Vraag het Witte Guy Do Blacks nodig hebben om hun Natural Hair Relax om promotie te krijgen

Vraag het Witte Guy Do Blacks nodig hebben om hun Natural Hair Relax om promotie te krijgen

Vraag het Witte Guy: Weet Blacks moeten hun Natural Hair Relax om promotie te krijgen?

Ik ben een zwarte vrouw uit continentaal Afrika die ervoor kiest om natuurlijke Zwart haar, niet ontspannen of chemisch op enigerlei wijze veranderd te hebben. Ik draag mijn natuurlijk haar niet als een politiek statement, maar omdat het is het haar dat God me gaf en die bestemd zijn me te hebben, net zoals het was bestemd voor een aantal Kaukasiërs om blauwe ogen en blond haar.

Ik heb gehoord over vrouwen en mannen van Afrikaanse afkomst het hoofd worden gezien voor bevorderingen of ronduit worden ontslagen omdat ze ervoor kiezen om hun natuurlijke haren, vlechten, twists, mini Afros, locs enzovoort dragen. Ik begrijp dat u niet alle blanke mensen vertegenwoordigen noch heb je spreken voor de hele blanke ras, maar ik wilde weten of de blanken in het algemeen voelen minachting voor natuurlijke zwarte haren in het Amerikaanse bedrijfsleven. of is het gewoon een kwestie overdreven?

Ook heb ik gehoord dat de meer “Afrikaanse” je kijkt-donkere huid, grof haar (denk Wesley Snipes, Whoopi Goldberg) -het meer genegeerd en over het hoofd gezien wordt u op de werkvloer … en hoe meer lichte huid of “witter “je lijkt (denk Halle Berry of Beyoncé) je lijkt, hoe makkelijker het is om promotie te krijgen. Is dit echt allemaal waar? Zijn er “preferred” Zwarten in het Amerikaanse bedrijfsleven. Is het niet de bedoeling diversiteit inclusief iedereen natuurlijke haren, blauwe ogen, fijn haar, etc. te zijn?

Ook, waarom het dragen van natuurlijke haren, vlechten, locs, twists of “Black” kapsel dat geschikt en is meer gezond voor onze haarstructuur hebben om altijd als iets negatiefs, of erger nog, ‘politieke’ worden gezien? Waarom wordt het grof haar op mijn hoofd moet ontspannen of chemisch veranderd “toonbaar” op de werkplek te zijn? Wees alsjeblieft eerlijk.

Er is geen twijfel in mijn gedachten dat Zwarte mensen zijn over het hoofd gezien voor promoties als gevolg van natuurlijk haar of donkerder huidskleur. Psychologische tests tonen aan dat mensen het meest vertrouwen dat mensen die eruit zien alsof ze. Omdat blanke mannen de meeste bedrijven in dit land, rechtte haar en / of lichtere huid lopen zal een voordeel zijn (storend, maar laten we keep it real).

Echter, het toestaan ​​van een vertekening als dit om ongecontroleerd te gaan is schadelijk voor het bedrijfsleven, zoals haar textuur heeft geen verbinding met talent of vermogen. Een onvermogen om het verleden immateriële zaken te beheren als deze maakt een bedrijf minder concurrerend.

Dit is waar diversiteitsmanagement rendement op de investering. Bedrijven die erin slagen het verleden vooroordelen en huur, mentor en uit te dragen billijk beter talent. Ze zijn ook beter voorbereid op de toekomst van ons land steeds meer divers. Onze DiversityInc Top 50 gegevens bewijst dat de vertegenwoordiging is gekoppeld aan werving en behoud.

Dit is geen theorie; het is een realiteit voor bedrijven die een plek op de DiversityInc Top 50 Companies for Diversity verdienen. DiversityInc Top 50 bedrijven hebben tot twee keer zo veel vertegenwoordiging van Black. Latino en Aziatische mensen in het management dan het algemene beheer beroepsbevolking in de Verenigde Staten.

Eigen vermogen is gelijk aan kwaliteit. Dat betekent dat een bedrijfscultuur die zo het contact met de werkelijkheid om geen goede diversiteit management is niet een goede plek voor iedereen om te werken en niet alleen zwarte mensen.

Als u denkt dat uw bedrijf “is niet klaar voor natuurlijk haar,” dan moet je kijk op onze carrière center op dit moment.

Ik denk dat Amerika klaar is voor de Zwarte vrouwen (en mannen, maar dit is meestal een vrouw kwestie) in ons leven meer natuurlijk met hun haren en ik kijk ernaar uit om het te zijn.

Luke Visconti’s Vraag aan de column White Guy is een top gelijkspel op DiversityInc.com. Visconti, de oprichter en CEO van DiversityInc, is een landelijk erkend leider in diversiteitsmanagement. In zijn populaire column, kunnen lezers die Visconti lastige vragen over ras / cultuur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, handicap en leeftijd te vragen verwachten slim, direct en ontwapenend eerlijk antwoorden.

Deel dit:

@ Gaat je niks aan Wat Cristalexi zei was niet ‘vreemd helemaal …. Ze simpel gezegd’ als je het af te breken is “waarom hebben we toevlucht nemen tot het dragen van nep haar in plaats van onze natuurlijke haar? ‘ en eerlijk gezegd, ik ben het eens! En Im een ​​kapper … Ik draag mijn natuurlijk haar en uitbreidingen … Ik herinner me een keer op school vraag ik een klasgenoot (blanke man) dat ik ga mijn extensies in te zetten … ik was moe van het dragen van mijn weer en wilde een nieuwe look … Hij vertelde me..Dont slijtage uitbreidingen … waarom zou je willen kijken als de andere “blanke meisjes … zijn nep. Ik kregen niet offened door … Het heeft me laten zien hoe hij mijn natuurlijke haar gerespecteerde … maar binnen ik niet.

Ik heb veel positieve reacties gekregen om mijn haar uit het Kaukasische ras, zelfs toen ik woonde in de buurt van Beaumont Vidor, Texas nog steeds bekend om zijn raciale achtergrond.
Ik ben in het Amerikaanse bedrijfsleven nu … en ik hou van mijn bedrijf, want het is DIVERSE … tot op het punt dat ik begon Trippin want ik zag ik iemand die slecht ter Dreadlock’s rond in zijn pak. Het maakte me comfortabel voelen.

Met al dat gezegd zijnde (ik ging off topic een beetje) uw verklaring werd gegeven met nog niet proberen te begrijpen wat ze bedoelde … In al uw verkrijg inzicht … (dat is de bijbelse) .. We kunnen mensen niet op te laden meer. gewoon vragen wat ze betekenen.

Ik heb natuurlijk krullend haar. Niet agro curly curly maar prima. Ik heb een aantal dingen gaande daar dat voornamelijk in mijn haar structuur hebben getoond, maar andere wiseI te kijken en te identificeren 100 procent zwart. Trots. Ik heb niet de problemen die je had gehad, in plaats daarvan krijg ik racistische grappen over mijn weave of onwetend vragen over waar ik hem kocht. Ik hou van veel vrouwen van alle rassen genieten van een mooie clip in van tijd tot tijd, maar gaan meestal natuurlijke of rechtgetrokken. Ik meestal een toespraak over hoe het is racistisch zijn nep aannemen omdat je denkt dat we allemaal hetzelfde zijn (blanken zijn er in alle soorten en maten, maar zwart is zwart) Ik heb zelfs gezegd dat ze niet openlijk vragen een blank meisje als haar haar is nep, dus waarom is het goed om me te vragen.

Ik zou vragen dat je rock uw weer. Als mijn haar werkte Thay manier waarop ik het zou doen. Wie je bent, wordt niet bepaald door je haar en het niet je kracht te bepalen. Witte mensen zullen voor altijd afvragen wie wat wanneer en waarom, maar het is omdat sommige zijn onwetend en anderen eigenlijk gewoon niet begrijpen, en dat is de reden waarom ze vragen stellen. We weten alles wat er te kbow over hen, omdat we aandacht besteed. Ze leren alleen als het in hun gezicht, en kan niet niet helpen, maar vragen. Ze krijgt dan je haar hoe je het draagt. Doe je!

Hoe droevig zwarte mensen vooral vrouwen zijn gericht op perking en het veranderen van hun haar, maar blanken, Iberiërs, Aziaten en andere mensen veranderen hun haar ons goed. Het goed voor sommigen om hun haar gedoe roze te verven, maar als een zwarte vrouw maakt haar haar het verkeerd dat gek. Sommige zien er natuurlijk met steil haar.

Ik ben het helemaal met je eens. Ik begon te werken voor een bedrijf en droeg een kant pruik. Het was leuk en ik kreeg complimenten. Een jaar later ging ik natuurlijk en heb niet meer achterom gekeken. Ik werk op afstand dus niet mijn collega’s vaak zien. Ik ontmoette mijn baas (blanke man) voor de lunch en een van de eerste dingen die hij zei is dat ik hou echt van je haar zo. Een paar maanden later vloog ik met de CEO (blanke man) voor een vergadering. In de ontmoeting met andere afdelingshoofden zei dat hij door de manier waarop ik hou echt van je haar zo. Nu is dit een man die scheurt de hoofden van mensen af ​​op de reguliere.

Fast forward ik geïnterviewd voor een nieuw bedrijf voor een zakelijke positie. Ik bijna droeg een pruik, maar ik zei nee ik zal vertegenwoordigen wie ik ben. Ik droeg mijn haar in een weer voluit en mooi. Ik interviewde met regisseur van de onderneming (blanke vrouwelijke) en 3 andere teamleden (blanke vrouwen). Ik begin op de 12e.

Wees netjes, schoon, vertrouwen en een solide werknemer. Ik denk dat uw perceptie van jezelf is wat het meest belangrijk is en je geeft die perceptie af. Aan de andere kant heb ik gezien dat mensen duwen de grenzen met hun haar voor de aandacht en gewoon rebellie. Per zijn slim. Ze kennen het verschil. Wanneer ik naar cliënten te zien zal ik waarschijnlijk leg mijn haar in een knot of iets dergelijks. Ik zou doen dat de vraag of het natuurlijke of niet. Ik wil niet dat de cliënt afgeleid door mijn geweldige haar lol. U kunt natuurlijk zijn en de toon van je haar omhoog of omlaag als dat nodig is. Ik denk dat is slim. Sommige mensen zeggen dat is conform. Ik noem het strategie.

Het is zo triest dat ze je behandeld die manier. Een van mijn vrienden draagt ​​haar haar natuurlijk het grootste deel van de tijd, maar een paar maanden geleden ontspande ze het voor een conferentie. Blijkbaar is de laatste keer dat ze aanwezig was, zei iemand haar haar was “eng. Ik was helemaal verbijsterd. Hoe kan iemands haar zijn eng?

Groeten als een professionele stylist mijn cliënten omgaan met deze kwestie bij het aannemen, of zelfs met zichzelf. Het is een realiteit. Wij (Afro-Amerikanen) kijken elkaar op dezelfde manier. Het gaat niet alleen over Natural vs non Natuurlijk is het over het totale pakket. Wat past 1 past niet allemaal. Het is belangrijk om de cultuur van uw werkplek weten om te beslissen of dit een goede of een slechte zet. Simpel gezegd als je jezelf op een manier die is verheugend en uw kleding is professioneel en je hebt de uitstraling die past bij uw bedrijf dan ben je ok of dat nu natuurlijk of krullend of uitbreidingen, maar recht maakt het niet beter als uw kleding is te maken niet op de punt of het haar niet wordt gehandhaafd. Laten we eerlijk zijn het verzorgen van essentieel belang is in alle omgevingen … hou van de huid je in waarheidsgetrouw, vet, en er zeker van zijn … in werkelijkheid doen wat je maakt, YOU!

Ik kan me niet voorstellen dat het leven in een plaats als u. Klinkt als te veel druk.

Ik heb genoten van het lezen van dit artikel, zowel de initiële vraag en de resonse van Mr. Visconti. Ik ben het ook eens dat de manier waarop men kiest om hun haar te dragen mag niet worden gelijkgesteld aan hun capaciteiten als een professional, maar helaas als Mr. Visconti opmerkt, soms wel. Toen ik begon om enkele van de opmerkingen van de lezers te lezen, echter, werd ik een beetje beledigd bij het aantal mensen die handelen alsof het hebben van relaxed haar is een of andere manier een negatieve ding of maakt je minder Black. Ik kies ervoor om mijn haar te ontspannen en ik erken dat de relaxer maakt mijn haren rechtop (hoewel het nog steeds krullend), maar ik persoonlijk heb niet het gevoel dat ik ga tegen God door het maken van de krullen Hij gaf me een beetje meer los. Zolang het haar gezond blijft, wat is er mis met een beetje te veranderen? Diversiteit is het kruid van het leven toch? Ik bedoel niet om uit de buurt van de oorspronkelijke vraag afdwalen, maar ik voel de behoefte om te erkennen dat recht of krullend, natuurlijke of relaxed, we zijn allemaal in hetzelfde schuitje. Een meer diverse en inclusieve omgeving op de werkvloer ten goede komt ons allemaal, en discriminatie kwetst ons allen, zelfs de lichte huid zwart meisje met de steil haar.

Denk maar aan wat je zegt. Chemische relaxers zijn precies dat “CHEMICALS. Ze zijn op je hoofdhuid te zetten en geabsorbeerd in de huid. Ze verbranden soms hebben loog in hen of een soortgelijk product. Je bent niet alleen uw haar te beschadigen, maar je schadelijk zijn je geest. ONE van de redenen, hoewel we niet graag toegeven,) is van dit land op de markt gebracht, bevorderd, verhoogde, norm van schoonheid en het is niet je natuurlijke haar of je donkere huidskleur. het is steil haar, bij voorkeur blond, krullend straight . haar, blanke huid Soms hebben we gewoon niet;. ’t willen geloven dat we nog steeds de overblijfselen van de slavernij zijn dragen immers, we zijn slechts 50 jaar van gelegaliseerde Jim Crow, nadat geïndoctrineerd al meer dan 600 jaar, doorgegeven generatie op generatie, een norm van verfraaien die er niet uitziet als wij. ik haat het om zwarte vrouwen met nep haar naar beneden om hun kont te zien. we hebben echt hebben niet geleerd hoe we onszelf liefde, maar we zeker weten hoe te rechtvaardigen nIET doen

Ik geloof echt dat het hangt af van welke sector waarin men werkt. Ik werk in de onafhankelijke school sector, en, afhankelijk van hoe progressief versus conservatieve de school is, een zwarte vrouw, of een zwarte man, wat dat betreft, kan zijn / haar haar te dragen maar hij / zij kiest. Op dit moment bij mijn huidige plaats van de dienst, is er een zwarte vrouw die dreads draagt, en een zwarte man die korter dreadlocks draagt. De keuze van hun kapsel, in dit bijzondere locatie, heeft geen fatsoen of promotability beïnvloed.

Na worstelde met de beslissing om natuurlijke gaan voor meer dan 5 jaar, nam ik de sprong, de commentaren en de vragen als ik bleef de corporate ladder te beklimmen. Als VP, heb ik veel meer vertrouwen in het feit dat u de professionele en je kapsel keuze past bij je persoonlijkheid gekregen. Ik voeg daaraan toe dat het duurt drie, vertrouwen, professionaliteit en persoonlijkheid aan uw unieke mogelijkheid om invloed hebben op de organisatie waarvoor u werkt of op zoek zijn naar om je talenten in dienst te tonen.

Als een blanke vrouw, ik weet echt niet veel over de aard en de verzorging van Zwart haar kennen. Het is eigenlijk alleen in de laatste paar jaar dat ik besefte (duh), die alles over het snijden en zorg voor dat haartype is waarschijnlijk totaal verschillend van het omgaan met mijn blanke haar geweest – en dat veel van wat ik had aangenomen was normaal voor Black vrouwen het haar, is in feite het resultaat van uitgebreid chemische processing.I vermoeden dat een groot deel van de “het is onprofessioneel houding komt voort uit dit soort van onwetendheid, van de witte mensen die gewoon niet van bewust dat dit is wat bepaalde soorten haar worden VERONDERSTELD te lijken. of dat door de druk mensen om hun stijl te veranderen, dat ze hen eigenlijk druk om veel harde chemie gebruiken om iets compleet unnatural.I’m nog aan het leren te doen. ik werk niet in de zakelijke wereld en daarom was zich niet bewust van het probleem – of van het aantal zwarte vrouwen die pruiken dragen om te gaan met dit probleem dit artikel is verhelderend, en ook maakt me verdrietig dat ik een hekel te hebben om mezelf te zetten door al deze chemische stof.. behandelingen, of draag een pruik, om iemand anders idee van “professionele passen. Dat is gewoon verkeerd.

Deze volledig transparant en eerlijk commentaar is zo verfrissend. Ik zo zou willen dat meer blanken kunnen zich bewust zijn van de feiten over Zwart haar, en meer begrip en open-minded! Dat zou het zo veel makkelijker op zwarte vrouwen, in het bijzonder te maken!

Als een vrouw van kleur die haar haar in een korte afro voor vele jaren droeg; Ik besloot om een ​​nieuw kapsel, die meer in lijn met de samenleving een paar jaar geleden was don. Als lid van een speciale team in een groot medisch centrum; Ik was zo geschokt op de opmerkingen van mijn collega’s te horen vooral de artsen over hoe blij ze waren met de change.One M.D. ging zelfs zo ver om te zeggen dat ik nu echt professionele keek en was veel mooier dan hij aanvankelijk dacht dat ik was. Het was vanwege mijn vaardigheden en expertise dat ze gewoon mijn excentrieke verschijning nam in stride.Hmmm …. Deze houding is overal en eerlijk gezegd ik ben in shock. Ik moet niet, maar met deze bijzondere mensen die ik voelde waren progressief en open minded te zijn; een andere manier om te bekijken is zeker in order.That alleen is zeer verontrustend.

Aan het begin van dit jaar, werd ik gediagnostiseerd met borstkanker. Ik onderging chemotherapie behandelingen en verloor mijn natuurlijke haren. Ik had draag mijn haar met haar natuurlijke textuur voor ongeveer tien jaar. Het duurde ongeveer een jaar voor de commentaren te veranderen van: “Ik vond je haar beter de andere kant op, om” Ik hou van je haar! Ik kies ervoor om een ​​pruik te dragen om te werken, maar het dichtst pruik ik kon vinden om te passen bij mijn stijl was drie keer mijn lang haar natuurlijke haar half gevlochten en half recht textuur. Ik zal erkennen dingen verlopen als ik pruiken gestyled voor Afrikaanse natuurlijke textuur haren in de mainstream kan vinden. Nu is dat de zomertijd, kon ik echt gebruik maken van een micro-fiber pruik met een korte style.If iemand een stroom aanbeveling in het zuiden Jersey gebied, zou ik het zeer waarderen.

Ik geloof dat Wit-Amerika een lange weg te opzij zetten hun corporate vooroordelen is gekomen en heeft meer uitgegroeid tot het aanvaarden van de diversiteit in Black kapsels. Helaas kan hetzelfde niet gezegd worden van Black America.As een zeer lichte huid zwarte vrouw met lang, natuurlijk krullend haar geen dag voorbij waar ik niet krijg een negatieve reactie van een andere zwarte persoon over mijn haar. Ik ben beschuldigd van “uitverkocht, de wil om te kijken wit, denken dat ik ben beter dan andere zwarte mensen, want ik heb ‘good hair … noem maar op. Ik kan me niet herinneren de laatste keer dat een blanke gerespecteerd me vanwege mijn uiterlijk, maar mijn eigen mensen doen het elke day.I hou van de verschillende stijlen en texturen van zwart haar en heb nooit gedacht dat mijn was beter dan wie elses (elke kop van haar heeft zijn eigen problemen). “Good haar is haar dat je goed kijkt, ongeacht de lengte, textuur of kleur. Mensen van alle rassen moeten begrijpen dat en stop het beoordelen elkaar op zulke oppervlakkige zaken als de keuze van haar stijl van een persoon.

Ik ben het eens vooroordeel is lelijk, ongeacht iemands achtergrond, het is onmogelijk voor alle mensen van kleur om hetzelfde uitzien of denken hetzelfde. We zijn gedwongen in te mengen als gevolg van slavernij en in deze tijd dat we worden gemengd door twee mensen van tegenovergestelde achtergronden verliefdheid, zoals wie er nog meer van onze eigen ouders. Ik ben een mengeling van Afrikaanse / Spaans en waarschijnlijk een beetje Indiaans. Ik ben donkere olijf min of meer, kijk een beetje Noord-Afrikaanse, bi-raciale of Ethiopische voor sommigen. Ik hou echt van te kijken als ik kan zijn uit alle delen van Afrika, waaronder een kleine Middellandse Zee. Ik heb natuurlijk kort haar en mijn haar groeit meestal niet meer dan buiten mijn schouders, maar het is vol dik en gezond zonder chemicaliën nu. Maar het is niet erg strak gekruld het is dichter bij 3C, maar ik ben aan het leren om mijn krullende kinky textuur die ik waardeer. Ik heb nooit moest mijn haar veel te stylen rechtzetten. Mijn vader had krullend haar en natuurlijk mijn moeder. We zijn producten van onze lingeage en niemand zou moeten verontschuldigen voor hoe ze eruit zien. Als u echte diepe bruine vrouwen met waarachtiger Afrikaanse haren en functies die ik gewoon een andere soort zwarte schoonheid te zien, kan ze niet vertegenwoordigen mijn schoonheid en ik kan haar niet vertegenwoordigen. Niet alle Europeanen zijn blond en sommige zijn bijna net zo donker als ik. Waarom zou deze dame met heel lang haar heb medelijden met hoe ze eruit ziet? Ik zet het op deze manier, niet iedereen heeft te aanbidden of zelfs omarmen hoe ik eruit zie, “schoonheid is in de ogen van de toeschouwer. Echter, neem me niet mishandelen of suggereren dat ik veranderen hoe ik kijk alleen maar om u te behagen. Als mijn uiterlijk of broer iedereen Eelse van u dat veel neem dan gewoon niet kijken, maar houd je haat voor jezelf en dit is met betrekking tot niet één groep mensen. Laten we proberen moeilijker om diversiteit. Thanks waarderen!

Alle mensen hebben nog een lange weg om zo ver als raciale kwesties go go. Zwarten in de loop van de geschiedenis en de behandeling ervan in dit land hebben geleerd om elkaar te haten voor onze verschillen (een proces beoefend tijdens de slavernij) nu voeren we dit kwaad. Ik denk dat we zijn uniek onder de mensen die als geen ander groep van mensen en toch kijken als ze allemaal.

Wat als het personeelsbestand probleem is vooral over “STRAIGHT HAIR en niet” Natural Hair?

U kunt steil haar ontspannen of natuurlijk hebben. Dus, om de baas man behagen … strijk het glad.

Dat zaken is totaal buiten het domein van wat er werkelijk gaande is in de harten van de zwarte vrouwen. Onze problemen zijn “Is mijn natuurlijke haren mooi voor mij? Of hoe zou ik zie mezelf in de ogen van de blanken als ik mijn natuurlijke haar te dragen?

Als u de zorg over wat blanken denken over uw haren … dan is dat je vertelt alot. Als je boos over het uitgegroeid tot … dan het vertelt je veel.

Wanneer ik artikelen over het onderwerp te lezen … veel van de keren dat ik zie dat relaxed dames zijn boos dat ze belachelijk gemaakt om te ontspannen hun haar. Ik weet niet boos worden als iemand zegt natuurlijk haar is verkeerd om wat voor reden dan ook, want ik ben in vrede met mijn haar en zie mezelf niet terug naar ontspannen haar gaan.

Er is iets om deze “woede en dit” vrede. We moeten om het te analyseren, zodat we kunnen groeien naar onze natuurlijke zelf houden. I love it, omdat God mij op deze manier gemaakt!

Ik denk dat er een verschil is tussen het stylen haar en hoeven chemisch veranderen de natuurlijke textuur van het. Een tijdelijk voor een blik (professionele of anderszins) en de andere is demaging zowel het haar en volksgezondheid.

Ik ben al verbrand door hete kammen sinds de leeftijd van vijf en nu ben kalende langs mijn slapen vanwege relaxers. I DO was mijn haar (wat is links) regelmatig en stijl van het ook. Twists, cornrows en locs vergen tijd en moeite niemand net wakker met een hoofd vol van twee strengen wendingen. Het kostte me een paar uur naar de mijne vandaag af te ronden.

Ik ben het eens iedereen moet worden klaargestoomd voor het werk. Het enige wat ik vraag is voor blanke mensen om te beseffen dat:

1) Afro haar is een genetische eigenschap niet een stijl uit de jaren ’60. Mocht Aziaten krijgen ooglidcorrectie professional te kijken? Afro haar is het meest kwetsbaar haartype vanwege zijn multipe spiraal bochten, ondanks zijn wollen textuur.

2) Voor afro haar om recht te kijken vereisen bijtende, chemicaliën of intense hitte dat littekens, brandwonden en kalende veroorzaken. Tegen de vrouw die zei, we (zwarten) over het zou moeten krijgen, omdat ook zij moet haar haar te stylen … hoe zou jij je voelen als je baan je verplicht om naar de zonnestudio, bloot aan UV-stralen en eventuele huidkanker zodat je zou kijken “donkerder, gezonder en geschikt voor de werkomgeving en dan moet je vertellen om get over it wanneer huidletsels verscheen op je.

Ik heb witte mensen in mijn familie en ik heb afro haar (ik ben zwart). Mijn witte familieleden vertellen me trots op mijn haar te zijn, omdat ze weten dat afro haar is een uitdaging.

Ik ben een zwarte vrouw met prachtig verzorgde locs. Mijn haar is natuurlijk is nu ongeveer 15 jaar, en ik heb de kunst van het maken van mijn locs redelijk in mijn zakelijke werkplek door het terug te trekken in een krappe nette broodje onder de knie. Mijn haar is niet wild, slordig, vuil of ongetemde.

Maar ik weet dat de dagen, waar deze stijl werkt voor mij komen tot een einde. Ik zal afstuderen met mijn MBA in finance, waarin de meest conservatieve beroepsgroep rond kan zijn. Terwijl ik uitblinken in wat ik doe, ik weet dat ik niet kan hopen op een baan met mijn haar als dit, het maakt niet uit te vinden hoe gezond, netjes, schoon en mooi het is.

De waarheid is dat ik niet kan veroorloven om vast te houden aan mijn principes op dit ene, en ik ben bedroefd door dit feit. Om mijn natuurlijke haar te houden, zou ik moeten beroepen veranderen. Drukken is geen optie vanwege de stank en vlechten zijn net zo slecht als locs in de ogen van de corporatie. Dus, om de baan te krijgen, moet ik het geweld van een relaxer toebrengen op mijn lichaam. Zoals gezegd, de gebruikte chemicaliën om haar recht ernstige brandwonden, blindheid, kaalheid, en zijn toxisch voor het lichaam. Ik ben bang voor dit proces.

Het kostte me een lange tijd om comfortabel met mijn natuurlijke haar textuur zijn. Ik moest leren om mezelf te accepteren, hou van mezelf, en voelen mooi maakt niet uit wat de samenleving gedachte van mij. Veel kleine zwarte meisjes opgroeien slecht gevoel over zichzelf, omdat ze hun haar dicht genoeg bij wit haar nooit meer kunnen krijgen. Nu ik heb overwonnen dat, en leerde mezelf te houden zoals ik ben, ben ik beginnen te zien dat mijn natuurlijke haarkleur is een luxe dat ik niet kan veroorloven.

Dit is mijn laatste zomer met mijn natuurlijke haren. Soms moet ik huilen, rouwen om het verlies van mijn cultuur, en het recht op mijn raciale identiteit, ik hoop dat de midden- en hogere klasse vrouwen in staat zijn om deze strijd te strijden, en duw deze muren naar beneden. Voor mij als een vrouw uit de arbeidersklasse om te overleven, om voedsel op tafel te zetten, om mijn kinderen de mogelijkheid van een beter leven te geven, moet ik mijn kroon over te geven, en maak het offer.

Dit is een zeer goed artikel. Ik geloof dat dit een probleem dat moet worden gesproken over, vooral in tijden waarin veel van ons graag geloven dat de houding ten opzichte van niet-blanken, in het bijzonder de zwarten is veranderd, en racisme is een ding van het verleden zijn allemaal geaccepteerd. ..de manier waarop ze zijn. Dit kon niet verder van de waarheid zijn. ‘Black’ of Indigenous naturality is altijd al een probleem met de eurocentrische wereld geweest, en het gaat een heel stuk dieper dan “non-professionaliteit ‘. Persoonlijk denk ik dat het te maken heeft met het strippen van een volk van hun identiteit en cultuur. Wrather we willen toegeven of niet, zullen een of ding dat is ontdaan van originaliteit of natuurlijkheid storing in zekere zin, en nee ik zeg niet dat mensen met gepermanent haar storing. Maar ik zal zeggen tot degenen die niet willen worden bekritiseerd voor het dragen permanenten of weefsels. Evalueren hoe lang draag je je haar permanenten zijn of weeft … De meeste van jullie hebben sinds de kindertijd. (Dit is exclusief Blacks met natuurlijk straiht of krullend haar) Truly vraag jezelf af waarom je weeft, permanenten, slijtage of onder andere vormen chemische verwerking. Het antwoord zal waarschijnlijk omdat die in jullie gezinnen bekritiseerd Afrikaanse natuurlijke haren terwijl je opgroeide en terwijl in het proces van het verwerken van je haar, maakte je het gevoel alsof je of je het haar niet goed genoeg. Vraag jezelf af hoe vaak je gehoord over iemand in je familie, vriendenkring, of misschien zelfs je; praten over “nappy, zwart, en lelijk ‘, of’. goed haar vs bad hair ‘

Ja natuurlijk zijn er mensen die wel permanent jst omwille van doen, maar onbewust meerderheid van de zwarte vrouwen veranderen hun haar, omdat zij systemisch zijn geweest dat hun natuurlijke haar, huidskleur, etc is lelijk. Dit is een feit en niet bedoeld om beledigend te zijn, maar we moeten begrijpen dat de feiten zijn offensief.

Persoonlijk ben ik natuurlijk omdat ik moe van conforme en het zetten van agressieve chemicaliën op mijn hoofd die sijpelen in mijn huid, en hebben het potentieel om kanker veroorzaken en diverse andere ziekten (lees de ingrediënten in dat spul was, en vertel me hoe het is zelfs legaal kan iemand dat spul op hun huid naast het veroorzaken constant haar dunner, nooit eindigende gespleten haarpunten en kaalheid te zetten.). En als je gelooft dat die agressieve chemicaliën geen effect op je hersenen en persoonlijkheid hebt, heb je een ander ding komen … Net als alle andere niet-organische stoffen in onze lucht, voedsel, water, en alledaagse producten te wijzigen onze gedrag en gezondheid … zo ook de perm chemicaliën.

Mijn beslissing om te gaan naar de natuurlijke plaats van al was zich te houden aan de natuurlijke wet, dat is de wet van de Schepper. De Schepper heeft geen junk of iets lelijk te maken, en hij / zij doet alles voor een goede reden. En als hij / zij heeft zwart haar als lammeren wol, kinky, of krullend dan hier moet een betekenis achter geweest … dus het moet niet worden altereld om het ego van de man te behagen.

vrede & zegen

Dit artikel deed me denken echt hard … De andere dag bezocht ik mijn moeder (een kapper) en ik droeg mijn natuurlijke haren. Het was niet ongetemde gewoon natuurlijk. Ze vroeg me “meisje wat er met je hoofd. Ik was alsof er niets Im gewoon gaan natuurlijk, was ze als geen die niet gaat werken, vertelde ze me in de dinsdag te komen voor een relaxer op het huis. Ik zei nee , Im inhoud kijken als me, niet zoals iedereen. ik vertelde haar dat ik ging en in een aantal apps, haar reactie je ging kijken als dat, ik bedoel met uw eigen haar, hmph veel geluk. dat is echt raakte een gevoelige snaar bij mij. Waarom moet ik kijken als sally vervolg, en Jonny-mae te passen. Waarom kan ik me en nog steeds worden uitgezonderd, en verwachten om een ​​baan te krijgen? Im 23 jaar oud, en als ik iedereen want hoe kan behalve het zijn waarom kan niet iedereen. het is zo moeilijk om te voelen mooi in je vel / haar wanneer anderen om je heen vinden het unexceptable en lelijk.

Ik ben blij om dit artikel te zien. Vorige maand mijn vertelde iedereen dat ze het veranderen van de dress code meer professioneel met een startdatum van 1 juli te zijn. Vandaag liep ik naar het kantoor waering bureaukledij en mijn natuurlijke haren omhoog in een porfessional broodje. Ik werd al snel verteld door operaties die ik heb te Wold te houden aan de dress code. Ik keek haar aan en zei dat ik professioneel gekleed was vandaag. Ik heb toen gevraagd door professionele bedoel je dat mijn haar moet worden versoepeld. Zij verklaarde ja dat is precies wat ik bedoel. Dus aparently als ik niet mijn haar hebben versoepeld door 1 juli Ik ben niet toegestaan ​​om te gaan werken.

Zijn we serieus? Hoe zou het zijn als … laten we zeggen … um … Vandaag de dag, als de mensen niet vechten en laat …

Jim Crow zijn ?.
Segregatie zijn?
Zwarten mag niet stemmen zijn?
Zwarten zijn eigendom zijn?
Uitroeiing van Joden?
* Voeg hier *

…en al die tijd … we laten het Amerikaanse bedrijfsleven zijn … en op haar …

Dank aan alle natuurlijke haar dragers in het Amerikaanse bedrijfsleven die opkomen voor jezelf, omdat je de weg vrijmaakt voor anderen.

En aan de vrouwen die besluiten ontspannen te krijgen in het Amerikaanse bedrijfsleven … de strijd is niet tegen je. Dat is niet het punt van dit artikel.

Het punt is … de mogelijkheid om het haar op natuurlijke wijze te dragen in het Amerikaanse bedrijfsleven. Kortom, niet te hoeven de enige mensen die moeten relaxers gebruiken of zelfs recht druk hem (warmte schadelijk is natuurlijk haar ook) zijn.

Vergeet niet, dan kunt u stoppen met het maken van de strijd ongeveer relaxed vs. natuurlijk, want het is NIET. Omdat vele malen als ik hoor hoe iemand vecht tot natuurlijke ergens (dwz corporate Amerika) zijn … iemand ontspannen langs komt om zichzelf te verdedigen. Stop dat. Doe je.

Afhankelijk van het bedrijf dat je werkt of wil werken voor uw kapsel beïnvloeden. Voor persoonlijke vreugde en emotionele gezondheid en balans, kies een bedrijf dat uw innerlijke waarden en uiterlijke fysieke voorkeuren weerspiegelt. Bijvoorbeeld sommige bedrijven zijn Black oriented, catering aan zwarte behoeften en levensstijl, maar ze verwerpen de rap of hip-hop en / of pop manier van kleden en spreken om verschillende redenen en vooral als ze proberen te imponeren, intergrate of blijven geïntegreerd met andere culturen in de gemeenschap. Binnen de zwarte cultuur er verschillende authentieke manieren van leven. Kies er een. Als algemeen de meeste zwarten belanden één stijl en het tonen van een ander voor het werk, school, kerk, en andere maatschappelijke activiteiten. Het is niet altijd gelijk, maar zolang niemand te kwetsen dan het is meer een persoonlijke keuze. Dus kies uw bedrijf, baan, zaken, school, en de gemeenschap verstandig, en zijn kieskeurig.

Ik herinner me in mijn katholieke middelbare school jongens niet mochten cornrows dragen. Er was zelfs een argument. Ja, een ruzie met de blanke meisjes als waar vlechten vandaan kwam. Het meisje was eigenlijk schreeuwen en schreeuwen dat vlechten niet van oorsprong in Afrika. Tot op de dag, ik weet niet waarom ze zo boos over het was of waarom ze was zo verkeerd over.

Maar in elk geval, eindelijk toestemming ze de jongens om cornrows hebben. Ik begrijp eerlijk gezegd niet wat de big deal is. Ik begrijp het concept over het vertrouwen van de mensen die eruit zien alsof je Ik snap niet waarom mensen niet beseffen hoe stom het is.

Ik ben een Afro-Amerikaanse vrouw die een korte natuurlijke kapsel aka teeny weeny Afro (TWA) heeft gedragen voor meer dan 20 jaar. Ik draag het uit practicalitere zijn weinig gekwalificeerde etnische kappers waar ik woon en ik kan gewoon niet veroorloven om te reizen om mijn haar gedaan en proberen om het te houden. Het zou nemen 1/3 van mijn check te doen. Ssure, krijg ik af en toe een onbeschoft en ongevoelige commentaar, maar de meeste mensen hebben geen probleem mee. Ik zeg draag je haar de manier waarop je wilt binnen reden en laat de chips vallen waar ze kunnen. Als iemand anders het niet leuk vindt, is dat hun probleem. Als ze karper, vragen of ze graag uw vliegticket te betalen om u te vliegen in een grote stad om je haar gedaan of betalen voor pruiken te voldoen? Ze zullen terugtrekken, ik garandeer het LOL

Ik kwam op deze blog, omdat ik het aanvragen van een positie in de corporate wereld. Ik zal afstuderen aan mijn paralegal studies snel en ik vroeg mijn dochter in de wet om mijn haar te druk voor mij. Ik heb het dragen van mijn haar natuurlijk voor bijna 15 jaar nu, en ik heb geen behoefte aan chemische stoffen in het ooit weer te zetten. Maar de realiteit van dit alles is, ik weet dat het Amerikaanse bedrijfsleven schuwt de schoonheid van onze haren, ongeacht hoe goed onderhouden is. Maar eenmaal in de deur, worden ze aan gewend, en probeer niet te laten hen te storen. Net als de meerderheid van de posten voorafgaand aan de mijne, heb ik gekozen om te stoppen zetten van chemische stoffen in mijn haar, want ik was niet geboren met rechte of licht krullend haar, dus waarom zou ik beschaamd zijn van wat de Schepper geschonken mij als mijn bekroning schoonheid? En, net als de meerderheid van de eerdere berichten, ik was aanvankelijk bekritiseerd en en lachten op ongeveer terug naar de jaren ’70 gaan. Noem maar op, ik werd geplaagd over, en gaf in de eerste twee keer dat ik had geprobeerd om te gaan natuurlijk. Maar ik weiger zodat mensen voorhoofd sloeg me in die overeenstemt met een manier om mezelf te presenteren dat was tegen de manier waarop de Schepper had me oorspronkelijk gemaakt. Ik zet mijn twee cent in, want ik heb wel aan “druk uit ‘mijn haar te imponeren de interviewers van mijn toekomstige beroep. Ik vind het niet leuk, maar, totdat ik de baan te krijgen, zal ik koos voor de weg minder bestand tegen mijn natuurlijke schoonheid.

Zeer informatief bericht. Bedankt voor de tijd neemt om uw visie met ons te delen.

Helemaal mee eens. Ik ben native american en zwart. Mijn huid is echt licht. Ik begon het dragen van extensions in 1979 die mijn uiterlijk veranderd. Het was lange rechte. Hair in combinatie met mijn huidskleur ik kon doorgaan voor elk ras, totdat ik begin te praten. Southern alle getout. Maar mijn zoek als soneone anders dan zwart kreeg vele deuren voor me open. Ik werkte voor Fortune 100 advocatenkantoren. Nu draag ik mijn haar op slot 63. Zijn opknoping beneden mijn rug en ik ben zo trots op zijn. Ik wou dat ik het jaren geleden had gedaan.

Dit heeft invloed op mannen. Ik ben een man die is zwart en Samoa (hoewel op het werk dat ze overwegen me zwart.) Hoe dan ook, mijn haar is lang en natuurlijk krullend. Het is niet grof of dun, maar zeer zacht en dik. Ik heb problemen met deze bijzondere baan die ik op heb al 4 maanden gehad (ik probeer om het te maken tot een jaar.) Iedereen is wit en zeer zuidelijk. Ik heb het gehad “is dat je haar opmerkingen en zelfs vragen in het interview over” zou ik bereid om mijn haar te knippen en eerlijk gezegd nog steeds krijgt om mij. Ik draag mijn haar, hetzij in een strakke paardenstaart of aan de basis van mijn nek gebundeld en als ik dat doe wassen (die dagen was ik bang) draag ik het naar beneden omdat ik laat het aan de lucht drogen. Een van mijn collega’s vroeg me op een dag, toen ik had het allemaal naar beneden als het duurde lang om “de verlengingen uit de winkel in te zetten. Ik keek hem verbijsterd over de onwetendheid van die vraag, omdat hij zag dat mijn haar nog lang was zelfs in een paardenstaart. ik probeer professioneel te zijn en te voorkomen dat ze zelf in de gaten mijn haar en ik heb een houding en temperament, maar niet willen “schrikken ze als ik uit het niets te komen en te zeggen wat ik eigenlijk wil zeggen. Ondanks dat, is mijn haar het breken van een veel meer, want ik hou het vastgebonden meer dan ik meestal doe. Gisteren nam de taart, en hoewel ik weet dat witte mensen streven naar affiniteit en een gemeenschappelijk kenmerk tussen ons, maar ik was gewoon verbijsterd op de dingen die ze zeggen. Ik zat in mijn kantoor en een van mijn collega’s bracht in een boek met Jimmy Hendrix op de cover in een grote afro en zegt: “Ik wist niet dat je op een boekomslag. Nu een persoon in zijn volle verstand zou weten dat ik doe er niet uit als Mr. Hendrix (veel aantrekkelijker: 0) en mijn haar was niets als hem, noch of we zelfs dezelfde leeftijd, maar ze nam het op zich om een ​​grap dat maakte me grimas en balde mijn vuisten onder mijn bureau, dus zorg ik heb niet gooi het boek op haar. ik moet een positieve manier om te ventileren en hen te laten weten dat ik niet hou van alle zwarte mensen te vinden. Wat irriteert mij is dat ik ze iets over mij vertellen en dan zijn ze gewoon vergeten het en gooien een generalisatie. ik maakte een opmerking over te gaan op vakantie naar New Orleans en ze vroegen me of mijn familie overleefde Katrina. ik vertel hen dat ik alleen maar vis en kalkoen en ze me vertellen dat ik vergat te gebraden kip te noemen. I vertel hen dat ik ben bezig met mijn tweede graad en ze vragen me of ik ging naar een community college. ik heb echt het gevoel dat ze proberen om mijn geest te breken en dat ik heb niemand hier te verhouden tot het maakt het nog erger. Ik weet niet hoe lang ik dit kan verkroppen.

Hang daar Matagofie. Ik voel met je mee. Ik hou van in een gebied dat niet erg divers wordt bevolkt. Soms voel ik het ook.

Bron: www.diversityinc.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =