Heeft de GAPS dieet werken goed op lange termijn voor iedereen

Heeft de GAPS dieet werken goed op lange termijn voor iedereenHeeft de GAPS dieet werken goed op lange termijn voor iedereen?

Bedankt voor het langskomen! Als u geïnteresseerd bent in gezond eten bent controleer mijn gratis geschenken! en zich abonneren op regelmatige e-mail updates te krijgen. * Sommige links kunnen affiliate zijn. *

Ik heb het afgelopen jaar gevraagd door verschillende mensen om mijn ervaring op het GAPS dieet te delen, korte al was. Ik besloot om beter dan dat te doen. Ik ben wijdt deze week om de GAPS dieet. Ik zal mijn verhaal en een aantal gedachten te delen hier, en dan heb ik een panel opgericht voor anderen die de GAPS dieet hebben gebruikt voor een langere tijd. Ze zullen ook delen hun verhalen met jullie. Tot slot wilde ik wat tips en recepten voor de intro dieet, alsmede een lijst van recepten die lacunes zijn vriendelijk te delen. We hebben een drukke week voor de boeg!

Ten eerste, wat is het GAPS dieet? Een korte verklaring is dat het een dieet dat de genezende kracht van zelfgemaakte bottenboullions en lacto-gefermenteerde voedingsmiddelen gebruikt om de spijsvertering te genezen. Een belangrijk onderdeel van de voeding volledig elimineren van voedingsmiddelen die beneden in disacchariden breken zoals aardappelen, yams en alle korrels. De combinatie van het verwijderen spijsverteringsstress en gebruiken zelfgemaakte bouillon te genezen en probiotische voedingsmiddelen en supplementen wordt gebruikt om de spijsvertering te herstellen en te herbouwen gezonde flora. U kunt meer lezen over de voeding hier lezen.

Ik heb een aantal van de meest verbazingwekkende verhalen van mensen genezing door middel van dit dieet te lezen. Dit omvat autistische kinderen drastisch verbeteren. Maar dat is een post voor een andere dag. Alles om te zeggen, dit dieet heeft levensveranderende gevolgen voor vele, vele mensen hadden. Ik weet dat veel van mijn lezers hier bij De Nourishing Gourmet op de GAPS dieet, en dat is een van de redenen waarom ik hou van GAPS delen vriendelijke recept.

De vraag die ik wilde stellen vandaag de dag is dit, werkt de GAPS dieet werken goed voor iedereen op lange termijn?

Met die vraag in het achterhoofd wil ik mijn verhaal te delen in het kort.

Toen mijn dochter jonger was, ging ze door middel van een periode van het hebben van spijsverteringsproblemen. Ze werd erger toen ik Elena gespeend, en daarna voortgezet erger als ze ouder werd. We eindelijk vonden dat we die nodig is om actie en de GAPS dieet was waar we draaide nemen. Echter, aangezien ik een aantal spijsvertering problemen in het verleden, we dachten dat het nuttig zou zijn voor mij om de voeding te doen met haar. Ik werd ook bepaald dat ik niet van plan om mijn kleine dochter te vragen om een ​​dieet dat ik mezelf was niet bereid om te doen.

Dus gingen we vol gas in het dieet. De eerste week was geweldig. Tuurlijk, hadden we een aantal aanpassingen te doen, maar ik voelde me goed en het leek te helpen van mijn dochter al. Maar na die eerste week voorbij is, ben ik begonnen met het verliezen van energie en steeds meer en meer honger. Ik voelde me alsof ik kon soepen, en vlees en groenten te eten totdat ze uit mijn oren kwam, maar nog steeds niet mijn bloedsuiker omhoog te krijgen. Ik was constant, en dan bedoel ik constant het maken van voedsel voor de twee van ons. Nog een week gingen voorbij en ik kreeg nog meer lethargisch. Op het einde, mijn man mij zag bergaf gaan, begon aan te moedigen me dat het goed is om het dieet te stoppen. Ik was vastbesloten om het te houden door middel van, dus ik maakte het nog een paar weken. Dan eindelijk een dag dat ik probeerde om de was te doen.

Ik stond aan de grond van mijn trap en staarde naar boven. In de 4 weken heb ik op het dieet was geweest, had ik opgedaan gewicht (hoewel ik voelde me alsof ik had honger de hele tijd en was bij mijn perfecte gewicht geweest voor de voeding), verloren energie, en het leek alsof het dieet was stressvol op mijn bijnieren en schildklier. Ondanks alle van het eiwit I verteerd, ik vaak last van een lage bloedsuikerspiegel op het dieet. Maar niet alles was negatief. Het voelde alsof het zowel mijn spijsvertering evenals mijn dochters hielp. Maar zoals ik staarde die trap, besefte ik dat ik kon het gewoon niet doen. Ik kon niet lopen de trap. Ik voelde me niet moe in de zin van het willen om te gaan slapen, maar het soort moe dat je voelt het leven was blah.

Ik maakte de enige beslissing die ik kon; Ik was van plan om het dieet te breken. Na de start van zetmeel weer te eten, verbeterde ik, maar mijn lichaam was zo moe van dat punt, kon ik niet het dieet te gaan voor mijn dochter, die echt was degene die het dieet nodig. Ik ben altijd dankbaar dat de Heer bracht genezing aan haar meest urgente spijsvertering problemen via andere natuurlijke middelen. Mijn bijnierfunctie verbeterde tevens als bleven we werken met een natuurgeneeskundige. Ik was verbaasd over onze GAPS ervaring, want ik heb veel vrienden die het tegenovergestelde ervaren! Hun energie stijgt dramatisch, terwijl op de GAPS dieet.

Echter, merkte ik dat de verhalen van soortgelijke situaties begon opduiken, vooral na het zijn op het GAPS dieet voor een periode van tijd. Ik merkte dat de Wise Traditions tijdschrift begonnen met het ontvangen brieven van degenen die op het GAPS dieet die ervaringen vergelijkbaar met mij gehad.

En nog interessanter, in een vorig tijdschrift de ND, Tom Cowan, die schrijft voor Wise Traditions, deelde dat terwijl hij gebruik maakt van de voeding voor kankerpatiënten, voelt hij dat enkele behoefte granen terug in hun dieet toe te voegen na een tijdje. Aan het eind van een lang artikel bespreken waarom hij over het algemeen niet denken korrels waren goed voor de gezondheid hij deelde,

Ik had een patiënt die veel gezondheidsproblemen gehad en de GAPS dieet hielp haar te herstellen van hen. Maar na het herstel zette ze op de GAPS dieet en ze begon te gaan downhill-niet met de oude symptomen, maar ze kreeg alleen maar meer en meer moe. Ik haar geadviseerd om meer granen toe te voegen aan haar dieet doordrenkte havermout en zuurdesembrood-en ze meteen beet van te maken. Dus er is een tijd om te gaan uit korrels en een tijd om ze opnieuw in te voeren! Een holistische aanpak van kanker

Verdere informatie is te vinden in deze brief.

DE KORREL RAADSEL
Ik heb coeliakie en hebben op een gluten-vrij en traditionele dieet al meer dan vijf jaar. De meeste van de verschrikkelijke symptomen ging weg op het glutenvrij dieet, maar ik nog vaak last van een opgeblazen gevoel en gas. Vorig jaar heb ik gehoord over de GAPS dieet, dat complexe koolhydraten zoals evenals aardappels granen elimineert, en ging op het voor bijna een jaar. In die tijd begon ik meer en meer uitgeput voelen en mijn hele lichaam begon te worden van de pijn. Mijn spieren gewoon pijn de hele tijd.
Ik schreef Dr. Campbell-McBride erover en ze zei dat om terug naar de intro dieet weer-ik had al de intro dieet gedaan twee keer. Ze zei dat ik was gewoon nog steeds giftig, dat maakte me zwak en uitgeput voelen. Dus ik volgde dat advies, maar ik leek alleen maar zwakker. Ik had een dansleraar en nu had ik problemen gewoon lopen de trap op.
Ik ging naar de dokter en kreeg allerlei tests. Na vele bezoeken aan verschillende artsen en veel geld uitgegeven, ze zei dat ik was zo gezond als ik zou kunnen zijn. Niets aan de hand was, zeiden ze. Ik heb altijd relatief gezond zijn, met uitzondering van de gastro-intestinale problemen.
Ik heb toen besloten om Dr. Thomas Cowan bellen en doe een telefoon te raadplegen. Ik wist dat hij wist van de GAPS dieet en kan hopelijk helpen me. Na de eerste tien minuten aan de telefoon met hem, hij vertelde me dat ik zou moeten beginnen weer te eten granen en dat mijn spierpijn en zwakte waren te wijten aan het zijn op het GAPS dieet. Ik was geschokt. Hij zei dat veel mensen hem hebben hetzelfde probleem als gevolg van de voeding en dat hijzelf zo nadat ze op het dieet kortstondig gevoeld. Hij stemde ermee in dat het, in theorie, een perfecte dieet, maar dat voor sommige reden waarom veel mensen kunnen het niet doen.
Ik heb terug gegaan op glutenvrije granen zoals gierst, rijst en quinoa, en ik ben langzaam begint beter te voelen. Ik heb zo’n moeilijk jaar achter de rug als gevolg van deze en het heeft een tol op mijn hele familie. Ik voel me al een stuk beter te hebben terug in mijn dieet te zetten granen. Ik heb veel spiermassa verloren, maar ik hoop dat ik in staat om een ​​volledig herstel te maken zal zijn. By the way, ben ik nog steeds het nemen van de aanbevolen probiotica-Ik heb niet het gevoel dat dit probleem werd veroorzaakt door de probiotica.
Ik denk dat de GAPS dieet geneest de darm, maar zoals Dr. Cowan me verteld, kunnen veel mensen niet leven zonder enige vorm van graan of zetmeelrijke knol zoals aardappelen of zoete aardappelen. Een ander WAPFsavvy arts heeft me verteld hetzelfde, en ik heb van twee andere WAPF leden die vergelijkbare symptomen hebben gehad totdat ze zetten granen terug in hun diëten gehoord. Leven zonder deze voedingsmiddelen kan ons beroven van een schijf of geluk, dat is niet een goede afweging, als je het mij vraagt.
Priscilla Smith, hoofdstuk Leader
Annapolis, Maryland

Het lijkt erop dat ik ben bijna alleen in niet gevoel dat mijn best op de GAPS dieet!

Maar waarom is dat? Zou het kunnen zijn gebrek aan koolhydraten? De GAPS dieet is niet laag in koolhydraten als je zorg ervoor dat je eet veel wortelen en squash en later kunt u fruit en honing toe te voegen. Het beperkt precies het soort koolhydraten. Het zou echter eenvoudig tot zeer lage koolhydraten ongeluk plaatsvindt en die kunnen leiden tot lage energie voor sommigen. Het kan een aantal onbekende mineraal of aminozuur tekort veroorzaakt lage energie die korrels bevatten van nature zijn. Het kan zijn dat sommigen van ons zijn gewoon niet goed fysiek geschikt voor een korrelvrije dieet. Het kan helpen genezen onze spijsvertering, maar een ideaal dieet voor de lange termijn niet. Al deze zijn enkele van de gedachten die mijn geest hebben gekruist toen ik onze gemeenschappelijke problemen als met de GAPS dieet.

Dus, mijn conclusie is dit. Ik heb het gevoel dat de GAPS dieet is erg belangrijk voor mensen om te weten over want het biedt een effectieve manier om te gaan met spijsverteringsstoornissen. Ik geloof echt in de macht van de voeding om te helpen te genezen, soms zelfs dramatisch verteld door velen. Sommige mensen kunnen niet wilt verblijven op het dieet voor altijd, hoewel als het dieet niet het ideale dieet voor hen kan zijn. Ik geloof dat wij zijn uniek, en terwijl de GAPS dieet spijsvertering genezing kan bieden voor alle, kan het niet het ideale dieet voor de lange termijn zijn.

Het is ook de moeite waard voor mij om erop te wijzen dat het punt van het GAPS dieet is om de spijsvertering te genezen, zodat u niet hoeft te blijven op het dieet voor altijd! In staat zijn om normaal voedsel te eten zonder dat je lastig is het doel. Het punt van het GAPS dieet is niet om instructies over hoe iedereen moet eten voor de rest van hun leven te geven, maar wel hoe ze hun spijsvertering te genezen, zodat ze beperkingen te overwinnen.

Ik denk dat het belangrijk is, zoals we in deze week van GAPS gaan, dat u deze informatie over mogelijke langetermijneffecten. Uit mijn vrienden die hebben verbleven op het GAPS lange termijn, sommigen hebben gevoeld zo geweldig, hebben zij bleven op het veel langer dan nodig is om hun spijsvertering te genezen. Met hen gevoel zo goed op het dieet, waarom veranderen? Anderen ervaringen, zoals hierboven verteld, heel anders. Misschien zal op een dag iemand achterhalen van de ontbrekende stuk voor degenen die behoefte hebben aan het dieet te gebruiken om in de spijsvertering te genezen, maar hebben geen energie, terwijl op.

Ondertussen, ondanks mijn ervaring, ik voel dat GAPS is een prachtig hulpmiddel om te gebruiken om de spijsvertering te genezen. Zozeer zelfs, dat we onlangs begonnen met een proefvaart van het voor mijn dochter, die had een paar problemen opduiken weer.

Ik hoor graag je ervaringen met de GAPS dieet!

Ik ben al op hiaten zijn ongeveer vier maanden nu en hebben geen natuurlijke darm sinds het begin (ik gebruik klysma’s) gehad. Ik heb ook had slechts één periode. Mijn huid is dramatisch opgehelderd, maar ik vraag me af of het is gewoon van het geven van de nachtelijke klysma’s. Ik voel me altijd beter na mezelf verlichten, maar door de dag al mijn spierpijnen joint klikken buikpijn terug. Ik ben ook het verliezen van een veel gewicht welke vrienden zorgen baart. Ik zal proberen de enzymen. Die ik heb geprobeerd voor een paar dagen voor buquit hen na geen verlichting …. Op een andere nota ive veel over vezels en prebiotica belang te lezen. Mijn huidige dieet bevat veel groenten vetten en bouillon …. ik ben van plan om parasiet, de nieren, de lever en het programma van Hulda Clark proberen. Niet zeker of om hiaten blijven hoewel ……. Een advies?

Ik heb diëten onderzocht voor 12 jaar en hebben te veel boeken te lezen om te tellen. Ik had eierstokkanker in 2000 (mijn impuls), toen mijn dokter gaf toe kon ik niet hier in Amerika worden genezen, ik op weg naar Mexico. In de kliniek in Mexico gaf een priester ons lezingen drie keer per week op dieet en levensstijl, en hun effect op kanker. We leerden dat onze spijsverteringsstelsel was waar het allemaal begon. We aten een 75% rauwe voeding, waarvan 80% groenten en fruit 20% was (de rest was niet-allergeen granen en vlees, als wij het wilden). We kregen kruiden en kruidenextracten en elektrische behandeling van alle soorten, en vele manieren om reiniging van het lichaam. De kanker was gegaan in twee maanden en ik zag er 20 jaar jonger door Kerstmis.
Ik bleef studeren toen ik thuis kwam. Na het doen van Hulda Clark’s parasiet reinigen en haar programma voor het verwijderen van gifstoffen uit mijn omgeving, en een intensieve 3 mo. Candida reinigen, begon ik het Hallelujah dieet. In drie weken was ik ongelooflijk gezond. Dus, ik dacht dat ik had het antwoord voor iedereen gevonden en kon niet wachten om het te delen. Ik ging zelfs naar Hallelujah Acres om een ​​minister van Volksgezondheid te worden. Dat is wanneer God begon mensen in mijn leven te zetten om me te waarschuwen. Mensen die het Hallelujah dieet hadden geprobeerd en werd zwak en zieker. Uiteindelijk kreeg ik een boek genaamd Eat Right 4 Uw Type door Dr. Peter D’Adamo. Hij stelde voor dat de verschillende soorten bloed deed het goed op de verschillende diëten. Dit begon uit te leggen waarom sommige mensen slecht deed en wat echt goed op de verschillende diëten die out waren.
De Hallelujah dieet, en Body Ecologie dieet voor bloedgroep A. Omdat het een bloedgroep A, dat doe ik echt goed op deze diëten. De Gaps dieet is het beste voor bloedgroep O. Bloed type B en AB kan ook goed te doen. Maar hun beste dieet zou de Zone soort dieet, uitgebalanceerd tussen vlees en granen zijn. B’s handvat zuivel beter.
type A’s Blood hebben een zwakke maag-darmkanaal en vaak een trage stofwisseling, vaak ontbreekt genoeg zuur in onze magen vlees efficiënt te verteren. We doen het goed op granen, fruit en groenten, maar slecht op vlees, en zelfs zuivelproducten, tenzij het is rauw en gefermenteerd. Allergieën voor zuivel zijn gebruikelijk voor zowel bloedgroep A en O’s.
O’s aan de andere kant hebben veel zuur in hun maag en doen het goed op vlees, en slecht op een kavel van graan. Brood maakt ze gewicht. Ze vinden hun ideale gewicht en voel me sterk op vlees en vegetarisch dieet.
U allen zou willen de Eat Right 4 uw dieet boek zelf te lezen.

Mijn ervaring op het Gaps dieet was een ramp. Ik begon er hoopvol maar voorzichtig te beseffen dat het klonk als een dieet goed voor O’s. Ik verloor 30 pond. in 3 maanden, die ik nodig had om te verliezen. Maar de hoeveelheid zuur in het dieet snel zet mij en de familie die het deed met mij (ook A’s) in acidose en ketose. Onmiddellijk hebben we niet een stoelgang, tenzij we deden een klysma, zijn ondertussen toxines opbouwen. Elke week ontwikkelden we nieuwe problemen. Ik was op het voor 2 maanden. Tegen die tijd mijn spijsverteringskanaal was ontstoken, werd ik poepen kleine ronde stenen of helemaal niet, en ik was een emotionele mandgeval, te uitgeput om het even wat, maar lag op de bank en na te denken over alles wat ik nodig om gedaan te krijgen doen.
Een vriend moedigde me aan om te doen wat in het verleden voor me had gewerkt. Ik begon het toevoegen van niet-allergie korrels terug naar mijn dieet en snijd het grootste deel van het zuur voedsel (vlees, gefermenteerde levensmiddelen, zuivel). Het eten van veel alkalische voedingsmiddelen, met name groenten. Binnen 2 dagen begon ik stoelgang hoewel ze niet normaal voor een tijdje. De darmspoeling arts (niet colonoscopie) zei dat ik zo werd beïnvloed, dat hij alleen kon krijgen een krukje. Als ik terug naar het Hallelujah of Body Ecologie soort dieet, verbeterde ik gestaag totdat binnen een maand heb ik weer normaal was.
Mijn vriend was nieuwer om de gezonde voeding scene en had moeite te overtuigen zich te laten gaan van de Gaps dieet. Ze is nog steeds worstelt met een depressie, angst en zwakte, heeft een groot aantal voedingstekorten ontwikkeld en haar bijnieren zijn uitgeput.
Hoop dat dit is behulpzaam geweest om een ​​aantal van jullie. God zegene u allen en u helpen om de voeding die geschikt is voor u te vinden. Jullie allemaal A’s zou kunnen proberen de Body Ecologie dieet of het Hallelujah dieet. B’s zou kunnen proberen de Zone of Jordan Rubin’s, Diet Maker’s. Veel keuzes, ze werken allemaal voor sommigen. Geen werk voor iedereen. Is God niet goed!

Ik hoor je! Ik lees ook al die diëten en deed echt goed op de Bloedgroep Dieet voor Os, die ik ben. Zodra ik las de GAPS boek besefte ik dat het samenvalt met de Bloedgroep Dieet voor bloedgroep O. Ik ging op GAPS want het duurt het veel verder dan de Bloedgroep Dieet in zijn focus op het genezen van de darm en het herstel van de darmflora. Ik ben al op GAPS al 9 maanden met miracle resultaten. Zo ver, het is al een life saver voor mij!

Oh, ook, raad ik aan The Edge Effect, een boek dat persoonlijkheidstypen bespreekt op basis waarvan dominante neurotransmitter een persoon heeft en gaat dan over wat voedingsmiddelen versterkt wat neurotransmitters. Ik ben er, volgens het boek, acetylcholine dominant, wat volkomen logisch maakt. Het boek, geschreven door een professor in de neurowetenschappen aan Princeton, heeft een test, zodat u kunt testen welke neurotransmitter is uw dominante. Acetylcholine dominante mensen worden geadviseerd om hetzelfde dieet als The Blood Type Diet voor Os eten, en ook de hiaten. Amazing echt!

Ik ben zoooo blij dat ik zag dit bericht en je reactie Maid Jean … Ik heb op een paleo soort dieet nu al maanden en zijn beslissing wether te doen gaten, lichaam ecologie of gewoon een eliminatiedieet aan mijn darmen genezen .. ik eten veel vlees en botten voorraden de laatste tijd en ik voelde me de ergste ooit de afgelopen paar maanden. Mijn lichaam is ook erg zuur te letten, maar ik dacht dat ik deed het juiste ding om te genezen … Ik zal zeker geven de BED een nu gaan en proberen om opnieuw alkalise mijn lichaam. Ik ben een type A ..
Billie &# 128578;

Jonny Laatste zegt

Dank je wel voor zo’n prachtig bericht.

Lof Jesus voor zijn goedheid. Ik kom uit Engeland en momenteel bezig met een stage bij een kerk in mijn woonplaats Oxford.

Ik vroeg me af als je zou kunnen e-mail me de naam van de kliniek je naar in Mexico?

Heel erg bedankt voor uw tijd!

Jonny Laatste zegt

Dank je wel voor zo’n prachtig bericht.

Lof Jesus voor zijn goedheid. Ik kom uit Engeland en momenteel bezig met een stage bij een kerk in mijn woonplaats Oxford.

Ik vroeg me af als je zou kunnen e-mail me de naam van de kliniek je naar in Mexico?

Heel erg bedankt voor uw tijd!

Bedankt voor het delen! Ik zag net een jonge jongen vandaag in de kerk, die had een smelt me ​​te vertellen dat hij op een nieuw dieet was en dat hij “moe arme kleine maatje. Het is de GAPS dieet.

Ik ben een WAPF leider en ernstige alopecia hebben geleden, tot het punt dat ik ging te hebben om een ​​wig..until..4 weken geleden te krijgen, ben ik begonnen met het GAPS dieet. Ik hoorde haar lezingen over en weer over de conferentie tapes en had de boeken, maar uiteindelijk kreeg ik wanhopig genoeg om de veranderingen te maken. Echter, na ongeveer 2 weken, liep ik in mijn job op mijn school, en ik letterlijk voelde me alsof ik was van plan om te vallen op mijn gezicht. Ik dacht zelfs over wat mensen zouden denken die moest me op te halen. Ik besloot dat dit niet “afsterven, maar iets anders. Ik kon niet glucose en mijn spijsvertering letterlijk stilgelegd, wat echt eng was te maken. Dus, ik begon zodat ik ongeveer een portie van een zetmeelrijke voedsel elke maaltijd, gaan door . WAPF richtlijnen ik eet alleen de zuurdesembrood die lang wordt gefermenteerd met ongebleekt meel, aardappelen, of niet gmo maïs, etc en slechts een kleine portie elke maaltijd dat leek de truc te doen ik doe alle andere dingen die ze aanbeveelt.!: sap, baden, supplementen, dieet, maar voegde in ongeveer 3 porties van zetmeel of niet behoorlijk doorweekt korrels per dag. ik voel me niet “schuldig in het minst. Dit is in principe terug naar WAPF, maar het doet voeg wat dingen zoals de sap en detox baden die niet op WAPF. De GAPS dieet kan gelijk voor sommigen, maar niet iedereen. Ik zie mensen vaak zeggen, GAPS werkt niet, maar ik vraag me vaak af of misschien, maar ze nodig hebben om een ​​paar voedingsmiddelen terug toe te voegen. De wereld basis voor dieet is zetmeelrijk voedsel, rijst voor de Aziaten, maïs voor Amerika, en tarwe voor het Midden-Oosten, aardappelen voor Ierland, dus ik denk dat de wetenschap is er nog niet, maar ik zou zeggen dat er iets goed over. Zetmeel is het voedsel dat de wereld in leven houdt, en me! Net wilde delen dat.

Ik weet dat dit een zeer oude post. Maid Jean, zou je laat het me weten de naam van de kliniek u in Mexico bijgewoond? Indien nodig, zal ik mijn e-mailadres te sturen. Hartelijk bedankt.

Ik heb ook het maken van sap, cider vinigar, Epsom zout baden en spirulina supplementen ….

Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben te komen over je Blog, ik ben een professionele chef-kok, die gedwongen heeft lol hahah tegen haar wil om te proberen de gaten intro dieet! Ik heb 4 kleine kinderen te verzorgen en Im gingen een broek maat in een week. kan ik al gezegd dat ik niet kan veroorloven om gewicht te verliezen! Ik ben zo week en zo verloren erop ik haat het zo veel lol ik doe. Mijn metablism is erg snel het draait goed op glutenvrij. Ik ben op dag 10 en ik weet niet of ik kan gaan en verzorgen van 4 kinderen lopen een bedrijf vanuit huis. Ik ben het met u Ik geloven dat misschien wel de ideale dieet zijn, maar we zijn allemaal difrrent ieder van ons en ik doe denk dat sommigen van ons kan niet leven zonder enige vorm van zoete aardappel of enzovoort xoxoox ik zal contineu om u te volgen. Ik ben het inloggen al mijn gaten intro ervaringen op mijn blog en ik heb een support pagina op Facebook ook &# 128578; dank u voor het schrijven DIT U hebt gegeven me hoop!

Ik ben ook gevoelig voor verstopping. Ik vind zolang ik onder andere een veel vet in de GAPS dieet dat ik in gewicht en hebben een perfecte darmen bewegingen.

Ik vermoed dat veel mensen gewoon niet inclusief genoeg vet. Ik heb letterlijk 1/3 kopje ghee (geklaarde boter) bij elke maaltijd plus zure room en kokos of olijfolie.

Ik eet slechts twee maaltijden van groenten, vet en vlees per dag. In de ochtend heb ik 2 kopjes kefir + 1 kop zure room. Ik gebruikte om te eten twee keer zoveel eten als ik aan het eten was glutenvrije winsten en kon nauwelijks te handhaven 130 pond.

Mijn voorouders waren voornamelijk Ieren die – sommigen zeggen – heeft niet veel van de blootstelling aan korrels tot na de aardappel hongersnood. Dus misschien korrelvrije is gewoon beter voor mijn DNA. Mijn 7-jarige zoon is op de voeding sinds januari ook en heeft alleen maar sterker en gezonder (gestopt plassen het bed, ook).

Ik sterk vermoed dat de meeste mensen die niet zijn bloeiende op GAPS zijn niet inbegrepen genoeg vet in de voeding. Dat of ze nodig hebben om hun dieet met HCL (zuur) en lipase (vet verteren enzym) aan te vullen totdat ze hun eigen zuur en lipase kunnen produceren. Het toevoegen van HCL heeft me veel geholpen – hoewel ik goed deed zonder.

Toch, als mijn voorouders waren afkomstig uit Zuid-India – misschien GAPS zou niet werken voor mij. Ik zeker probeerde de Zuid-Indiase dieet (Ayurveda) al jaren en terwijl ik nog erger had kunnen doen het zeker niet op als GAPS deed.

Sean Carson, MS, L.Ac. zegt

Om kort te gaan: ik hou van hiaten in theorie, maar one-size-fits-all diëten niet werken voor iedereen.

1) biochemische individualiteit onder de bevolking is aanzienlijk. Zie Roger Williams “Biochemical Individualiteit. George Watson bij toeval ontdekt dat mensen verschillen sterk in de manier waarop ze oxideren van glucose en vet, en dat had ingrijpende gevolgen voor hun lichamelijke en geestelijke gezondheid toen ze werden met behulp van een ongepaste brandstofmengsel. Hij documenteerde deze ontdekking in . voeding en Your Mind Soms aanpassing is niet mogelijk voorbij een bepaald punt: dit zijn de mensen die zich niet aan gedijen op bepaalde diëten, hoe overtuigend ze intellectueel lijkt.

2) sommige mensen als gevolg van genetische / culturele achtergrond, natuurlijk voorstander glycolytische / acetyl CoA vetverbrandende wegen dan Krebs cyclus verbranding van koolhydraten. Dit is waarom die moet duidelijk zijn sommige mensen duidelijk voelen fantastisch op een hoog vet, eiwitrijk dieet, terwijl anderen fantastisch voelen of doen groot op een laag vetgehalte, hoge carb dieet. Het is niet het eten het is je stofwisseling. Een persoon’s eten is een ander vergif. Tibetanen, die in een zware, koude omgeving, waar carb kansen waren schaars woonde, natuurlijk bloeide op dingen zoals een hoog vetgehalte boter tea. Het is een evolutionaire aanpassing aan zowel het koude weer en een low carb kansen.

Deze mensen zullen prachtig insuline gevoelig en zal gewichtstoename door simpelweg te kijken naar een bagel, want dit was evolutionair voordelig in de juiste omgeving. In wezen dit was wat George Ohsawa oorspronkelijk een ontmoeting met de theorie van de macrobiotiek, voordat het werd vastgelegd in een high-carb, vetarm dieet: Je eet volgens uw constitutie (stofwisseling) en milieu (en het seizoen). Toen na de communistische Chinese overname van Tibet, velen hadden naar Zuid-India te vluchten en leven in een warmere omgeving en eet een hogere koolhydraten dieet, werden ze apathisch, overgewicht, vermoeid en leed enorm. Klinkt bekend? Het zou hetzelfde zijn als het nemen van een Zuid-Indiase high-carb vegetarische en ze te verplaatsen naar Tibet en waardoor ze live op boter thee. Ze zouden crappy als een heleboel mensen op hiaten of low-carb diëten voelen.

Gezien het feit dat mijn familie komt uit Zuid-Italië en de meisjesnaam van mijn moeder is “Mangiapane letterlijk “brood eten (!) kan men eigenlijk aannemen dat ik bedraad te gedijen op een hoog vetgehalte, low carb dieet, als iemand uit Noorwegen, Tibet, of Alaska?

3) Voorstanders van een dieet systeem (dieet goeroes) kampioen altijd dat die geweldig werkt voor hen, en vervolgens extrapoleren om te zeggen dat het goed is voor iedereen, het negeren van het feit dat dit is natuurlijk absurd. Deze hit thuis voor mij toen ik zag Robb Wolf’s Paleo Solution zitten vlak naast Dr. McDougall van het zetmeel Solution. Beiden hebben veel case studies van mensen die het omkeren van diabetes en het verliezen ton gewicht door … tromgeroffel alstublieft … eten totaal tegengesteld diëten!

4) Het is triest wanneer een persoon blijft bij een dieet dat geeft hen het gevoel als crap omdat a) een intellectueel geloof of toewijding aan een dieet dat het bewijs dat het dieet maakt je ziek negeert, bijv. vet / eiwit types die veganisten voor “spirituele redenen. Als Paleo of hiaten niet heeft gewerkt voor u na strikt proberen het voor een paar maanden, dan moet je ofwel andere ernstige metabolische problemen of het dieet is de VERKEERDE FUEL FOR YOU, ongeacht je overtuigingen, of hoeveel kersen geplukt wetenschappelijke studies of enge lectine verhalen iemand je probeert te verkopen.

5) Is er een levensmiddel zonder lectine in het? Vissen hebben lectinen. Elke niet-gras gevoed en afgewerkt dierlijk vlees lectinen hebben. Groenten allemaal hebben lectinen en een soort van anti voedingsstoffen. Het probleem is de degeneratie van de menselijke darm terrein in onze post-antibioticum wereld. Gezien het feit dat elk groot kunstwerk, wetenschap, atletisch, of filosofie is onder invloed van de korrels is gedaan, zou het moeilijk zijn om te negeren dat terwijl sommige mensen krijgen vet en ellendig op hen, anderen lijken heel fijn, zo niet ronduit te doen gedijen. Nogmaals, zou ik nederig suggereren dat dit te maken heeft met metabole tendensen en de algehele gezondheid gut terrein.

6) Het is mijn hypothese dat de meest moeilijke omstandigheden door mensen die van nature niet gedijen op een hoger vet / eiwit dieet, maar legitieme darm problemen, SIBO, IBS, Leaky Gut, die worden verergerd door koolhydraten en zetmeel inname worden geleden. Ik denk dat dit zijn de mensen die naar GAPS, Paleo, etc met zo veel hoop en behoefte komen, maar die nooit te nemen aan het dieet. Er is een tendens om de stok met het toch, als gevolg van de voor de hand liggende intellectueel beroep, en toch onafhankelijk, de overgang naar bloeiende op een vetverbranders dieet eigenlijk nooit aankomt. Aangezien dit beschrijft me vrij goed, ik ben nog steeds bezig om deze uitdaging uit te surfen en een uitweg te vinden, vooral door te proberen darmflora gunstiger via kruiden “antibiotica modulators veranderen en proberen te vitaliseren en reparatie van de darm door middel van specifieke voedingsstoffen. Het is een echte . modern dilemma was het maar zo eenvoudig als het “opgeven neolithische voedingsmiddelen en voel me geweldig – dat lijkt niet het geval voor een heleboel mensen!

Ik heb ook denk niet dat je kunt wegkomen met het eten van veel fruit en honing om het goed te maken, zoals fructose is op zijn best, een schetsmatig suiker worden uw volledige inname van koolhydraten op te baseren!

Sean, zijn er andere middelen die u kunt bepalen dat uw ideeën uit te leggen? Ik heb gezien de GAPS dieet b / c Ik ben wanhopig om zich beter te voelen. Ik heb veel voedsel gevoeligheden die leidt me om te geloven Ik heb last van lekkende darm. Het lijkt erop dat steeds meer dingen symptomen veroorzaken aan het punt dat ik het gevoel dat ik niet om het even wat kan eten … dat of gewoon leven met de pijn in de gewrichten, vermoeidheid, spierzwakte, hersenen mist etc … dat ik omgaan met dagelijkse. Ik heb mijn graan verbruik aanzienlijk verminderd in de afgelopen 2 tot 3 weken (gluten, maïs en soja gratis voor 2 jaar) en ik voel me nogal lusteloos, verlangen granen. Het lijkt alsof ik niet genoeg kan eten om mijn lichaam te voelen tevreden. Op de top van dat, ik ben verpleegkundige een baby. Ik voel me als mijn handen zijn gebonden en het is ontmoedigend …. Ik ben bereid nog meer gedisciplineerd met mijn dieet te zijn, maar ik weet ook dat ik moet voorzichtig zijn, want ik ben verpleegkundige … Ik heb gelezen over de gevaren van ontgiften je lichaam te snel en de baby krijgt de gifstoffen in mijn melk …. ja, wat moet ik doen? Ik maak me zorgen mijn baby kan gevoeligheden te ontwikkelen …. Mijn twee oudere kinderen hebben corn gevoeligheid en mijn chiropractor zei dat het ‘geslaagd’ van mij.

Alle informatie zou nuttig zijn! Ik weet dat ik nodig om mijn darmen genezen, gewoon niet zeker van hoe om te gaan over het …

Bedankt voor uw tijd,

roodborstje
Hebt u overwogen systemische / invasieve Candida? Het is niet een erg populair idee onder de meeste artsen, maar het is zeker een voorwaarde. In feite is het de 4e meest voorkomende bloed-infectie gevonden in ziekenhuispatiënten. Het ding is, tot nu toe, is het meestal waargenomen bij zeer zieke mensen, zoals mensen met kanker of aids. Veel vooruitstrevende artsen beseffen dat, in onze steroïde / antibiotische / suiker gedreven cultuur, candida overgroei wordt steeds meer een probleem.

Om u een beetje van mijn geschiedenis:

Ik heb altijd een milde problemen met de spijsvertering, maar toen ik geleden ging naar de universiteit jaar, werden ze nog veel erger. Het kostte me tot dit afgelopen voorjaar om te beseffen Ik heb Celiac. Op het eerste, het uitsnijden van gluten maakte me een goed gevoel … totdat zuivel een probleem geworden. Dan maïs. Dan soja. Dan dingen zoals aardappelen en allergeenvrije soepen. Ik wist niet dat op het moment dat al deze dingen voeden en verergeren een candida begroeiing.

Na een paar artsen, ik had geen oplossing. Geen van hen kon achterhalen van het probleem, zodat ze probeerden me steroïden en antibiotica te geven. Ik had bloedonderzoek, een x ray, en een volledige panel van allergie testen, alles onthullende ik ben volkomen gezond en hebben geen voedselallergie. Ik vond een arts in de buurt van mij, die een “normale dr voor vele jaren, tot aan zijn blijkbaar” was geweest gezonde vrouw ontwikkelde een mysterieuze en invaliderende aandoening. Haar bloedonderzoek was alles normaal, maar toch kon ze niet eens uit bed! Hij uiteindelijk ontdekte ze had invasieve candida, en behandelde haar voor. Nu, hij is een natuurlijke arts voor 17 jaar, het gebruik van veel van dezelfde methoden als Gerson therapie. Ik ben momenteel behandeld door hem candida overgroei met nystatine, wekelijkse infusen van dingen zoals waterstofperoxide en Diflucan, het nemen van vele supplementen zoals probiotica en visolie, maar ook naar aanleiding van een strikte geen suiker / low carb dieet voor een beperkte periode van de tijd (sinds de candida gedijt op suikers). Terwijl ik nog 5 weken te gaan van mijn dieet, ben ik me een stuk beter in het algemeen! Ik heb veel meer energie, en mijn darmen en lever lijken te snel worden genezing.

Ik ben niet 100% beter nog, dus ik kan geen oordeel vellen over dit probleem & oplossing 100%. Maar ik weet dat een gewonde darm en onderdrukt immuunsysteem (via problemen zoals gluten-intolerantie, etc) een toegangspoort tot een candida overgroei kan zijn, en ik weet dat ik zie verbeteringen. Ik wil u aanmoedigen om het te onderzoeken, en vind blogs / persoonlijke accounts. Als het klinkt alsof je, het vinden van een dr die sardonisch zullen lachen in je gezicht, en zien wat hij / zij denkt. Candida overgroei kan gevaarlijk zijn (het afsluiten van organen, etc) als het ongecontroleerd gaat al jaren.

Ik zou graag een arts die niet lachen in mijn gezicht. Ik ben chronisch ziek, ondervoed, allergisch geweest om alles, met galblaas, alvleesklier en nierproblemen. Wie is uw dokter? Heeft u delen erg?

Ik weet dat dit een oud bericht, maar ik moet mijn 2 cent toe te voegen.

De GAPS dieet is veruit de absolute ergste wat ik ooit heb gedaan in mijn lichaam.

Ik voelde me geweldig in eerste instantie, maar toen ging heel langzaam bergafwaarts naar het punt waar ik kon niet eens bc van de vertigo staan. Al mijn haar viel uit en mijn hormonen waar bijna onbestaande + vele vele vele andere symptomen. Ik verloor gewicht ook, maar moest je 2 pant maten.

Ik stapte uit na 18 maanden en de meeste van die klachten zijn verdwenen. Maar nu heb ik het ergste spijsvertering problemen die ik ooit heb gehad. Ik heb nog nooit zo ziek geweest. Ook, het maakte mijn oorspronkelijke probleem nog erger in het einde.

Ik begrijp dat veel mensen zeggen dat ze het gevoel een stuk beter op en deed ik in het begin ook. spectaculaire echt. Maar wow, je heel langzaam achteruit gaan naarmate u maximaal middelen van je lichaam, totdat je bent vertrokken klauteren en vertelde om meer en meer voedsel te beperken door uw huisarts. Lijkt me hoe meer je te beperken hoe meer je terug te brengen van het lichaam van de stress respons, waardoor je een goed gevoel totdat je uitputten dat ook.

Ik zou mensen te vertellen om echt uitgeput alle andere opties voor het doen van hiaten. Het is echt een laatste redmiddel. Het is als het krijgen in een auto-ongeluk om een ​​nieuwe auto te krijgen. * Misschien * u zult er een te krijgen, maar het is zeker gaat pijn doen.

Ik kan niet geloven dat NCM dit niet heeft gezien in haar klinische praktijk. Ze moet. Ik geloof dat zij van plan was goed met haar programma om te doen, maar als ze nog steeds te duwen als een remedie alle (voor iedereen) zonder nadeel, ik denk dat ze opzettelijk misleidend.

Wat bloedgroep, we A en O en zowel op het dieet. De O is net zo slecht als de A.

Ik ben erg blij dat het lezen van deze reactie draad, voordat u begint mijn familie op de Gaps dieet. In principe is het mijn vermoedens bevestigd. Ik heb nu bewust van de bloedgroep dieet voor meerdere jaren, en het zijn type A, word ik van obstipatie en zuur heel gemakkelijk op een high-dierlijke eiwitten dieet. Ik ben nog steeds van plan om de Gaps gebruiken intro dieet te helpen helen / zegel van de darm voor mij en alle drie van mijn kinderen (types A, B en AB), maar ik zal het formuleren van hun diëten specifiek volgens de bloedgroep dieet ook. Zo zal mij en mijn type A zoon alleen het drinken van kip en kalkoen bouillon (en de werkelijke vleesconsumptie zal tot een minimum worden beperkt). Ik weet dat ik zuur en verstopping zal worden wanneer ik granen, enz. Uit mijn dieet te verwijderen maar dat ik van plan om op te lossen door het verhogen van mijn inname van Osteomegacare (cal / MAG) en Body Balance supplementen.

Zodra ik zie dat genezing heeft plaatsgevonden, ben ik van plan om de andere voedingsmiddelen toegestaan ​​in de bloedgroep dieet, granen, peulvruchten, enz. In te voeren om onze voeding in evenwicht&# 8211, terwijl het voorkomen van terugkerende schade door plaatsvindt.

De volgende links zou kunnen zijn van belang voor degenen benieuwd naar de bloedgroep dieet. De eerste link geeft een basis grafiek van voedingsmiddelen voor elke bloedgroep. De tweede link brengt u naar een pagina waar u kunt opzoeken elk individueel voedingsmiddel en ontdek waarom een ​​bepaald voedingsmiddel is of is niet goed voor je. Zeer informatief.

Ik ben erg blij dat het lezen van deze reactie draad voordat mijn familie op de Gaps dieet. In principe is het mijn vermoedens bevestigd. Ik heb nu bewust van de bloedgroep dieet voor meerdere jaren, en het zijn type A, word ik van obstipatie en zuur heel gemakkelijk op een high-dierlijke eiwitten dieet. Ik ben nog steeds van plan om de Gaps gebruiken intro dieet te helpen helen / zegel van de darm voor mij en alle drie van mijn kinderen (types A, B en AB), maar ik zal het formuleren van hun diëten specifiek volgens de bloedgroep dieet ook. Zo zal mij en mijn type A zoon alleen het drinken van kip en kalkoen bouillon (en de werkelijke vleesconsumptie zal tot een minimum worden beperkt). Ik weet dat ik zuur en verstopping zal worden wanneer ik granen, enz. Uit mijn dieet te verwijderen maar dat ik van plan om op te lossen door het verhogen van mijn inname van Osteomegacare (cal / MAG) en Body Balance supplementen. Mijn type B zoon zal moeten geheel onthouden van het eten van kip, en moet rundvlees, wild, etc te eten, in plaats daarvan.

Zodra ik zie dat genezing heeft plaatsgevonden, ben ik van plan om de andere voedingsmiddelen toegestaan ​​in de bloedgroep dieet, granen, peulvruchten, enz. In te voeren om onze voeding in evenwicht&# 8211, terwijl het voorkomen van terugkerende schade door plaatsvindt.

De volgende links zou kunnen zijn van belang voor degenen benieuwd naar de bloedgroep dieet. De eerste link geeft een basis grafiek van voedingsmiddelen voor elke bloedgroep. De tweede link brengt u naar een pagina waar u kunt opzoeken elk individueel voedingsmiddel en ontdek waarom een ​​bepaald voedingsmiddel is of is niet goed voor je. Zeer informatief.

Als een aanvulling op mijn bericht hierboven: Als je gezondheid uitdagingen ernstig zijn, en u wenst in te scherpen om de juiste voeding voor uw bloedgroep (tot het uiterste), die in dit verband genoemd test kan nuttig zijn. Het kan zelfs helpen u om welke kruiden, supplementen, enz. Beter te bepalen het beste werkt voor je lichaam, ten opzichte van anderen.

Ik ben het meest geïnteresseerd om alle scripties berichten te lezen geweest. Ik volg de SCD dieet dat ik denk dat de GAPS dieet is gebaseerd op. Het heeft zeer goed gewerkt (ik ben het type O, dus misschien is dat het verklaart). Het moedigt echter het nemen van vitaminen (als je ze kan vinden zonder zetmeel etc) en het lijkt erop dat dit in niet aangemoedigd op hiaten. Lijkt vreemd omdat mensen met een beschadigde spijsverteringssysteem zeer gevoelig voor slechte opname van mineralen enz. Zou zijn
Misschien is dit aantal problemen dat sommige mensen hebben verlichten.
Ik zeg dit puur als een mogelijkheid.

Ik was op GAPS 5 maanden vorig jaar en het drastisch verbeterd de CVS en Fibromyalgie symptomen die mij zonder werk voor meer dan 2 jaar had gehouden. Ik at 80% GAPS voor nog eens 8 maanden. GAPS gaf me mijn leven terug, en de energie om een ​​nieuwe carrière, minder stress dan mijn vroegere bedrijfsleven en meer voldoening te beginnen.

Een van de onverwachte voordelen van het dieet was dat het aanzienlijk mijn decennium van glutenintolerantie verminderd. Ooh de gelukzaligheid van de mogelijkheid om af en toe een stukje van de berijpte chocoladecake en zetmeelrijke aardappel Indiase feest eten zonder slapeloosheid en ondraaglijke gewrichts- en spierpijn. Ik ben niet volledig genezen. Ik heb nog steeds om te leven in een langzamer tempo dan vroeger, maar ik heb een leven nu. Ervaar ik nog steeds emotionele symptomen vrijwel onmiddellijk wanneer inname van granen & zetmeel, en mijn zuivel onverdraagzaamheid dat gevoelens van paniek en een vreemde uit gevoel in het lichaam activeert is niet verbeterd. Ondanks dat het dieet is een groot succes geweest.

Ik ben nu beginnen nog een paar maanden om te zien of ik kan verbeteren op de hersenen mist, humeurigheid, opgeblazen gevoel en algemene energie. Ben optimistisch. &# 128578;

Ik besef dat dit is een vrij oude post, maar ik vond het gewoon, en het is heel fascinerend! Kimi, ik denk dat je op iets heel belangrijke geraakt hebben. Ik heb op een goede, WAPF-type dieet al bijna 15 jaar, en het heeft mijn leven en de gezondheid opgeslagen op zoveel manieren. Een ding dat ik leuk vind is dat het zeer “samenhangend: als je echt bestuderen, alle stukjes in elkaar passen en zinvol, het gaat niet alleen over een ding, of een soort voedsel, of één soort dieet of stijl van het eten, het is eerder een overkoepelende filosofie op de echte ervaring van miljoenen mensen voor honderden / duizenden jaren. wat mij betreft, heb ik niet geprobeerd de GAPS dieet, en hoewel ik enorm wat Natasha Campbell-McBride heeft te respecteren gedaan, ik waarschijnlijk niet te proberen. Voor een ding, ik denk dat ik redelijk gezond. ik heb over het algemeen blijven relatief low-carb. Mijn man niet goed doen op de meeste granen, waar ik ben meer tolerant van hen . echter, vanwege de voorkeur voor low-carb, en mijn man’s behoefte, soms mijn dieet bocht meer in de richting van het vlees / bouillon / groenten richting (zoals GAPS). In het algemeen, na een periode van tijd als deze, ik voel me niet ook, verliezen energie, niet zo goed slapen, en beseffen dat er iets ontbreekt, en ik ga terug naar inbegrip van kleine tot matige hoeveelheden graan in mijn dieet, die beter voor mij voelt. Maar, ** het enige wat ik denk dat de meeste mensen missen in deze discussie is één van de pijlers van WAPF: Hoe de korrels worden voorbereid. Het is niet altijd dat de korrels zijn kwaad :), maar dat we niet voor hen zorgen door hen voor te bereiden op de juiste. Om een ​​voorbeeld uit mijn eigen ervaring: voor een tijdje mijn man aan het koken was veel rijst (het is het één korrel hij kan verdragen). Hij zou meestal gebruik van een rijstkoker, en gewoon koken up. Als ik zijn rijst at, had ik altijd veel gas, dat op mijn eigen dieet dat ik bijna nooit doen. Maar als ik ben degene om de rijst te koken, ik gebruik het recept uit voedende tradities van de rijst gekookt in bouillon, met kardemom toegevoegd en langzaam gestoofde voor een lange tijd: als ik eet dat, voila! geen gas at all. Dus ik denk dat dit aspect van de voorbereiding, het weken en koken is erg belangrijk. Ik heb Sally hoorde in haar lezingen benadrukken dat het een van de belangrijkste stappen in de juiste wijze bereide voedingsmiddelen, vooral belangrijk als het komen tot korrels.

Ik ging op de GAPS dieet niet langer dan ca. 2-3 weken. Het was zeer schadelijk. Ik heb eigenlijk opgedaan 20 pond vet en verloor spiermassa. Dat was 2,5 jaar geleden. Ik ben niet in staat om zich te ontdoen van het vet en de vermoeidheid geweest en zwakte is veel erger geworden.

Ik ben een WAPF leider en ernstige alopecia hebben geleden, tot het punt dat ik ging te hebben om een ​​wig..until..4 weken geleden te krijgen, ben ik begonnen met het GAPS dieet. Ik hoorde haar lezingen over en weer over de conferentie tapes en had de boeken, maar uiteindelijk kreeg ik wanhopig genoeg om de veranderingen te maken. Echter, na ongeveer 2 weken, liep ik in mijn job op mijn school, en ik letterlijk voelde me alsof ik was van plan om te vallen op mijn gezicht. Ik dacht zelfs over wat mensen zouden denken die moest me op te halen. Ik besloot dat dit niet “afsterven, maar iets anders. Ik kon niet glucose en mijn spijsvertering letterlijk stilgelegd, wat echt eng was te maken. Dus, ik begon zodat ik ongeveer een portie van een zetmeelrijke voedsel elke maaltijd, gaan door . WAPF richtlijnen ik eet alleen de zuurdesembrood die lang wordt gefermenteerd met ongebleekt meel, aardappelen, of niet gmo maïs, etc en slechts een kleine portie elke maaltijd dat leek de truc te doen ik doe alle andere dingen die ze aanbeveelt.!: sap, baden, supplementen, dieet, maar voegde in ongeveer 3 porties van zetmeel of niet behoorlijk doorweekt korrels per dag. ik voel me niet “schuldig in het minst. Dit is in principe terug naar WAPF, maar het doet voeg wat dingen zoals de sap en detox baden die niet op WAPF. De GAPS dieet kan gelijk voor sommigen, maar niet iedereen. Ik zie mensen vaak zeggen, GAPS werkt niet, maar ik vraag me vaak af of misschien, maar ze nodig hebben om een ​​paar voedingsmiddelen terug toe te voegen. De wereld basis voor dieet is zetmeelrijk voedsel, rijst voor de Aziaten, maïs voor Amerika, en tarwe voor het Midden-Oosten, aardappelen voor Ierland, dus ik denk dat de wetenschap is er nog niet, maar ik zou zeggen dat er iets goed over. Zetmeel is het voedsel dat de wereld in leven houdt, en me! Net wilde delen dat.

De verschillen dieet heeft me geholpen met een aantal van mijn constipatie problemen, maar het is nog niet helemaal verdwenen. Om eerlijk te zijn, heb ik niet uitknippen alle rauwe groenten. Ik hou van rauwe wortelen en soms naar hunker ik gewoon bananen. Maar ik heb dagen dat ik ben helemaal gekookte groenten en bot bouillon. En ik krijg nog steeds opgeblazen. En ik heb veel gewicht opgedaan op het, ook, en nog steeds honger! Enig advies? Ik heb IBS

Ik ben echt dankbaar voor jullie allemaal delen van je ervaringen over deze specifieke diëten. In dezelfde tijd, ik wou dat ik heb ze niet gelezen. lol
Ik zal een paar dingen over mezelf, een groter plaatje te zeggen en ik hoop dat ik zal niet vervelen iedereen …
Ik ben 5.0 ft en mijn gewicht is 94 pond min of meer voor 10 jaar now.I ben 33 jaar en mijn bloedgroep is A. (ik neem aan dat het is omdat mijn beide ouders en mijn enige zus is A ook.) Ik doe Pilates oefeningen thuis.
Ik ben begonnen met het lezen en ikzelf het opleiden van mijn darmen kwesties voor ongeveer een half jaar. En Mijn problemen zijn: opgezwollen maag, opgeblazen gevoel, weinig energie, depressie, vergeten gemakkelijk, zemelen mist, het onvermogen om zich te concentreren, niezen, rosacea, lage geslacht libido, droge huid, dunner, etc, zelfs vasten wont maak mijn maag kijken perfect vlakke, ik zou hebben om het zuigen zodat het lijkt alsof de buik een normale mager meisje eruit ziet. Het merendeel van de voedingsmiddelen waardoor ik gas ook: sojaproducten vooral, zoals tofu en tempeh, rauw fruit en groenten, met name broccoli. Bonen? Ik wist niet eens durven zelfs te kijken naar hen, omdat ik weet dat ze zou het ergste voor mij.
Ik las Dr ‘Hyman’s boek, dr. boek Joshi’s, Dr Natasha en de laatste tijd … gewoon een stelletje artikelen over candida overgroei, waarvan ik de neiging om te denken dat het is mijn grootste probleem. Het lijkt erop dat hoe meer ik las, hoe meer verward ik krijg. Ik heb deze darm problemen ooit gehad sinds ik me herinneren. Ik dacht dat is gewoon hoe ik ben, ik dacht dat het genetische, mijn moeder met dezelfde problemen totdat ik besefte dat dit niet normaal is en ik niet hoeft te leven met deze kwesties.
Ik werd veganist 3 jaar geleden. Het laten vallen van vlees en zuivel uit mijn bord opgelost mijn constipatie voor goed, maar naarmate de tijd verstreek, realiseerde ik me dat mijn opgeblazen gevoel en andere zaken gingen niet away.So gaf ik het op koffie, die het moeilijkste ding om te doen was voor mij. Dan gaf ik het op gluten, maïs en aardappelen. Ik gestopt met het kopen rietsuiker en vervangen door ahornsiroop en honey.I moet zeggen dat honing en eieren van kippen grazen zijn de enige niet veganistisch producten Ik at voor ongeveer 3 jaar. Ik ben gestopt met roken na een paar jaar van het zijn een regelmatige smoker.I ook opgaf pindakaas. Ik ben het vermelden van deze, zodat u niet direct naar de conclusie dat ik niet kan stok met een dieet en / of I dont hebben wilskracht etc.
Het niet verstopt en in slaap vallen na elk diner was enorm voor mij, maar de rest van mijn darmen kwesties ging niet weg zijn veganist. Dus ik begon te drinken “anti bloat,” spijsvertering, “reinigende smoothies waarin ik was het toevoegen van Chlorella, Spirulina, Maca, Pepermunt thee, pepermunt olie, Paardebloem, etc … soort ‘super-foods ik onderzocht en dachten dat ze zullen hebben een goed effect op megt; Ik wil hieraan toevoegen dat Chia Seeds, Ground Lijnzaad, kokosolie, Matcha Groene thee zijn ook onderdeel van mijn dieet voor een lange tijd.
Stuitte ik op de website van Dr Natasha’s, en hoewel ik veganist was, heb ik besloten om dit dieet te doen in de hoop dat nadat ik mezelf genezen ik in staat om het voor mezelf zal zijn en krijgen zo dicht mogelijk bij veganistisch als possible.The eerste dag van dieet op de Gaps Intro ik was prima. De volgende dag though..I kon niet eens uit bed. Ik dwong mezelf om en toen ik dat deed ik voelde me heel erg zwak met nul energie. Een beetje later werd ik ook voelde wankel. Dus ik dacht dat ik moet gewoon onmiddellijk te eten en ik zal goed voelen. Ik voelde mijn maag echt leeg en dat is zeer zeldzaam voor mij.Ik had de tong water drinken met probiotica, dronk kippenbouillon en het kippenvlees. Mijn maag didnt zwellen alsof het normaal zou doen. Verrassend het didnt veranderen helemaal de manier waarop ik voelde. In principe is de rest van de dag heb ik er leggen slap op de bank, omdat ik gewoon niet de kracht en energie om mezelf ook rollen aan de andere kant hebben.
Ik was ook te denken dwangmatig op de veganistisch glutenvrije chocolate chip cookies die waren voor mijn vriend. Ik wachtte in de hoop dat het eten van kracht worden en ik zal beter voelen. Mijn maag vol was. In de middag kwam ik tot de conclusie dat als ik zo doorgaan, dan kan ik het erg ook wennen aan te leggen op de bank de hele dag in de hoop dat iemand zal me betalen voor het, omdat er geen manier waarop ik zou kunnen werken of doe geen boodschappen was. Dus ik gaf in. Ik at 5, 6 koekjes en ik was weer normaal. Ik voelde me schuldig over, maar ik beloofde mezelf dat ik zal opnieuw te proberen.
In de tussentijd dacht ik dat misschien moet ik een Anti Candida dieet doen omdat het minder hard voor mij dan GAPS naad. Dus ik schoongemaakt de koelkast uit van iets dat uit het dieet, met uitzondering van een paar items voor mijn bf die een vegetariër, maar dat zou me niet hunkeren naar.
Ik begon de Cleanse eerste. Hetzelfde gebeuren. De eerste dag was het allemaal goed. Ik at echt grote porties, die ik nooit doen en ik was verrast om te zien was ik niet opgeblazen bij all.Made me echt optimistisch over deze. Maar de tweede dag kwam en zodra ik uit bed voelde ik me alsof ik een deja vu. Alleen de gedachte van het eten van rauwe salade gaf me het gevoel sick.The sympthoms dit keer waren iets anders. Ik voelde me alsof ik ga flauwvallen, die ik had niet het gevoel met gaten, maar in dezelfde tijd dat ik voelde dat ze lichter zijn dan op GAPS waren. Dat totdat ik ging naar de winkel om wat avocado’s die niet zijn opgenomen in de Cleansing Fase grijpen, maar ik voelde me alsof ik nodig had om iets toe te voegen aan make me feel better.What Ik was echt verlangen naar was noten en granen, want ik gebruikt om te eten gerold glutenvrij haver elke dag voor het ontbijt voor de laatste 2, 3 jaar. In de winkel, afgezien wat ik al gaan door, ik voelde me misselijk en dat is toen ik tot de conclusie ben ik nog niet klaar voor dit dieet ook kwam. Deze zwakte en nul-energie werden niet slight..were echt strong..I kon me niet voorstellen doen van een meer dag van het dieet, laat staan ​​weken, maanden of jaren.
Dus kwam ik te beseffen dat ik kan hebben bijnier vermoeidheid. Ik heb gelezen over mensen voelen vermoeidheid op hiaten, maar niet na één dag en niet op een ander dieet ook, net als de Candida.
Ik heb mensen gelezen
Voor, tijdens en na de GAPS ervaring die ik hae het nemen van probiotica, spijsverteringsenzymen en Olive Leaf Extract. Ik liep uit de Olive Leaf extract en vervangen door caprylzuur, Bentoniet Clay (Liquid), Fiber-3, en recent net toegevoegd a1 / 2 Glutamine poeder elke keer als ik naar hunker iets zoete of nootachtige omdat ik de neiging om te veel noten eten (pecannoten, amandelen, geroosterde pompoen en zonnebloempitten)
ik voel
Ik ben type A bloed, dus ik zal op zoek naar de Hallelujah dieet en de andere. Ik wou dat ik wist precies wat voor soort dieet ik nodig heb.
Ik weet niet wat Naturopath / functionele dokter te gaan en ik het gevoel dat ze het proces zouden doen / fout op mij gewoon de manier waarop ik doe, dus waarom gaan.

Maar ik opende de aanbeveling als iemand er een heeft. Ik woon in New Jersey.
Dank je.

GAPS dieet versie van mijn dochter: Incredible voordelen! Mijn peuter was op het voor 6 maanden en nu kan zuivel zonder extreme congestie en weken van gedoe, tarwe zonder bloederige ontlasting en eieren zonder te huilen door de nacht in plaats van slapen. Voor mijn peuter, is ze nog steeds langzaam overgang af, maar omdat ze werd geboren heeft ze elke paar maanden gereageerd op nieuwe voedingsmiddelen tot een jaar tot en met september vorig jaar toen ze begon te reageren op 25 voedingsmiddelen. De meeste zou haar eczeem, die soms zou krijgen zo slecht als bloederige rond haar mond geven, en dan zou ze andere manieren om te reageren en het tot stand haar gedrag en (in plaats van rechtstreeks, of uit haar gevoel slecht en niet slapen is onduidelijk). Ze is nu het eten van de meeste van hen, en we hebben net geprobeerd zuurdesem gisteren na twee maanden langzaam herinvoering van non-GAPS voedingsmiddelen (alle 22 van het voedsel dat ze reageerden op die waren GAPS werden reeds geïntroduceerd).

GAPS dieet mijn versie: meerdere vormen van marteling. Proberen om flip een vier pond kip rond in een pot, en ik kon niet. Ik heb geprobeerd om een ​​lichtgewicht bank te duwen, en drie voeten in kon ik niet en moest weer naar beneden te liggen. Ik begon te verliezen haar. Ik viel een paar keer. Allerlei dingen. Ik heb drie verschillende keren geprobeerd, en ik ben niet opnieuw te proberen zonder een arts achter me te duwen voor zijn en bereid om me te helpen doorheen. We zijn momenteel bezig om de onderkant van de borst, gewrichts-, hoofd en spijsvertering pijn evenals een aantal andere dingen te krijgen, zodat ik mijn volgende stap kunnen weten.

Ik ben zo blij dat het zo goed heeft gewerkt voor je dochter! Dat is zo’n groot succes verhaal. En ik echt betrekking hebben op uw verhaal dat is bijna precies hoe ik uiteindelijk het gevoel op hiaten. Om die reden heb ik onlangs besloten om een ​​ander protocol, de AIP dieet te proberen. Heb je ervan gehoord? Het heeft een aantal overeenkomsten, maar kunnen bepaalde zetmelen in. Het is misschien een betere pasvorm voor u zijn, of in ieder geval het is het proberen waard! U kunt lezen over de reden waarom ik het niet probeer hier.

Dit dieet is zo tijdrovend dat ik vroeg me af hoe iemand gelijke tred houdt met hun baan! Het dieet heeft me beter te voelen, maar ik heb veel gewicht verloren en hebben een harde tijd bijhouden van alle maaltijden en andere dingen die moeten worden gemaakt! Heeft iemand anders worstelde op dit gebied?

Bron: www.thenourishinggourmet.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 4 =