb nu geprobeerd verschillende munten: litecoin, Memorycoin, primecoin, maxcoin en ik net begonnen om te proberen securecoin. Heb geen geluk bij allen hadden. Met behulp van uw aanbevolen mijnwerker. Ging niet volledige 24 uur op een van hen, maar liep ze voor een paar uur en kreeg nul. Werd er behoorlijk diep in mijn systeem, maar kon zien waar AES-NI mogelijk te maken, het enige wat uitgeschakeld heette “virtualisatie. De eerste vraag is dat het lijkt uit mijn lezing die munten direct moet worden weergegeven in mijn respectieve portefeuilles op mijn computer na een paar uur, of mis ik iets? De andere vraag die ik heb is dat ik dakloos en brak, krijg computer / elektriciteit ofwel een verblijf in een vrienden of bibliotheek, starbucks etc, maar ik heb een fatsoenlijk en zeer zorgzaam sociaal netwerk. Kunnen ze lopen de mijnwerker programma op hun computer en steek de stekker in mijn portemonnee adres aan mij munten te sturen? het zou een manier voor hen om me te helpen alleen met behulp van hun vrije processing power en een paar van hen hebben aangegeven dat zij willen dat idee. ik ben ook me af of iemand in deze gemeenschap bereid om me elke fractie van een securecoin stuur zou zijn zodat ik kan zien dat dit ding echt werkt (en omdat ik ben moe van het kijken naar 0.00 balances in mijn portemonnee). ik ben ook gewoon heel geïnteresseerd zijn in dit als een culturele commentator / fauteuil futurist. Bedankt voor de resource je hier hebt verstrekt. Securecoin. sLnBSdGexQVQfaW6mo5a5Bt9BrEt1Axpka

Gewoon een update en dan zal ik zwijgen als niet iedereen houdt ervan om me horen praten zo veel als ik doe, maar Securecoin werkte! Yay! Denk dat het was slechts een paar uur, maar 0,00187 SRC verschijnt in mijn portemonnee als “onvolwassen. Ik weet niet hoe die zich vertaalt in USD en niet schelen, gewoon een soort van spannend om proof of concept te zien. Hoe dan ook, mijn plan is voor de opbouw van deze munten voor geruime tijd totdat het financieel zinvol voor mij om uitbetaald te worden. het punt van de post is dat ik koos SRC na het zien van berichten van andere gefrustreerde bit-mijnwerkers die zei dat dit de enige munt die werkte voor hen. Nou ja, het werkt voor mij ook! Nogmaals, ik dank u voor het verzamelen en het plaatsen van al deze informatie hier. ik heb al al meer dan proberen om goede informatie over dit onderwerp omdat ik hoorde over IJsland, en dit is absoluut de beste bron . Goed gedaan, gefeliciteerd en veel, veel dank!

Houd de software draait en het zal groeien in de tijd, blijven controleren de forums en je zou willen verschillende munten proberen, maar ik ben het eens het is allemaal over het krijgen van die munten in eerste instantie kunt u zorgen te maken wat doen om met hen later.

als het Visualisatie zegt dan prob u. hebben geen AES-Ni heb ik primecoin delven, het hangt af van de munt en de snelheid van het systeem, maar ik zou zeggen dat het 24 uur voordat er iets nieuws te proberen. U kunt uitvoeren op vrienden computers en hoeft alleen maar de software te installeren en het zal alle munten naar uw portemonnee. Good luck mining!

Hallo,
Mijn naam is Matias, ben 18 jaar oud en ik kom uit Uruguay, dus ik spreek
Spaans. en ik schreef deze teksten van de vertaler, dan hoop ik dat je
zal me vergeven voor deze haha
Ik ben nieuw in de mijnbouw en ik begon te relatief nieuwe munten als proberen
liefst LTC BTC zeer moeilijk te ontginnen een gewone PC.
Ik ben begonnen met Primecoin. MemoryCoin. QuarkCoin. MegaCoin,
SecureCoin en DarkCoin. en ik heb een aantal van deze met de gedolven
Setup CpuMiner.
Wie heeft me meer gain gegeven heeft DarkCoin zuur. I denk. Blijkt dat als ik ben nieuw ik niet alles wat je doet of zegt te begrijpen. of
bedoel nummers, als ze goed. wanneer zij slecht of dat ze de
mijnbouw mijn CPU.
Ihave een FX4100 quad-core (3,6 GHz) en wordt 100% Ik weet niet of het
getallen en gegevens die mij de opdracht maakt zijn goed of slecht voor een mijn,
Er is iets dat me vertelt elk doel dat werd aanvaard en maar weet niet hoe of willen.
Zou verzoeken indien mogelijk een kleine uitleg van een foto van kan hechten mijn
commando als je het niet erg om me te vertellen of uqe mijn gedolven betaalt niet. De foto die je neemt is een mijnenveld van DarkCoin maakt deze 6 uur hardlopen en gaan 27 van 29 geaccepteerd. Ook, wat betekent “yay en ‘boo ?.

vergeef mijn onwetendheid, maar ik ben weer als nieuw jaja

Van al heel erg bedankt.

Ik hoop dat dit goed voor je te vertalen, maar het lijkt erop dat je alles goed doet, Darkcoin is een goede keuze is nieuw en staat hoog op de lijst http://coinmarketcap.com/ van nieuwe munten, deze getallen zijn hoe snel elke cpu wordt mijnbouw op, moet je een aantal munten in uw Darkcoin portemonnee na 24 uur, dan kun je zien wat Darkcoin dekveren in Uruguay. hoop dat het mooi weer is in Uruguay Op dit moment zijn we erg koud hier in New England 13F

Hartelijk dank voor uw antwoord,
De waarheid van deze virtuele valuta en de productie dwars door het mijnenveld Ik ben zeer gelukkig om vast hebben gekregen. Als ik zie dat het loont om een ​​aantal inversiona voeden doen op het verbeteren van CPU FX8350 en voeg wat videokaart
Het feit dat Uruguay heeft een klimaat altijd leuk, meer dan wat nu in de zomer, mooie en rustige plek om de zomer door te brengen. ‘S nachts op dit moment zijn er 20 º C (68F), leuke avond &# 128578;

Het zou geweldig zijn als je Popularcoin (POP) aan de lijst die werkt met het programma zou kunnen toevoegen. STRATUM: stratum + tcp: //pop.pools.triplehexxx.netPORT: 3333
Ik heb geprobeerd om het zelf toe te voegen aan minerd, maar wanneer ik probeer om minerd openen komt net voor een milliseconde en daarna weer gesloten. Ik een .bat-bestand toegevoegd aan de directory met POP zwembad, maar ik krijg nog steeds de zelfde kwestie waar het DOS-venster verschijnt voor slechts een seconde en daarna verdwijnt. Ik snap het niet. Ik heb ook geprobeerd om de GUI GPU mijnwerker aan het werk op mijn computer te krijgen, maar het is niet mijn kaart herkent (hoewel het zegt ENIGE AMD kaart zou werken) Ik heb een 5550 waarvan ik weet dat zou niet veel te bieden in de manier van hash tarief, maar nogmaals, ik ben gewoon proberen om te leren over dit soort dingen zo veel als wat dan ook.

dus Popularcoin is een Scrypt gebaseerd munt die werkt als ontgonnen met een GPU, Beste als gedolven met CGminer.exe als je naar de dogecoin CPU mijnwerker het zou moeten werken, maar zal een wil nemen om het hen te krijgen vs met behulp van een grafische kaart, heb je probeer niet de videokaart met de drivers opnieuw te installeren? genoteerd op aan de onderkant van de GPU mijnbouw- artikel?

Hoi. Ik denk dat een soort van snelheid probleem, ik heb een cpu met AES ingeschakeld en zo’n 20% sneller dan je, maar ik kan alleen krijgen als 3 MMC na ongeveer 6 uur (indien niet minder).
Bedankt! (En greetig uit Brazilië)!

de mijnbouw moeilijkheidsgraad heeft gekregen een stuk moeilijker sinds wanneer ik heb getest het het meest waarschijnlijk is het probleem, hoe langer de medaille is het moeilijker het wordt om die munt mijne

Hallo, ik ben op zoek naar securecoin de mijne, en wanneer ik probeer om de mijnwerker te testen, het nooit, zegt Yay. het houdt gewoon zeggen stratum ontdekt nieuw blok, en dan geeft mij de Khash / s voor mijn cpu’s. doe ik iets verkeerd?

ja dat is juist zo lang als het toont u een Khash naast de Draad, geef het 24 uur en zie hoeveel munten je krijgt

ja kunt u de portefeuille verwijderen en opnieuw installeren moet het ontvangen adres hetzelfde te houden, wordt uw Wallet gegevens die zijn opgeslagen in% appdata% map dus zelfs al heb je de portemonnee te schrappen dat de gegevens nog steeds veilig.

ja, zolang het een ontvangen adres, dat is het enige dat telt, kan houden u downloaden nieuwste versie met geen problemen.

DTC portemonnee net wont synch. Ik ben gegaan en nieuwe addnodes toegevoegd recente online berichten naar het configuratiebestand zonder resultaat. Benieuwd of de link naar de datacoin portemonnee bovenstaande is de huidige. Ik weet dat deze pagina werd geleden van start enige tijd. Bedankt, ik heb hier waardeer uw pagina, misschien kan iemand mij sturen in de juiste richting voor datacoin portemonnee.

Je bent juist proberen te http://datacoin.info/index.php?id=index te gaan en laat de portemonnee geopend voor een paar uur moet synchroniseren, zeer onder Instellingen -gt; opties u geen proxy-instellingen ingeschakeld. zo niet Nodes het volgende ding zou zijn, als al het andere faalt een online portemonnee Bter je zou kunnen proberen om te storten.

Hey, Ik waardeer uw werk in een poging om de mijnbouw eenvoudig te maken, als u dit kunt duwen tot stabiel Ik zie dit zeer succesvol.

Ik heb problemen met de CPU mijnwerker in dat wanneer ik begin er geen DOS-venster verschijnt bij allen.
Ik ben ook problemen met de GPU mijnwerker, maar ik ben er vrij zeker van dat het is, want ik heb een oude ATI Radeon HD 5770.

Bedankt voor je hulp.

het zou moeten werken met zowel de videokaart je hebt en de CPU, een beetje meer over wat je hebt Windows XP, Windows 7 vertel me? 64bit u uw AV heeft uitgeschakeld? die munten heb je proberen? foutmeldingen?

Hey Nick bedankt voor je reactie.

Ik heb Win 8.1 64bit
Ik uitgeschakeld AV
Ik heb geprobeerd litecoin en dogecoin tot nu toe.

Misschien is het mijn chauffeur versie? Ik installeerde de nieuwste Catalyst Control Center, SDK en chauffeurs.

Het hangt net toen ik op start en nooit laat eventuele dos scherm of wat dan ook.

ben je CPU mining of GPU mining of beide? en als beide doet de CPU werk en niet de GPU? Ik denk dat het de driver versie als je GPU mining kan niet het nieuwste verison van ATI heeft een oude versie heb ik onder meer de links naar de oudere versie van de software zijn. de 8.1, en geen AV lijkt goed, kon je een screenshot te posten als het even welke fouten of iets geeft

Ik heb beide, noch werken geprobeerd, zowel verblijf in “Non Actief voor uren, ik denk dat het mogelijk stuurprogramma’s zijn? Gisteren proberen verschillende bestuurders kreeg ik de CPU mijnwerker om te zeggen” Active, maar geen DOS-venster.

OK, ik zal opnieuw proberen die oudere drivers dank.

de CPU mijnwerker mag geen drivers nodig om correct te werken alleen de GPU software, heb je het vinkje te verbergen? voordat u klikt beginnen? anders zal het onzichtbaar draaien geeft je cpu naar 100% als je kijkt naar de taak kribbe?

Je bedoelt het vinkje “Start programma onzichtbaar? Ja ik had dat nooit gecontroleerd.

Nope springt tot ongeveer 90% dan gaat terug naar beneden.

k er iets niet klopt. chatten me op skype misschien kan ik gewoon inloggen en neem een ​​kijkje, my username is mrscruple

Hey ik ben het uitvoeren van de mijnwerker voor mem munt en de tonen van 23 aandelen aanvaard … Niets bevolkt in mijn portemonnee nog niet … Ik heb zelfs aangepast mijn precisie naar de … 24 aandelen Lol … UMMC om te zien of het was gewoon echt heel klein aandelen niets … moet ik programma te stoppen om aandelen te krijgen of doe ik het verkeerd? Help Prease

dus ik liep het programma voor een collectieve totaal van ongeveer 6 uur, met een opbrengst van ongeveer 200 aanvaarde aandelen en nog steeds niets in mijn portemonnee probeerde rebooten van mijn portemonnee dubbel gecontroleerd mijn ontvangende adres idk wat te doen
Op dit punt lijkt haar niets te doen

wat voor soort cpu heb je, 64bit of 32bit?

Hi nick! Ik heb een quesiton over deze software van jou en ik hoopte misschien kan ik naar u via e-mail praten in plaats of op facebook. laat het me weten als je hoofd koel met die

Ik downloadde alles, … volgde de stappen, … maar ik heb geconfronteerd met een paar problemen sindsdien. Ik begon met de mijnbouw dogecoins en dingen die werden verzonden naar een portemonnee I opgericht op MultiDoge. ECHTER … uit een balans van 611 of zo Doges, niet alleen was het tot nul gereduceerd, maar de portemonnee account is verloren en niet in staat op te halen door middel van een back-up.

Ook … toen ik ging naar de CPU Coin Miner opnieuw op te starten, … het was alleen gedaan dat slechts één keer. Het zou of reboot of om het even wat niet te herstarten.

Niet dat tech-savvy, wat moet ik doen om verloren doges van MultiDoge herwinnen, … en ik durf te herhalen de download stappen voor de CPU mijnwerker die op deze pagina ??

Hoi,
Dus ik heb nu de mijnbouw voor een paar dagen (Darkcoin en Quarkcoin), maar ik havent gezien een uitbetaling. Zo kan hash tarief is veel langzaam als 5-10KHs (net sleutelen met een paar oude computers en de mijnwerkers is het enige ding dat is gewerkt aan hen) Is er een uitbetaling limiet? Of een manier om te controleren om te zien wat ik tot dusver heb gewonnen? Bedankt!

En de dag nadat ik dit schrijf quarks beginnen te rollen in. Toch bedankt!

Hallo
Ik heb zojuist gedownload van de mijnbouw software en ik denk dat alles ging goed, maar ik kan het dogecoin vinden onder de “type mijnwerker lijst. Is er iets mis gaat of wordt dogecoin uitgesloten?
Bedankt voor de eenvoudige video

De zip-versie is schoon, maar het exe versie heeft een trojanminer.UQ Trojaans paard. Let op.

Ik heb niet de programmering van deze software gezien, maar ik denk dat het schadelijke software bevatten. Degenen die het downloaden, zal virussen, Trojaanse paarden (een vorm van malware), en andere malware te vinden, zelfs als veiligheidsdiensten worden opgeschort. Ik dring er dus degenen die willen elke virtuele valuta de mijne, om elders te gaan, of op zijn minst vragen om de programmering te zien, en laten nakijken door een security professional.

Ik vroeg me af waarom ik schijn om mijn gedolven valuta te doneren aan een portemonnee locatie, samen met mijn processing power. Dit lijkt gepersonaliseerde software dat degene die de codering schreef om mensen downloaden en maken dat programmeur geld toestaat, terwijl degenen die denken dat ze geld te maken niet te doen.

Ik weet het niet, misschien is het gewoon me.

Andrew ur niet alleen

Oke. Ik moet iets verkeerd doen. Ik het programma geïnstalleerd en klikte op darkcoins, veranderde de portemonnee naar de mijne, hebben ingesteld op inactief is en niet stil te starten opgeslagen alles. Toen het begon de eerste keer, het deed een lijst voor meerdere pagina’s en vervolgens zei dat het kan geen verbinding met de server of een dergelijke bewoordingen, maar het was hashing daarvoor. Dus ik stopte en begon opnieuw. Nu het toont slechts negen lijnen:
1. Binding thread 0 tot cpu 0
2. De bindende draad 1 tot cpu 1
3. Binding thread 2 tot cpu 2

4. 4 mijnwerker discussies die gestart zijn, met behulp van ‘script’ algoritme.
5. Binding thread 3 tot cpu 3
6. Starten Stratum op stratum + cp: elitter.net 0,7903
7. stratum_recv_line is mislukt
8. … opnieuw proberen na 30 seconden.
9. Stratum verbinding mislukt: Failed te sluiten op elitter.net:7903; Geen fout
10. Dan lijnen 8 en 9 nog steeds worden herhaald elke 30 seconden soms zeggen wat er in 7 hierboven gevolgd door 8 en soms laten zien wat er in 9 hierboven, gevolgd door lijn 8.

Begrijp niet waarom het begon te werken en vervolgens gestopt. En nu ik blijf net hetzelfde over en weer.

Ideeën? Is er een andere mijnwerker ik zou moeten gebruiken voor darkcoins op een cpu?

Pls wil ik stel u onder 42coin in d lijst.

Help me alstublieft. Ik denk dat ik deed alles goed. Toen ik het zwembad instellingen wijzigen om mijn zwembad, en ik raakte run, cmd opent, maar een fout opduikt die zegt: “minerd_w32_generic.exe is gestopt met werken. Waarom. Ik wil heel graag de mijnbouw te starten. Als je me kan helpen zal ik doneren sommige munten. Gelieve.

Ik weet niet dogecoin zien in de keuzelijst

Bron: www.reviewoutlaw.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

14 − elf =