Make-up voor vrouwen boven de 40 – Is het van essentieel belang

Make-up voor vrouwen boven de 40 - Is het van essentieel belangMake-up voor vrouwen boven de 40: Is het van essentieel belang?

In de geest van Beauty and Fashion Friend vrijdag, Franca van Oranje en Apples wil onze blote gezicht, dat is ons gezicht in volle glorie en zonder make-up te zien. Dat is een gemakkelijke uitdaging voor mij als ik draag bijna geen make-up op een dagelijkse basis, dus ik zal deelnemen aan de pret! Op alle foto’s op deze pagina Ik ben helemaal niet dragen van een make-up. Ik wil ook de vraag te bespreken: do vrouwen boven de 40 moeten make-up dragen?

Waarom ben ik niet dragen van make-up?

De meeste vrouwen zien er mooi met make-up op, met inbegrip van mij, dus waarom ben ik zo mager met de make-up? Er zijn verschillende redenen:

 • Allereerst, het is pure luiheid echt. Ik meestal te lang wachten voordat je klaar om uit te gaan, dus het is vaak een tijd verkondigen. Ik heb ook niet graag het ‘werk’ van om het allemaal af in de avond.
 • Ik heb ook niet een enorm verschil tussen mij en me zonder make-up te zien. Dus besteden van al die extra tijd klaar gewoon lijkt niet de moeite waard voor mij te zijn.
 • Ik hou van mijn huid ademen, dus ik echt niet graag het gevoel van make-up at all.
 • Ik wil mijn gezicht wrijven tegen mijn kleren (grapje). Maar ik let op de vlekken uit make-up op je kleren.
 • Ik hou van de uitstraling van mascara, maar mijn ogen erg geïrriteerd uit, dus ik draag alleen in speciale ocasions
 • Ik heb zeer diepe ogen, zodat tijdens een recente make-up les het eigenlijk werd geconcludeerd dat oog make-up niet zo goed op mij toch kijken.
 • Ik heb geprobeerd die mijn donkere kringen onder mijn ogen. Zelfs een professionele probeerde het zonder succes. Dus beter gewoon om de duisternis te aanvaarden.
 • Ondanks het feit dat een aantal make-up lessen, ik ben eigenlijk vrij waardeloos make-up.
 • Ik heb liever het uiterlijk van een natuurlijke gezicht, hoewel ik toegeven dat een goed gemaakt-up natuurlijke make-up nog aangenamer zou zijn.
 • Hoewel ik meer make-up nodig hebben aangezien ik ouder word, heb ik ook kreeg meer zelfvertrouwen als ik ouder, dus ik eigenlijk mooier VOEL nu dan toen ik jonger was.
 • Ik denk dat het hebben van een man die niet veel schelen voor make-up helpt ook ..

Waarom ik eigenlijk zou moeten dragen meer make-up

Laten we eerlijk zijn. Het dragen van een goede natuurlijke ogende make-up maakt je net een beetje meer fris en samen te stellen. Ik heb ontdekt dat het eigenlijk steeds meer een noodzaak aangezien ik ouder word. Mijn huid krijgt meer ongelijk, er zijn meer ouderdomsvlekken, meer duisternis onder de ogen etc. Leuk of niet, het is zelfs naar verwachting in de samenleving die professionele vrouwen make-up dragen. Ik heb eens gehoord dat Hillary Clinton had echt om zichzelf te transformeren en meer aandacht besteden aan haar en make-up toen ze in de politiek met haar echtgenoot Bill. Onlangs las ik dit artikel make-up de sleutel tot succes. die beschrijft een studie die suggereert dat vrouwen die make-up dragen worden gezien meer bevoegde, beminnelijk en betrouwbaar te zijn – en de kans om vooruit te komen in het werk te krijgen. 61% van de lezers het ook eens met deze stelling. Ergerlijk, omdat dit ook mag zijn, ik denk dat het aan de werkelijkheid. Net zoals het is een realiteit die we vaak worden beoordeeld door onze deksel en mooie mensen meer geneigd zijn om succesvol te zijn.

Dus wat is mijn plan?

Weten dit alles al, ik denk niet dat ik ga al dat veel veranderen. Als mensen mij niet accepteren zoals ik ben of me niet serieus nemen, want ik ben niet dragen van make-up, dan moet dat maar. Maar ik doe een poging soms, als ik daar zin in heeft. Ik heb een paar opties gevonden om zelfs uit mijn gezicht een beetje meer als het gebruik van Murad Hybrids ™ Skin Perfecting Primer Matte Finish 1.0 FL. OZ. een lichte make-up met huidverzorging eigenschappen, die ik op mijn artikel over Murad besproken. Bij speciale gelegenheden ook Murad Hybrids ™ Eye Lift Illuminator 0,06 FL. OZ .. om donkere kringen rond de ogen en Murad Hybrids ™ Eye Lift Perfector verlichten 0,06 FL. OZ. Ik heb ook geëxperimenteerd met BB crèmes die hier populair zijn in Singapore. Degene die ik heb geprobeerd is de Ginvera Green Tea naakt crème die is een moisturizer en make-up in één. Het is zeer licht en geeft een gelijkmatige toon en omdat het slechts een 1 stap proces is het gemakkelijk aan te brengen. Als ik wil een bijzondere inspanning ik solliciteren Clinique volkomen nieuwe make-up te maken, hoewel ik waarschijnlijk zou moeten vervangen, dat zoals ik al heb het al jaren! Bij speciale gelegenheden zal ik ook wat mascara, sommige rouge, een klein beetje wit highligher in mijn ogen en een beetje van potlood onder de ogen op op de wenkbrauwen van toepassing. Een ding dat ik altijd willen dragen is een goede vochtinbrengende crème, zonnebrand, losse poeder en een lippenstift, dat is hoe je me het grootste deel van de tijd te zien op deze site.

En jij?

Dus aan jou nu. Heeft u make-up dragen? Denk je dat het belangrijk is? Wat denkt u van de stelling dat vrouwen die make-up dragen worden gezien meer bevoegde, beminnelijk en betrouwbaar te zijn – en de kans om vooruit te komen in het werk te krijgen?

Gerelateerde berichten:

Ik heb nagedacht over deze veel onlangs. Eén, want ik lees het artikel dat u verwijzen naar over vrouwen in de juiste make-up wordt meer serieus genomen en meer geld te verdienen, en twee, omdat een vriend won een wedstrijd en toen ze pakte haar prijs van de consultant vertelde haar dat ze is het dragen van de verkeerde tinten zoals elke vrouw kleuring verandert na 40 maar niemand dit wijst erop. De adviseur zei dat we allemaal meer neutraal. Mijn vriend zei dat ze voelde dat er iets was “off maar toen ze ging naar haar favoriete schoonheid teller ze gaf haar de tinten ze altijd kreeg op basis van haar en ogen. Dat maakt me echt af of er iemand aandacht besteedt aan de behoeften van oudere vrouwen. In onze jaren ’20 make-up is leuk en in onze jaren ’30 zijn we ook verbruikt met baby’s te zorgen, maar in onze jaren ’40 hebben we tijd en geld om onszelf te verwennen. ik denk dat er een enorme onaangeboorde markt voor producten die voor ons werken.
Ik haat het gevoel van de stichting op mijn huid. Ik gebruik Clinique producten. Ik draag altijd hun moisterizers met ingebouwde zonnebrandcrème en ik ben nooit zonder mascara (gekocht 3 tubes vandaag) en lipgloss. Als ik moet gepolijst Ik draag minerale make-up en highlighter en Clinigue oogschaduw en liner te zijn. “Ik kan niet het gevoel dat de minerale make-up op en het is te veronderstellen gezond voor je huid. Het maakt niet afwrijven op mijn kleren, hetzij een grote zorg als stomerij is duur en ruïnes stoffen snel. Als ik probeer om producten en een routine dat mijn huid fris houdt vinden en gloeiende ik vraag me ook af of het niet tijd om meer dekking en kleur toe te voegen aan mijn gezicht? Ik weet het antwoord niet.
PS uw top en ketting zijn prachtig!

Ja, dat is waar we allemaal meer neutraal. Het is algemeen geadviseerd te duidelijk of lichte make-up niet te dragen wanneer over over. Maar een goed toegepast natuurlijk kijken make-up met een beetje kleur op de wangen is aan te bevelen. Uw beste kleuren voor omkleden evenals zowel uw haar kleur verandert en huidskleur is iets bleker. Ik heb niet veel ervaring met minerale make-up nog hoewel ik deelnemen aan een workshop van Jane Iredale. Kan proberen dat de volgende keer dat ik nodig heb om poeder te kopen.
Op het einde als het gaat om make-up, ik denk dat je gewoon moet doen wat goed en comfortabel voor je voelt. Tot mijn oog natuurlijke make-up het beste is, vooral voor vrouwen boven de 40.

Ik draag alleen minerale poeder make-up, over moisturizer. Poeder stichting, potlood in mijn wenkbrauwen, een concessie aan lippenstift met gekleurde lip potlood (Buxom) die nooit de dag duurt toch en dat ik kon verfrissen met het potlood ik in mijn portemonnee te houden, maar ik nooit doen.

Ik ben in de academische wereld professioneel. Niemand neemt me minder ernstig gevolg van het ontbreken van make-up. Zolang ik leren een interessante klasse zullen ze letten. Gebrek aan subsidies zou een meer ernstige zonde zijn.

Bedankt voor uw bezoek en becommentariëren Cynthia. Interessant om te lezen dat je gebruikt mineraal poeder ook.

Ik gebruik ook mineraal poeder samen met mascara en lippenstift. Mijn hele make-up routine duurt minder dan twee minuten. Ik ook gebruikt om niet dragen van make-up, omdat het te lang duurde en het duurde meestal te lang, want ik had te veel producten. Ik heb een paar extra oogschaduw voor verkleden, maar ze zijn niet een deel van mijn normale routine.

Grappig dat je zegt dat we meer neutraal. Ik heb eigenlijk overgestapt naar een vrij heldere rode lippenstift als ik ouder ben geworden. Niet zeker of het ziet er nu beter dan toen ik jonger of dat het altijd zag er goed uit, maar nu ben ik comfortabel met de schaduw. Het lijkt erop dat het dragen felrode lippenstift brengt mijn groene ogen.

Leuk om te lezen dat felle lippenstift voor u werkt. Ik heb eigenlijk geëxperimenteerd met mezelf ook en denk dat het kan er geweldig uitzien op veel vrouwen boven de 40. Het is zeker helpt met het toevoegen van meer kleur aan ons gezicht …

Ik doe make-up dragen, en ik hou ervan. Ik hou van wat Suzanne gezegd over make-up door de decennia heen: U bent 20’s is het leuk, in de 30’s je ook verbruikt met baby’s te verzorgen, en in je 40’s je plotseling opnieuw wilt experimenteren (maar niet noodzakelijk!)! Dat beschrijft me zeker. Ik heb geen make-up in mijn 20’s nodig hebt behalve dekking puistjes. In mijn 30’s heb ik geen tijd om na te denken over make-up hebben, maar gelukkig ook niet nodig, en nu vind ik heb ik tijd om het aan te zetten en het maakt me kijken ongeveer 200 keer beter. Alle make-up in de wereld zal niet me blik zo schattig als ik in mijn 20’s deden dat wel.

Ik vind het niet erg het gevoel van de stichting en ik vind het helpt zelfs uit mijn huid toon en hebben betrekking op de zonnevlekken. Ik draag ook blozen bijna elke dag (Clinique maakt een fantastisch, natuurlijk ogende, crème blush.) Ik draag ook gloss, mascara en ik potlood in mijn wenkbrauwen om ze voller lijken. Voor een echt “gedaan dag zal ik voeg schaduw (Physicians Formula maakt een fantastische lijn van matte quads) en enkele voering (Bobbie Brown’s gel eyeliners komen in een mooie waaier van kleuren en duren tot u ze verwijdert.) Oh, en ik weet ik niet “zou moeten, maar ik draag felrode lippenstift op gelegenheid ook.

Dus ja, ik ben gek voor de spullen. Ik weet dat op een gegeven moment zal ik moet stoppen, want ik heb gemerkt dat mijn moeder, die in haar jaren ’60, niet langer draagt ​​veel make-up at all. Een beetje mascara, wat glans. Maar ze gebruikt om een ​​normale hoeveelheid bijna dagelijks te dragen.

Prachtig om te lezen over uw routine. maar 200 keer beter? Werkelijk? Ik moet doen wat je doet dan! Felle lippenstift kan er geweldig uitzien op de juiste momenten. Uiteindelijk denk ik dat je moet echt wat past bij je doet en negeren de meeste van de regels. Alles wat je draagt ​​met vertrouwen zal er goed uitzien.

Ik draag make-up op een dagelijkse basis, omdat ik denk dat het maakt me kijken meer wakker en voegt een beetje polish, maar in het weekend ga ik vaak zonder make-up. Ik heb liever een natuurlijk ogende make-up, dus ik gebruik alleen een beetje foundation Ik eigenlijk liever vloeibare foundation op minerale foundaton en hebben echt een geweldige één aan Yves Rocher gevonden. Ik heb ook een beetje blush of bronzer, crème oogschaduw toe te passen in een lichte taupe, mascara en neutrale lipgloss, ik ben niet een lippenstift meisje 🙂 Voor speciale gelegenheden zal ik een sterker oogschaduw en een gekleurde gloss te dragen, en dat is het wel. En het is geen twijfel dat onze kleuren krijgt meer neutrale als we ouder worden, gebruikte ik om sterke contrasten tussen mijn haar, huid en ogen te krijgen, maar het is nu al merkbaar zachter.

Bedankt voor uw input Nanne. Interessant hoe we zijn allemaal verschillend. Lipstick is het een ding dat ik bijna altijd op. Maar een heel natuurlijke kleur!

Ik hou van je bericht. Ik ben het eens soms ben ik gewoon te lui om het te vegen in de nacht tijd dus ik zet het niet op als ik weet dat ik één van die dagen! Natuurlijk zou ik het dragen van de meerderheid als ik niet rond te rennen na een twee jaar oude. Maar soms, ik ben tevreden in slechts mijn eigen huid en dat is het.
Ik heb te horen gekregen om het te dragen op het werk voor, want ik zag eruit als een puinhoop en dat was in een fastfood plek! Ik ben gekomen om gewoon accepteren. Op het moment was ik een beetje ontmoedigd over&# 8211, maar dat is gewoon hoe de wereld werkt. Ik denk dat het meer over het kijken als u tijd hebt besteed aan jezelf en het toont mensen die je zorg over je uiterlijk. Moet ik het daarmee eens? Helemaal niet. Zal ik meegaan? Tuurlijk.
Het enige wat ik heb een probleem met leert mijn dochter dat haar blote gezicht is niet goed genoeg voor de werkplek. Als ze ouder wordt, wil ik haar nooit het gevoel dat ze absoluut nodig heeft om het op te zetten, dat ze moet er anders uitzien. Ik wil dat ze mooi en schaamteloze voelen. Tot op de dag, ik nog steeds niet gezet op make-up voor haar, en terwijl thuis, nauwelijks dragen daar al.

Wauw. Ik zou zijn geweest ontmoedigd als iemand me dat verteld. Gelukkig is dat nog nooit gebeurd met mij, maar nogmaals ik heb zelfstandigen voor de laatste 10 jaar. Ik vind het moeilijk om te accepteren dat de ‘regels’ anders voor vrouwen dan voor mannen. Waarom zouden vrouwen nodig hebben om make-up te dragen. Als we Hillary als voorbeeld nemen. Waarom is het nodig voor haar om gezichtsbehandelingen zijn (facelifts?), veel make-up etc etc. terwijl de mannen gewoon kunnen hun eigen zelf. ik denk dat de make-up moet altijd vrijwillig te zijn en geen andere persoon zou verwachten van ons. Als je schrijft in je eigen post, dient te worden toegepast om creatief te zijn of om kleur toe te voegen of omdat we willen verbeteren, niet te dekken ons en onze gezichten te verbergen. Elke vrouw kunnen hun eigen keuzes te maken over hoe weinig of hoeveel make-up.
Zoals voor uw dochter, zal het een lange tijd duren voordat je je dochter iets over zijn te vertellen, of helemaal niet. Ik geloof dat uw rol is heel belangrijk bij het maken van haar het gevoel mooi. Vanuit uw blogpost Ik zie dat u al de juiste dingen doen. Op het einde, als je jezelf te accepteren zoals je bent, dan zal dat de beste rolmodel en leren voor haar.

Ik zou aarzelen om te zeggen dat alles is “noodzakelijk voor iedereen. Ik hou ervan als een over-40 vrouw ziet er geweldig uit zonder make-up, als je dat doet, want het opent onze gedachten over wat” normaal.

Maar voor mezelf, ik heb uitgegroeid tot make-up liefde in mijn jaren ’40. Ik zeer zelden het huis verlaten zonder dat – ik draag het zelfs thuis, soms – want ik hou van zetten het op en ik hou van hoe ik me voel als het eenmaal is toegepast. Misschien is het omdat ik zeer zelden droeg het in mijn 20’s en 30’s. Ik vind dat het maakt een enorm verschil in hoe ik eruit Ik kijk meer gepolijst, wakker, gelukkig. De meest essentiële producten, voor mij, lijken eyeliner, blush, en ja, stichting. Ik had nooit gedacht dat ik full-on foundation te dragen, maar ik hou ervan. Je hebt gelijk dat er niets echt dekt undereye kringen, maar als alles is rechtop, ze lijken minder dominant.

Echt interessant Anne. IK vind het leuk als sommige vrouwen echt de moeite te maken en te kijken gepolijst en geniet van het proces. Zoals ik al zei ik ben gewoon lui. Ik gaf het eigenlijk een goede gaan. Ik ben gewoon heel crappy bij het aantrekken van make-up dus ik vroeg een make-up artist om me een make-up les. Ik heb eigenlijk filmde het hele proces, dus moeten we deze ergens op de site. Maar ik ben gewoon niet in staat om elke vorm van eyeliner toe te passen. Mijn ogen zijn te rimpelige, de huid te zacht, mijn handen te wankel, en zoals gezegd mijn ogen krijgt altijd geïrriteerd. Ik denk dat ik gewoon niet genieten van het aantrekken van make-up …

Ja, eyeliner kan hard zijn. En het zou niet voor je werken. Maar ik heb snel geïrriteerd (en CREPEY) ogen, maar ook, en vond dat GEL eyeliner, op slechts bovenste ooglid, doet wonderen. Het is makkelijker aan te brengen en blijft zitten. Ik heb nog nooit zou hebben geprobeerd, behalve dat ik deed wat je deed – zag een professional. Dat is waarschijnlijk de beste manier om te ontdekken of er een belangrijke post die er zijn, dat maakt je een goed gevoel. Als er is, zul je het gebruikt. Zo neen, waarom zou je? Veel succes met uw experimenteren! Zelfs als je make-vrij blijven, je ziet er geweldig op die manier!

Bedankt voor de tip Anne. Ik zal een oogje in het zeil voor het. Ook bedankt voor het mooie compliment … Ik las over uw problemen op uw blog. Hopelijk je leeft in je eigen huis ook alweer?

Zo leuk om uw website te vinden! Ben 62 gaande 30. &# 128578; Mijn meisjes hebben me gelammerd al jaren dat ik niet eens zou gaan uit naar de e-mail te krijgen zonder oog make-up. Hebben afgezwakt het naar beneden nu, alleen met behulp van een beetje licht te baseren op de deksels, een beetje donkerder neutraal poeder in de buitenste hoeken, en een goede mascara. Zijn onlangs proberen uit te vinden zijn op zoek naar een goede kwaliteit eyeliner voor slechts de toppen deksel …. nodig een alternatief voor potlood. Welk merk van gel eyeliner zou u voorstellen? Bedankt!

Hallo Kathy, Anne Hopelijk zal het antwoord op haar commentaar zien en geeft je een goed antwoord te geven. Helaas, ik heb geen idee over eyeliners omdat ik nooit gebruik maken van een. Veel succes met uw inspanningen om de beste te vinden.

Hallo Kathy: Ik gebruik een gel eyeliner door Pixi (verkrijgbaar bij Target), maar ze gewoon gestopt mijn kleur, zodat ik zal moeten om over te schakelen! Ik heb goede recensies gel eyeliners door Mac en Estee Lauder lezen, ook. Succes!

Oh geweldig, Anne! Heel erg bedankt voor de snelle reactie. Ik zal volgen door! (Dank u, ook Sylvia.)

Leer van jezelf te houden Coz dat is de manier waarop God je niet iemand anders gemaakt! Mooi sierlijk opgroeien! xx

ja, dat is altijd een goed bericht.

Make-up van essentieel belang voor vrouwen als de huid is niet perfect en het zeer zelden is na de leeftijd van twintig. Mannen kunnen wegkomen met blote gezichten, mede omdat de huid is donkerder en verbergt een heleboel fouten en deels omdat ze niet verwacht om mooi te zijn “, hoewel zelfs kunnen ze soms met verbetering doen. Oudere vrouwen moeten dragen make-up, maar de subtielere, hoe beter. Geen gips. Foundation en poeder en misschien een beetje kleur. Eye make-up verschrikkelijk op oude vrouwen en lippenstift lekken in de leeftijd lijnen.

Ik doe make-up dragen, en ik voel me veel meer gepolijst en put-samen draagt. Mijn cosmetica kleurenpalet is niet veel veranderd sinds mijn mid-jaren ’20, hoewel, omdat ik ging vrij veel all-netural toen. Ik heb altijd al redelijk goed huid, maar ik heb de neiging om te kijken bleek en uitgewassen en oordeelkundige toepassing van make-up helpt heel veel mee. De enige echte verandering, anders dan in merken en dergelijke, dat ik heb gemaakt als ik ouder ben geworden, is om te schakelen van matte foundation tot getinte moisturizer. De dagen van het dragen van matte foundation zijn achter mij, want de iets bedauwde finish van de getinte moisturizer is veel meer vleiend voor mijn enigszins droger ’40 teint.

Ik denk niet dat make-up moet verplicht voor iedereen van alle leeftijden, natuurlijk!

Bedankt voor je bijdrage Ana. Intereseting om uw routine te lezen.

Allereerst, je huid ziet er positief stralend in deze foto’s. Ik ken vrouwen die zwoegen in de voorkant van de spiegel met tal van exspenive producten te proberen en dezelfde gloed je hebt hier aan de hand te bereiken. En je rechts bent helaas, we leven in een wereld dat vrouwen waardeert meer als ze volledig verzonnen. Ik werkte als een server een zomer en ik ontdekte al snel dat ik waaaay meer geld in tips als ik dolled mezelf om dit model van de ideale vrouwelijkheid te passen.

Hi Krystal. Bedankt. Het draait allemaal om de juiste verlichting wel. Ik weet zeker dat als ik mezelf gefotografeerd in harde licht, het zou niet zo goed uitzien … Wow, interessant dat het maakte dat veel van een verschil!

Grote post! Het is goed om een ​​oudere, wijzere vrouw perspectief over make-up te krijgen. Mijn moeder heeft niet veel Draag en zodra ik glammed haar op voor een avondje uit en mijn vader was als “OMG wat er met je gezicht? ‘ Dus hij is duidelijk geen fan van make-up lol!

Thanks Kimberlee. Grappig verhaal. Mijn man zou waarschijnlijk zeggen dat als ik echt opgestapeld op de make-up ….

Oh, hoe ik vrouwen benijd die geen behoefte hebben make-up! Geen make-up dames zijn altijd mooi als ze zijn blij en voor zichzelf zorgen. Helaas heb ik nooit het gevoel dat ik er zo goed zonder make-up. In mijn tieners en twintigers zou ik durf het huis verlaten zonder make-up. Let wel, ik heb niet dragen foundation en mijn oogkleur is een eenvoudige dunne lijn van zwarte of bruine eyeliner dicht bij mijn wimpers. Brown mascara. Ik heb geen een blos dragen omdat ik woon in een zonnige streek en het niet nodig hebben. Ik zette lipstick of gloss in de ochtend en meestal het niet opnieuw toe te passen gedurende de dag. In mijn vroege jaren dertig opende ik een boek te slaan en mijn medewerkers, mensen die niet van make-up, begon me te vertellen dat ze de voorkeur me aan het eind van de dag waarop de “verf droegen off. Ik begon ook veel reist naar Europa voor zaken voor mijn andere bedrijven. mijn Europese mannelijke collega’s de voorkeur aan vrouwen om een ​​natuurlijke look en opmerkingen gemaakt die ik niet echt nodig make-up. ik probeerde een experiment en liet tot een dag werken zonder make-up te hebben. Geen men zag behalve om te zeggen dat ik keek stralender dan anders. ik heb ze niet geloven, echt, omdat ik niet stralend voelden. op een dag twee jaar geleden, toen ik 39 was, merkte ik dat mijn huidskleur was veranderd en mijn lip kleur en liner maakte me er ouder uitzien, dus ik besloten om te proberen het niet dragen geen make-up op een dagelijkse basis (in tegenstelling tot uitgaan en experimenteren met nieuwe kleuren of stichting). Niemand merkte iets anders over mij te accepteren om te vertellen me dat ik zag er veel jonger en wat deed ik om het verschil te maken. Sindsdien heb ik gegroeid als mijn eigen kleur. Ik geloof dat ik ben mooier vandaag dan ik was dertig of twintig jaar geleden. Misschien is dat waar is fysiek of misschien Ik kom net te accepteren en houden van me zoals ik ben. Ik overweeg het experimenteren, dus ik kan “dress up mijn gezicht als ik naar een bruiloft of andere leuke gebeurtenis, maar op een dagelijkse basis Ik geniet niet het gedoe van.

Wat een prachtig verhaal Shoshana! Ik hou van hoe je moet komen om je gezicht te accepteren en dat je beter te voelen zonder make-up. Ik weet zeker dat het uw vertrouwen schijnt door en geven u de uitstraling!

Hallo, Je ziet er geweldig &# 128578;
Ik hou van dat je dit onderwerp heeft aangepakt.
Ik draag geen veel make-up en ik heb onlangs gestopt met het sterven van mijn haar.
Bijna iedereen die ik ken heeft een mening over mijn haar zelfs als ik niet vragen voor een &# 128578;

Het draait allemaal om jezelf! Wat maakt je een goed gevoel. Grappig dat iedereen voelt dat ze nodig hebben om hun mening over het haar te geven!

Ik heb altijd gedragen make-up, maar op een natuurlijke manier. Ik denk dat de meeste vrouwen kunnen hun publieke imago zeker verbeteren van ermee wanneer het goed wordt toegepast en het juiste product voor hen. Ik hou van make-up om zo natuurlijk (niet-chemische) mogelijk te maken. De meeste mensen zou kunnen veronderstellen Ik draag geen make-up, maar ik doe vrijwel elke dag. Ik hou getinte moisturizers, sommige concealer, mascara in donkerbruin en de lichtste bleke blos. Ik hou van pure lip kleuren door de meest natuurlijke bedrijven die ik kan vinden. Burt’s Bees, Alba en andere soortgelijke bedrijven hebben me goed gediend. Ik heb onlangs een boek genaamd Makeup Wakeup (geen banden) gekocht en hoewel ik zou niet naar de uitersten van een make-up artist, heb ik leren een aantal goede tips zoals hoe om te blozen toe te passen NIET naar de appels van de wangen, omdat het trekt het gezicht naar beneden.

Bedankt voor uw feedback Kelly. Een aantal goede tips. Het klinkt alsof je echt weet wat je doet met je make-up. Ik moet echt een beetje meer van het te gebruiken en ben enthousiast om uit te proberen natuurlijke make-up ook.

Sylvia, Bedankt voor het zo’n geweldige forum voor meer dan 40 vrouwen. Er zijn zo weinig!

U bent van harte welkom Kelly. Mijn doel is om het groter en beter te maken &# 128578;

Ik ben het volledig eens met Kelly en ik je alleen vandaag gevonden. Ziek is uw site te delen met mijn vrienden. DANK JE &# 128578;

Thanks Kimm. Blij dat je me gevonden! Welkom bij 40 + Style. Ik kijk uit naar het aansluiten van meer met u op de site.

Ik draag maken nu dan toen ik jonger was. Het maakt me voelen zich meer mooi en vol vertrouwen. Maar het is niet het soort van make-up, dat is zwaar, alleen geschikt voor mijn smaak. ^ _ ^

Geweldig! Goed dat u een manier om make-up te laten werken voor je gevonden!

Je ziet er geweldig uit zonder make-up, omdat je zo’n stralende en gezonde huid hebt, dat is helaas om te leren dat veel mensen waarderen vrouwen de schoonheid van vertrouwen dat … soms gaan natuurlijk beter is … Ik ben degene die heb nagedacht over het zo goed … ik houd van je blog, dank u voor het delen! &# 128578;

Bedankt voor uw bezoek en het geven van uw feedback Benjina!

Ik heb net gevonden uw website en ben echt genieten. Ik was ploeteren mijn beeld over-40 zelf met en het gevoel dat ik ben beginnen te comfortabel met mezelf. Mijn carrière in het leger heeft geleid tot een evenwichtsoefening op het gebied van make-up en professionele uitstraling. Ik vind dat ik een betere samenwerking uit mijn mannelijke collega’s als ik kijk gepolijst, maar ik wil nooit meer te verschijnen “made-up, want ik moet zijn” een van de jongens en “klaar voor alles geen zorgen te maken over hoe ik eruit zie. Ik heb altijd steken veel energie gestoken in mijn oog make-up, maar nu voel ik me minder en minder als het nemen van de tijd elke dag. Ik wil naar beneden te koppelen aan uw routine van moisturizer, poeder en lippenstift. In feite, zal ik het proberen morgen.

Bedankt voor je reactie Edie en blij te horen dat u genieten van de site! Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om de balans in uw schoonheid routine als je werkt in het leger te vinden. Ik heb onlangs ontdekt BB crèmes die mijn moisturizer vervangen heeft op vele dagen. Het is een moisturizer, tint en bescherming tegen de zon in een en geeft me een iets meer gepolijste look, terwijl nog steeds op zoek naar heel natuurlijk. U kunt lezen mijn

Bobbi Brown BB Cream beoordeling Dan is het de losse macht en lipstick zoals gewoonlijk. Ja, geef het een gaan (of gewoon moisturizer of BB cream) en zie hoe je je voelt!

U vraagt ​​de vraag is make-up van essentieel belang? En mijn mening is altijd geweest YES! Niet boos maar eerlijk gezegd Hier is wat er door mijn gedachten toen ik zie een vrouw in het openbaar, die niet naar behoren en zonder make-up is gekleed. “Nou, ze blijkbaar niet veel van zichzelf denken dat het huis te verlaten op zoek als dat en ze blijkbaar denkt zeer weinig van mij, want ik heb om te kijken naar haar. Ik denk rond te gaan zonder make-up is een vorm van gebrek aan respect voor zijn zelf evenals iedereen die ze in contact komt met. Het vertelt me ​​dat haar advies van zichzelf is te laag om te geven of te hoog, dat ze denkt dat ze is gewoon zo geweldig dat het OK is om iedereen anders gebrek aan respect door niet goed te zien zijn. Persoonlijk ben ik altijd zeggen en echt betekenen, “De enige keer dat ik ooit mijn huis te verlaten zonder make-up op is als het in brand. &# 128578;

Wow Kathy, heb je een zeer uitgesproken mening over dit en ik waardeer je de tijd om repsond nam. Ik denk dat het belangrijk is om iedereen de beslissing te respecteren. Mijn besluit om geen make-up dragen zeer vaak helemaal niet bedoeld om iemand gebrek aan respect. Het betekent ook niet dat ik mezelf niet respecteren. Het betekent gewoon dat ik ontspannen voelen en willen helemaal mezelf zijn. Maar ik heb toegeven dat ik er een beetje mooier met wat make-up op. Aan de andere kant, heb ik geconstateerd dat mascara irriteert altijd mijn ogen. In dat geval heb ik opgeofferd een mooier gezicht voor gewoon comfortabel. Uiteindelijk denk ik dat we ieders beslissingen dienen te respecteren als het gaat om make-up.

Haha, ik ben het tegenovergestelde van Kathy. Ik haat make-up, heb het nooit gedragen, behalve op het podium, en zal waarschijnlijk nooit meer dragen in het privéleven. Het lijkt niet mijn carrière te hebben beïnvloed op alle – ik goed geld verdienen en ik ben op gebieden waar intellect en talent zijn veel belangrijker dan uiterlijk. Eerlijk gezegd, ik denk dat make-up maakt van een vrouw uit een relatief vriendelijke, normale menselijke kijken naar een harde, bedreigend, verwilderd of robot look. Plus Ik walg van het gevoel van het – het is net alsof je vuil op je huid en in je ogen en (onvermijdelijk in) je mond. Vals. Blech. Jamais. ^ _ ^

Het is altijd leuk om te lezen hoe verschillend we allemaal zijn. Leuk om te lezen dat je goed over jezelf precies zoals je bent voelt!

Reacties op dit item zijn gesloten.

Bron: 40plusstyle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 18 =