Hoeveel Muscle Can You Gain Naturally

Hoeveel Muscle Can You Gain NaturallyHoeveel Muscle kunt u Gain Natuurlijk?

Ik vragen te krijgen de hele tijd van de normale jongens die 5’10, maar wil een geripte 190lb te zijn. Dit vertelt me ​​dat er een enorme misvatting over hoeveel spieren de gemiddelde mens van nature kan krijgen. Deze perceptie wordt vertekend door de spier tijdschriften die bodybuilders die steroïden te nemen op hun covers te promoten.

De volgende graaft dieper in op deze vraag van de maximale spier potentieel voor mannen en biedt een aantal vergelijkingen die u kunt gebruiken om in te schatten hoeveel spieren je natuurlijk kunt krijgen.

Onnatuurlijke vs. Natural lichaamsbouw

Als je een 250 pond bodybuilder met aderen knallen uit all over the place, kunt u er zeker van zijn dat kerel niet alleen neemt steroïden, maar een stelletje van veelal illegaal, gevaarlijk supplementen, aangeduid als een ‘stack. Niet alleen zijn 99% van de bodybuilders steroïden, zelfs een groot percentage van de fitness-modellen (mannen en vrouwen) die bevorderen supplementen te nemen steroïden of HGH (menselijk groeihormoon). ik wou dat het niet waar was, maar helaas, dit is wat ik heb geleerd dat deel uitmaakt van de fitness-industrie.

Natural Bodybuilders (sample foto rechts), die een zeer klein percentage van de bodybuilding-industrie omvatten geen steroïden of andere heavy-duty, prestatieverhogende middelen te nemen.

NOTITIE: Alle formules om te komen tot uw maximale spier potentieel in dit artikel zijn gebaseerd op natuurlijke mannelijke bodybuilders die zijn uiterst toegewijde individuen en hebben al vaak 10+ jaar opgeheven.

The Genetic Bell Curve

Mensen die “gemiddeld zullen reageren door het verkrijgen van de spieren in de tijd met een solide training en voeding, en zal statistisch gemiddelde zijn in termen van de totale spier potentieel. De formules in dit artikel zijn gebaseerd op deze genetische gemiddelde. De 16% van de mensen die zijn” onder het gemiddelde zal genetisch niet in staat zijn om zo veel spieren, ondanks het gebruik van dezelfde oefening of voeding regime op te zetten. De 16% die “boven het gemiddelde kan groter worden gewoon door te kijken naar gewichten! Ik weet zeker dat je hebt gezien, of weet dat een vent als dit.

Muscle Gain Potentiële Formula # 1: BuiltLean.com

Ik kwam met dit korte kant aanpak voor het berekenen van uw maximale Lean Body Mass (LBM). Uw LBM is alles in je lichaam naast vet, met inbegrip van uw botten, organen, spieren en bloed. Deze benadering geeft bijna dezelfde resultaten met de formule # 2 hieronder.

(Uw lengte in centimeters -70) x 5 + 160 = Maximum LBM

Deze vergelijking houdt in dat vanaf 160 pond, voeg 5lb voor elke inch u ouder bent dan 5’10, of aftrekken 5lb voor elke inch u onder 5’10. Dat is de maximale LBM kunt u natuurlijk winnen ervan uitgaande dat je in het gemiddelde spanwijdte van de genetische bell curve. Best makkelijk.

Om erachter te komen uw totale gewicht, net erachter te komen hoeveel vet je wilt hebben op je lichaam gezien uw maximum LBM. Bijvoorbeeld, als je een LBM maximum van 160 pond had met 10 pond vet, zou je een totale lichaamsgewicht van 170lb en een lichaamsvet percentage van 6% (10 pond vet gedeeld door 170) hebben.

Muscle Gain Potentiële Formula # 2: LeanGains.com

Deze formule is uit natuurlijke bodybuilder Martin Berkahn over ten LeanGains.com die coaches andere natuurlijke bodybuilders. Onnodig te zeggen, heeft hij een groot gevoel voor de maximale hoeveelheid spieren je kan natuurlijk bouwen.

De volgende formule is elegant omdat het zo simpel en is indrukwekkend nauwkeurig voor de meeste mensen:

(Lengte in centimeters 100) = Max Body Gewicht in kg bij Ripped

Het enige nadeel van deze vergelijking is dat de Max Lichaamsgewicht wordt gegeven “wanneer geript (dwz 5-6% lichaamsvet, of versnipperd zonder zichtbare vet). Ik geef de voorkeur gebruik van LBM, van waaruit u kunt gewoon toevoegen op welke hoeveelheid vet je denkt dat is redelijk.

Om u te redden van centimeter en kilogram conversies, heb ik een grafiek hieronder toont dat voor een bepaalde hoogte de maximale spier potentieel wanneer geript met behulp van de LeanGains formule ( “Max Gescheurd) en de Max LBM (uitgaande van 6% lichaamsvet):

Muscle Gain Potentiële Formula # 3: Frame Size Model

Vanuit mijn ervaring, ik denk dat de volgende formule overschat maximale spier potentiële (ik denk is kan er een zekere selectie bias, waar veel kampioen bodybuilders omvat zijn), maar ik wilde op te nemen omdat het vaak aangehaald en het is gebaseerd op uitputtend onderzoek.

Casey Butt is een natuurlijke bodybuilder die kwam met een formule voor de berekening van de spier potentieel op basis van lengte, pols en enkel de grootte. Het idee is dat mensen met een grotere botstructuren op meer spieren, zelfs op dezelfde hoogte als die met kleinere botstructuren, die volkomen logisch maakt kan zetten.

waar,
H = Hoogte in inches
A = Enkel omtrek op het smalste punt
W = Pols omtrek gemeten aan de kant van de styloideus proces.
(De styloid proces is de benige bult op de buitenkant van je pols.)
% Bf = Het vetpercentage waarop u wilt uw maximale spiermassa te voorspellen

Ik gok dat je niet wilt dat deze vergelijking zelf op te lossen, dus hier is een link naar de spier potentieel rekenmachine. Het verschil tussen de BuiltLean.com/LeanGains.com en Frame Size model is meestal rond 8-15lb. Voor een zeer gedetailleerde bespreking van niet alleen de spieren potentieel, maar ook maximale lichaam metingen, kunt u kijken op dit artikel.

Aan het eind van de dag, zou ik niet al te veel zorgen te maken over je genetische spier potentieel, alleen focussen op het trainen hard, het eten van meer calorieën dan je verbrandt met veel eiwit, en zie hoe de chips vallen. Naar mijn mening, hoef je niet zo veel spieren nodig als je denkt aan een uitzonderlijk esthetische lichaamsbouw, dat is ook erg sterk zijn. Sterker nog, ik denk dat je kunt uitschakelen een stevige 15lb opstijgen van de genetische spier potentieel grafiek hierboven voor uw lengte, en je zult nog steeds een grote lichaamsbouw als mager. Ik denk dat ook de bouw te veel spier kan worden belastend voor je hele lichaam, met inbegrip van uw organen, maar ik denk dat het een gesprek voor een andere keer.

Ik hoop dat dit was behulpzaam. Laat me weten als je vragen hebt!

Reacties tijdelijk gesloten.

Ik hou altijd het lezen van artikelen zoals deze. Het laat me weten waar mijn beperkingen zijn, zodat ik kan vertragen als ik begin slagen te veel. Ik wil om te trainen op een manier die mijn spieren, zodat ze niet wennen aan wat ik doe en reageer verwart. Ook ik heb nooit eten meer dan 2500 kcal per dag. Yousef, uw kleine polsen zijn praktisch een doodvonnis.

@Jan met de pet Bedankt voor de tong en wang reactie. Het punt van het artikel is niet een beperking te markeren, maar om jongens die onrealistische verwachtingen van hoeveel spier kan op natuurlijke wijze worden toegevoegd aan hun frames kan hebben helpen. Ik ga naar deze om te gaan dieper in een toekomstig artikel, maar de schaal doet er niet toe, dat is echt wat ik krijg bij. Being 190lb en scheurde als je 5’10 is bijna onmogelijk, tenzij je bent gezegend met 1 op 1000 genetica. Ik wil jongens aan te moedigen om hard te werken, gericht op kracht, terwijl vet te verliezen zonder verlies van spiermassa. Ik heb jongens gezien bij 160 pond, 6 voet lang, die zeer sterk met lichaamsbouw dat een man zou doden.

Bedankt voor uw antwoord op mijn laatste bericht zeer behulpzaam! Een andere vraag die ik heb en geen twijfel meer te volgen deze (in de veronderstelling je het niet erg) is dat ik volledig te begrijpen wat je bedoelt als je zegt dat we een grote gespierde lichaamsbouw te bouwen met behoud van een bedrieglijk bescheiden gewicht want ik ben er vrij licht mezelf die zich op 5’10 en 155lb met lichaamsvet op 12%, maar met een fatsoenlijk bedrag van spiermassa. Ik ben van plan om mijn lichaam vet uiteindelijk teruggebracht tot misschien 9-10% echter zou ik willen misschien 7-10lb mager spier die ik weet zal geen sinecure zijn toe te voegen. Dus ik zal proberen dit spieropbouw cyclus u adviseren en ga dan voor de vetreductie daarna, maar ik zou graag een goede cardiovasculaire conditie te onderhouden en het vet op afstand te houden in de tussentijd. Dus de vraag is, hoeveel cardio zou geschikt zijn voor mij en op welk moment van de dag etc als ik wil niet het risico van het branden een van de recente spier run ik heb opgedaan ?.

Bij voorbaat bedankt.

@James, Ik denk dat het doen van High Intensity Interval Training een paar keer per week moet genoeg zijn om je te helpen solide cardio vorm te behouden zijn. U kunt ook doen wat springtouw voordat je trainingen. Het grote ding over interval training is dat de intensiteit is zeer hoog, het volume lager is dan lopen voor 30 minuten, het kost minder tijd, en het kan anabole zijn. Tijd van de dag maakt niet uit, als je het kan knijpen in. Als u al het opheffen van een aantal jaren, denk ik 0.5-1lb van spieraanwinst per maand is wat je moet schieten voor. U kunt geluk krijgen en op meer grootte sneller, maar het opbouwen van spieren is een lang proces dat geduld kost. Vergeet niet om zich te concentreren op de belangrijkste bewegingen zoals squats enz.

Ik moet toegeven, ik weet niet zeker wat te denken van die kaart. Ik ben slechts 5’6, en het is moeilijk om mezelf te denken op een luttele 150 pond. Ik dacht dat ik redelijk goed uitzien als ik mijn doelen van het brengen van mijn gewicht naar beneden tot 200 (nu 250) bereikte pond, terwijl het verhogen van mijn Power schoon tot 200 pond (154 nu). Gewoon voor de context, heb ik ook hefinrichting, doos, en wandelen. Zou een 200 pond persoon die 200 pond kan tillen boven hun hoofd nog steeds vet?

Ik denk dat sommige bodybuilders zijn niet zo sterk als je denkt. Wat betekent dat de echte kracht niet noodzakelijk gelijk grote, vlezige spieren. Ik heb een aantal mooie slanke jongens die zijn zeer sterk gezien. Ook heb ik een kleine pols omtrek en een klein frame. Enkel omdat ik niet kan “bulk-up, zoals de vrouwelijke bodybuilders die ik heb gezien betekent niet dat ik niet naar streven om te worden afgezwakt en fit. Gewoon mijn twee cent. En misschien is het mij, maar ik vind niet grote, omvangrijke . jongens al die aantrekkelijke de ideale mannelijke lichaamsbouw (in mijn ogen) zou iemand gebouwd als George Eads, de acteur die Nick Stokes speelt van CSI zijn Hij is in grote vorm,. (op de leeftijd van 44, ik zou kunnen toevoegen) mager en zeer fit, maar niet overdreven waar zijn aderen zijn overal opduiken. Maar dat is mijn mening.

Ik ben 5-10,75 weeg 260 en ik ben 40 jaar oud met 18% bfat gelijk 213.2lbs LBM en hebben nooit gebruikt steroïden. Ik woog 90lbs bij 13 jaar oud. Uw theorie is net ontkracht. Het is niet waar, want de natuurlijke powerlifters zijn mijn lengte 275 10% -13% bfat of 335 en 15-19%. Dat 28-30% is schaamteloos schaamteloos vals.

@Matt A Bedankt voor het delen van uw observaties. Kunt u mij enkele foto’s van een aantal van deze 275lb jongens die natuurlijk op 10% lichaamsvet op een hoogte van 5’10 sturen? Ik heb nog nooit eerder gezien in mijn leven. Ik denk dat deze jongens zijn een aantal standaard afwijkingen van het gemiddelde. Niet zeker dat volledig “korte metten met de theorie, maar ik ben het eens dat sommige mensen in staat zijn om veel meer massa op te zetten dan het gemiddelde. Een van mijn trainers is 5’8 en 210lb, waarschijnlijk 12% lichaamsvet. Hij legt op de spieren gewoon door te kijken hun gewicht.

Ik denk dat over het algemeen ben je zeer nauwkeurig met wat de typische persoon kan krijgen in LBM. Ik heb uitgewerkt en is een fitness-liefhebber meer dan 30 jaar en mijn observatie heeft bevestigd wat je hier hebt geschreven. Voor de overgrote meerderheid van de mensen, de realiteit is dat dat alleen in de loop van een mensenleven kan krijgen ongeveer 10 tot 15 pond van de vetvrije massa (lees spieren niet vet of “bulk gewicht). Zoals u op: er zijn uitzonderingen, maar ze zijn zeer zelden (misschien 5% van de bevolking). In feite zijn de meeste jongens die ik zie die beweren te hebben van 30 tot 40 pond van de “massa hebben meestal toegevoegd vet met wat spieren toegevoegd. Bovendien en helaas zijn de meeste jongens ook gericht op de “weight.

Bijna elke man wil naar meer dan 200 pond wegen en hebben een lage lichaamsvet, maar voor de meerderheid van de mensen niet met behulp van Steriods etc, is dit niet gaat gebeuren. De meeste jongens die ik in de sportschool hebben waargenomen zijn in de eeuwige bulk mode. Ze hebben grootte, maar ook de bijbehorende lichaamsvet zoals blijkt uit grotere tailles etc. Ik weet dat dit b / c 6 voeten, gebruikte ik om 215 pond te wegen en hield het gewicht aspect. Het probleem dat ik had was dat mijn middel was 38 inches. Nu ben ik 170 pond, gesneden en hebben een goede symmetrie. Mijn focus ligt op het boksen met krachttraining alleen als een aanvulling.

Gewoon een paar gedachten die ik zou willen om daar te gooien over hoeveel de (meeste) mensen van nature kunnen krijgen en een beetje feedback van jezelf en anderen over je adviezen. Ten eerste kan ik wijzen net ontdekt dat ik voor één het volledig eens met de bovenstaande gids over wat de typische max geripte & LBM de meesten van ons kunnen bereiken, hoewel ik weet dat veel van de jongens die beweren dat het onjuist is. Ik zou zeggen dat er een paar redenen voor dit en het eerste is omdat de meeste mensen niet hun hoofd om het feit te krijgen dat een 5&# 8242; 10- man die 171 pond met een zeer lage lichaamsvet is eigenlijk enorm, dat is zeker omdat veel mensen niet begrijpen dat er een beetje een trade off gaande is in de zin dat het zijn geript betekent het verliezen van een heleboel “fat gewicht en op zijn beurt vervangen van dat gewicht met spieren en dan vervolgens het toevoegen van meer gewicht op de top met meer spieren aan de hierboven richtsnoer cijfers te bereiken. ik denk dat veel van ons (waaronder ikzelf) uitgegroeid tot een beetje overdonderd door het feit dat er veel vet te werpen voordat u begint te spieren op te bouwen en het verlies van dat vet laat de meeste van ons met een cijfer dat we gewoon niet gelukkig met. bijvoorbeeld de sportschool ik trainen heeft de meeste van de mensen die de opleiding daarin staan ​​op zeg gemiddeld 5&# 8242; 10- 168 pond en een percentage lichaamsvet in de hoge tieners. Als die mensen in de spiegel kijken hebben ze de neiging te denken dat ze zijn meestal spier terwijl ze zich niet bewust van het feit dat ze dragen een veel vet als ze zijn over het algemeen vrij sterk en zijn gewoon niet blij met de realiteit van het hebben tot 10-15 pond te verliezen vet en beginnen hun spieren bouwplan vanaf daar. Ik zie regelmatig deze jongens op crunch machines en het doen van eindeloze sit-ups geloven dat ze een paar weken verwijderd van een prominente 6 pack. Deze jongens steevast onderschatten hun vetpercentage dat is jammer, want kennis is macht en als alleen zouden ze dit te realiseren, zouden hun vooruitgang iets sneller en zeer onthullend moeten ze luisteren naar de tips die ik heb hier HIIT en uitstekende voeding gevonden zijn.

Ten tweede heb ik gemerkt dat er veel websites die er zijn, die state we kunnen pakken op 20-30 pond van spier in een jaar van nature? Hoe kunnen zij komen met deze cijfers en waarom doen ze exploiteren jonge sportschool liefhebbers door deze onredelijke / onhaalbaar doelen. Persoonlijk denk ik, en ik denk dat je het ermee eens, dat de meest bedrag van de spier (de meeste) van ons kunnen op te zetten in een jaar uitgaande van een uitstekende voeding en een goede solide verstandige workouts zou rond de 7 pond (ish) te zitten. Ik heb onderzocht nummers al geruime tijd nu en ik blijf bij dat, zowel vanwege mijn eigen ervaringen en door wat ik heb meegemaakt van anderen. Begrijp me niet verkeerd, er zijn altijd uitzonderingen op de regels en ik heb ook gezien dat sommige jongens die lijken te superieure genen die deze cijfers kunnen overschrijden als u reeds hebben aangegeven in het verleden. Going door uw realistische cijfers Marc lijkt het erop dat veel van ons onze genetische potentieel binnen een aantal jaren van toegewijde training en voeding die mij wel kloppen zou bereiken, dat deze andere websites zijn min of meer met vermelding van het bereiken van de hoogte van onze genetische potentieel binnen een jaar of 2! Dat werkt gewoon niet stack up voor mij, dus ik ben niet te kopen, dus gewoon om u te laten weten dat ik ben blij om deze website te verwijzen naar zo nu en dan voor goed opgeleide advies te hebben en ik weet zeker dat de meeste anderen die een bezoek uw website voel hetzelfde, al met al een goede job! Elk advies of gedachten over dit uit uzelf of anderen zou worden toegejuicht, en net zo de lezers weten, ik ben niet op zoek naar iedereen die niet noodzakelijkerwijs eens met de gids boven of zelfs mijn gedachten beledigen, dat is gewoon mijn mening en ik waardeer iedereen
anders.

Voor de goede orde ik sta 160 pond op 5&# 8242; 10- 14% lichaamsvet, dus ik heb een beetje werk om in eerste instantie te doen in het verliezen van ongeveer 7-8 pond vet om single digit percentage lichaamsvet te krijgen en dan werken aan het aantrekken van ongeveer 15 pond spiermassa te bereiken mijn einddoel van 168 pond. Ik weet dat dit zal enige tijd duren, maar het is beter te weten dat het inderdaad een aanzienlijke periode zal nemen om me er te komen dan te misleiden door te denken dat het kan ’s nachts die ongetwijfeld zou leiden tot complete mislukking die helaas het geval is voor veel mensen gebeuren buiten. Al het beste voor iedereen hard trainen, wees geduldig zeg ik, kunnen we allemaal zien op de site Marc’s hoe de veranderingen kunnen worden gerealiseerd.

@James Bedankt voor het delen van je gedachten in de diepte. Ik ben het eens met alles wat je gezegd en ik wens u veel succes op uw reis naar het bereiken van uw ideale lichaamsbouw. Ik ben van plan op een terrein van het toevoegen van meer nuttige artikelen aan BuiltLean in de komende maanden, dus ik kijk uit naar uw deelname.

Maak je een grapje?
Ik ben 5’8 en een gewicht van 163 pond met 10% lichaamsvet en ik zelfs begonnen met het heffen van gewichten 1 maand geleden! dus betekent het, dat ik dat veel spieren niet meer zal winnen? doesnt zinvol.

@Adon Zoals ik in eerdere opmerkingen heb gezegd, dit is gewoon een gids. Je weet niet hoeveel spieren je kunt bouwen totdat je het probeert. Het belangrijkste punt van het artikel was om de onrealistische verwachtingen van een heleboel jongens die hebben een verkeerd geïnformeerd geloof ze nodig hebben om 190lb af te wegen als geript om het lichaam te krijgen die ze willen markeren. Dat is gewoon heel erg vals. Het is hoogst ongebruikelijk voor een man om 190lb zijn en scheurde die geen steroïden neemt, of een soort van steroïde als supplement.

Ik ben geïnteresseerd in concurreren. Ik ben natuurlijk 5 voet 5 en 150 bij 12 procent lichaamsvet, zodat op dit moment mijn LBM is 131,7. Ik ben het draaien twintig snel en ik geloof niet dat mijn LBM zal overal stoppen in de buurt 135. Wat moet ik doen over de wedstrijden. Ik heb zeer fatsoenlijke metingen. Mijn enige probleem is mijn rechter triceps kleiner is dan mijn linker

@Kyle Michaud Niet begrijpen uw vraag. Wat bedoel je met, “wat moet ik doen concurreren?

Hey Marc,
Bedankt voor uw artikel.

Ik heb tot dezelfde conclusie als je over te veel spieren komen en het feit dat het hard op je hart. Ik ben geïnteresseerd in het zien van een artikel over. Mijn gewicht schommelt tussen 5’10 175ish als ik ben op mijn hoogste sterkte (meer lijkt te draaien om vet als ik gewicht toe te voegen aan mijn lijst hoewel ik kan een klein beetje zwaarder tillen) en 165 als ik ben meer lopen afstand getraind. Ik ben momenteel gewoon proberen te concentreren op een sterkte: massaverhouding, dat is de reden waarom ik een belang in gymnastiek als volwassene heb genomen. Het is een hele uitdaging om nu leren (ik ben natuurlijk niet om het even wat te gevaarlijk te doen te snel, maar gewoon aan het werk op een planche en ik heb al een solide evenwichtige handstand gemakkelijk). Ik persoonlijk denk niet dat het runnen van extreme afstanden is gezond voor je lichaam ofwel (dwz degene waar je hoort te vullen koolhydraten om uw oefening te verlengen).

@Joey Blij dat u het met mij eens!

Ik waardeer het artikel. Maar bijna elke schatting Ik heb gekeken naar natuurlijke muscularity grenzen brengt me op of boven mijn veronderstelde natuurlijke grenzen. Ik ben een haar verlegen van 5’11 en iets meer dan 220 pond op 17% lichaamsvet. Maar ik zou niet beschouw mezelf enorm … meer als een gezonde sportieve (iets gespierder dan gemiddeld) bouwen. Ik ben natuurlijk (geen pro-hormonen ofwel) en ik weet zeker dat ik waarschijnlijk een ander 10-15lbs van de spier kon toevoegen aan mijn lijst van nature voor het raken van mijn limiet.

@Clayton Ik ben jaloers. Een andere factor / beperking met deze modellen met uitzondering van de Casey Butts model is dat sommige mensen hebben veel breder / dichter botstructuren. Klinkt alsof je in dit kamp. Als u een man is 5’11 met een schoudergordel dat is 5 inch breder is dan een man dezelfde hoogte, dat een significant verschil in maximale spier potentieel zal creëren.

Net als wat competetitions moet ik gaan en hoe kon ik zelfs mijn armen. Het is slechts 16 en 15,5, maar het lijkt erop dat het allemaal triceps. Ill twintig binnenkort dus ik een tiener wedstrijd niet kunt invoeren. Ik voel dat ik zou het veel te maken in het bedrijfsleven zien van mijn leeftijd en metingen en id graag willen weten waar te beginnen gelieve en dank u

@Kyle Michaud Welke specifieke wedstrijden te kijken naar is uit mijn rijk omdat ik me nooit heb meegedaan. Als u natuurlijk zijn (wat ik hoop), dan bekijk de World Natural Bodybuilding Federation (WNBF). Je armen op niet majorly buiten proportie bij 0,5 inch verschil en je arm grootte is solide voor uw leeftijd en lengte. Als u meer halter werk te doen, kan dat uw beste optie. U kunt ook het meten van de oppervlakte van uw triceps / biceps en kijk of je meer in het bijzonder de reden kan identificeren waarom de ene arm is kleiner dan de andere, dan pakken het verschil.

Hey man, die een goed artikel, im 5’8 160 pond ongeveer 13 procent lichaamsvet was. Ive opheft voor ongeveer 8 maanden nu en ive nooit eerder dat opgeheven. Toen ik begon te tillen was ik 135 pond en ongeveer 8 tot 10 procent lichaamsvet. Gedurende die periode heb ik niet echt concentreren op mijn benen te veel, ik heb zelden squats en deadlifts. Ik was het opheffen van 5-6 dagen per week doen zowat alles in de sportschool. Ik begon gewoon te doen squats en deadlifts en ik ontdekte dat ik meer dan ik dacht te doen. Ik deadlift 250 en gedrongen 235. Mijn doel is om te komen tot 170, gewoon af door te focussen op mijn benen meer zal dit toevoegen dat 10 pond die ik wil.

@Eldin Ik denk dat de nadruk op je benen is een zeer slimme strategie te helpen spieren krijgen omdat (1) kun je pakken op een veel spiermassa op je benen, (2) het kan helpen bij het verhogen van uw testosteron en andere spieropbouwende hormonen en (3) je bovenlichaam kan sterker uit een sterke onderlichaam te krijgen (klinkt vreemd, maar het is waar).

Reacties zijn gesloten 30 dagen na de datum van publicatie.

Bron: www.builtlean.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =